Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pls Gaben, załatw że wygram skinsy za Property. Niech uznają im już tego wina omggg

-------

rip

1. If a team forfeits: the bet will be closed and all items will be returned to their owners, regardless of format or score.
  2.  

f1a327ea2f.png

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Morness

Nie zrobią tego csgolounge jest za duża i za ważna marka aby zrobic cos takiego.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Pls Gaben, załatw że wygram skinsy za Property. Niech uznają im już tego wina omggg

Morness . Postaw się w sytuacji ludzi stawiających na polaków? Mamy przegrać skiny bo postawilismy na mecz ktory miał byc wygrany , a nie jest bo dostaja bana? A dowiadujemy sie o tym gdy juz nawet nie mozna zmienic druzyn...

Opublikowano

Jak mają uznać wina skoro nie doszło do meczu ? pomyśl troszkę. (zresztą nie mamy już o czym pisać mecz został wycofany #potwierdzone_info) 

Opublikowano

Ja tam wiedziałem o tym, że ESC zostało zbanowane 30 minut przed meczem. lol

No zwrócili skiny. Szkoda :/

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ja tam wiedziałem o tym, że ESC zostało zbanowane 30 minut przed meczem. lol

No zwrócili skiny. Szkoda :/

Nie wiem za kogo się uważasz ale nie tylko ty o tym wiedziałeś. Skoro zostali zbanowani za sprzedawanie meczów to jasne było ze mecz zostanie wycofany.. zresztą tymi postami pokazujesz jak bardzo lubisz "cebule" ale to mnie nie dziwi, większości Polaków myśli tak jak ty. 

#

LGB stawiam. 

Opublikowano

Nie wiem za kogo się uważasz ale nie tylko ty o tym wiedziałeś. Skoro zostali zbanowani za sprzedawanie meczów to jasne było ze mecz zostanie wycofany.. zresztą tymi postami pokazujesz jak bardzo lubisz "cebule" ale to mnie nie dziwi, większości Polaków myśli tak jak ty. 

#

LGB stawiam. 

?

Mi tam nie zależało żeby od tak wygrało chociaż mogli ESCto zagrać. Ale jak mus to mus, chociaż byłbym happy jakbym wygrał ale odrobi się w późniejszych meczach.

Mogą chociaż ten mecz LGB vs Property przyśpieszyć :/.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

#

LGB stawiam.

Takimi postami tez nie pokazujesz jakiegoś wysokiego poziomu.

@topic

To samo na LGB co było na ESC.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngGamus czemu tak sądzisz ? 

LGB zacznie od lekkiego throw'u. Property już wygrywało z LGB z gorszym składem dwa razy, dodatkowo berg i twist są w formie, dałem 3$ na nich, najwyżej je stracę B)

Opublikowano

LGB zacznie od lekkiego throw'u. Property już wygrywało z LGB z gorszym składem dwa razy, dodatkowo berg i twist są w formie, dałem 3$ na nich, najwyżej je stracę B)

Miałeś racje, no cóż szkoda ze się ciebie nie posłuchałem 55 dolarów pójdzie... Gamus profesjonalny analizator meczy  :P

Opublikowano

Miałeś racje, no cóż szkoda ze się ciebie nie posłuchałem 55 dolarów pójdzie... Gamus profesjonalny analizator meczy  :P

Mecz sie ledwo co zacial, a ten mowi juz, ze przegral..

Zreszta 8;4 dla property, ale w ct, a lgb ma slabe tt wygraja to izi. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Mecz sie ledwo co zacial, a ten mowi juz, ze przegral..

Zreszta 8;4 dla property, ale w ct, a lgb ma slabe tt wygraja to izi. 

No wiadomo, ale wiedziałem jak się zacznie. Nie mają słabego TT, tylko to mapa CT, mało która drużyna potrafi grać TT na Mirage.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...