Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LDLC vs NiP med na NiP? To jakaś kpina... NiP prawie zawsze przegrywało z LDLC, chyba tylkp raz wygrali jeśli dobrze pamiętam, ale jak były finały LDLC vs NiP zawsze LDLC wygrywało, więc wg. mnie również teraz LDLC wygra.

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

ja full na LDLC (ryzyko) :)

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

LDLC vs NiP med na NiP? To jakaś kpina... NiP prawie zawsze przegrywało z LDLC, chyba tylkp raz wygrali jeśli dobrze pamiętam, ale jak były finały LDLC vs NiP zawsze LDLC wygrywało, więc wg. mnie również teraz LDLC wygra.

Kpina? NiP wyraźnie w formie jest, widać po ostatnich meczach, LDLC męczy się z typowymi średniakami np. GPlay czy CW

Fanboye co stawiają all in w meczu fnatic vs titan bo liczą że "kennyS op" będą beczeć o skiny :D.

Opublikowano

Kpina? NiP wyraźnie w formie jest, widać po ostatnich meczach, LDLC męczy się z typowymi średniakami np. GPlay czy CW

Fanboye co stawiają all in w meczu fnatic vs titan bo liczą że "kennyS op" będą beczeć o skiny :D.

No to jak już low na NiP ale nie med...

Opublikowano

Tmmtta te twoje analizy SA takie dobre ze nie masz nawet ani 1 skina polecam na FB bet yakoshi chłopak w pełni analizuje wszystkie mecze poziom gry godziny wszystkie możliwe kwestie

Opublikowano

Dobra, kupilem se juz skina za 5 euro, ;x jaki meczyk polecacie obstawic, zeby cos wygrac i z malym ryzykiem? 

VP vs LGB, NiP vs Titan, i ex-LDLC vs Titan. Warto też zaryzykować VP vs Fnatic, ładne % a VP może ugrać :D

Opublikowano

Tmmtta te twoje analizy SA takie dobre ze nie masz nawet ani 1 skina polecam na FB bet yakoshi chłopak w pełni analizuje wszystkie mecze poziom gry godziny wszystkie możliwe kwestie

Przegralem prawie wszystko zanim jeszcze zacząłem analizy ziom... Od czasu gdy zacząłem robić analizy wzbogaciłem się o około 10€, lecz sprzedałem wszystko, i otwierałem skrzynki, g**no mi wyleciało to oddałem je na jakiś konkurs który trwa i to koniec mojej historii.

Sad but true.

Opublikowano

Ja dałem mid na NIP ostatnio pokazują bardzo wysoką formę więc mogą to ugrać. Co do VP to powinni ugrać przeciwko Titan, LGB i Fnatic.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Tak przez izaka jeżeli chcesz po polsku.

Opublikowano

Wczoraj mówił że komentuje... w dodatku jest pokazany na hltv.

Opublikowano

Czemu oni grają na DUSCIE 2 skoro mieli grać na INFERNO ?  WTF!?

WTF.. teraz grają na żywo bez rundy nożowej o co tu chodzi ? 

Opublikowano

Czemu oni grają na DUSCIE 2 skoro mieli grać na INFERNO ?  WTF!?

WTF.. teraz grają na żywo bez rundy nożowej o co tu chodzi ? 

o który Ci mecz chodzi? Bo NiP normalnie gra jak oglądam ale teraz jakiś problem coś mieli 2 zawodników

6-1 i nie grają, hmm ciekawe o co chodzi. Ale pewnie będzie ez skins.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

o który Ci mecz chodzi? Bo NiP normalnie gra jak oglądam ale teraz jakiś problem coś mieli 2 zawodników

6-1 i nie grają, hmm ciekawe o co chodzi. Ale pewnie będzie ez skins.

no bo Titan nie mieli !ready i graja bez rundy nożowej i chuje przegrywają ;/ 

Opublikowano

Spokojnie są jakieś problemy w meczu Titan vs Fnatic na streamie pisze że jest 0:0 a w VP vs LDLC 2:3 i na razie pauza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...