Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wy na to?

HE1H7cR.png

u mecz jest 50 na 50 :) ciezko wybierac Dignitas ladnie cisnie. VP maja przewage systemem bo3 :) zawsze im dobrze szło :) Jednak jestem za VP

579571423327107377857.png

Opublikowano

NIe wiem na co obstawić . Virtus jak zawsze trzyma klase a Dignitas teraz wszystkich tnie i się nie zatrzymuje . Pomożecie na co obstawić moje najdroższe skiny jakie mam :D ?

Opublikowano

NIe wiem na co obstawić . Virtus jak zawsze trzyma klase a Dignitas teraz wszystkich tnie i się nie zatrzymuje . Pomożecie na co obstawić moje najdroższe skiny jakie mam :D ?

Jak nie jesteś pewny to nie obstawiaj, ale słabe skiny postaw.

Opublikowano

Nie radzę wam stawiać na VP. Gówno grają, a dignitas to potęga. Aizy co strzela to magia. Są tak zgrani, że koszmar. Jeśli będzie inferno, to mogę się założyć, że VP dostanie w dupę max do 5 rund. VP potrafi grać tylko mirage, czasami dobrze dd2 zagrają. Reszta map to ich słaby punkt, a dignitas ogarnia wszystkie mapy lepiej niż oni te dwie xD

Sam na dig postawiłem 40 dolców ponad, mogę wygrać 24. Stawiam na nich od pierwszych meczów w faceit i jeszcze mnie nie zawiodli :D Jedyne co mnie martwi, to te polaczki, które kiedy VP będzie przegrywało, będzie ddosowało DIG. Oby nie mieli ich IP :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

o co z tym chodzi : 

nghrqy.jpg

xD 15 euro już na tych zakładach straciłem ;- 

Błędy z łączeniem. też tak miałem, ale udało mi się postawić.

Bieda, ale zawsze coś (i tak przegram)

W6lLAok.png

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Wtam mam dylemat . Obstawiłem na dignitas i nie jestem pewny czy to dobry wybór. Prosze o podpowiedź kto może wygrać . Stawka jest duża bo obstawiłem skiny razem warte 10 euro  :D Proszę o wasze zdanie  :)

Opublikowano

Wtam mam dylemat . Obstawiłem na dignitas i nie jestem pewny czy to dobry wybór. Prosze o podpowiedź kto może wygrać . Stawka jest duża bo obstawiłem skiny razem warte 10 euro  :D Proszę o wasze zdanie  :)

To jest loteria kto wygra, nikt tego nie wie, imo VP. 

he?

Opublikowano

Ja tez postawilem na TG 10euro ^^ Moim zdaniem fnatic nie ma szans ale niepokoi mnie te 45% itemow na nich .

Na procenty nie patrz ;)

Ja z kolei się cieszę, bo zwiększa się value ^^.

Dennis opuścił TG, dlatego tyle osób postawiło na Fnatic.

Opublikowano

Ja bym postawil na fnatic i titan. 

Na procenty nie patrz ;)

Ja z kolei się cieszę, bo zwiększa się value ^^. Moim zdaniem Fnatic nie ma szans.

Nie mozna z góry nikogo skreslac xD Dokladnie nie patrz na procenty po potem bedzie placz xD

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...