Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W moim przypadku i tak jestem cebulak bo gram w cs 2 tyg i najlepsze rzeczy mam po 2e ;) Obstawie chyba Zirke i jakieś usupełnienie do 2 euro

Ps. Chce się komuś mi dać jakieś itemy do obstawiania ? On mi mówi na co dać i po wygranej oddaje itemy i dzielimy się nagrodą ;D Jakby ktoś chciał obstawić więcej to pisać PW

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Titan miał być pewniakiem, a ledwo co wygrali ....

Paranoia wygrała - a miała tylko 33% (coś mi tam wpadło :D)

Teraz dopiero Mystik gra z TG.

Opublikowano

Kolejne mecze:

Wizards vs Fnatik

Titan vs Mystik

NiP vs VP

LDCL vs Dignitas

TG vs T4B

Titan vs TG

Jak obstawiłem:

Fnatik

Mystik (śmieci)

VP (śmieci)

Dignitas (śmieci)

T4B (śmieci)

Titan (śmieci)

Jak dla mnie dzisiaj żaden mecz nie jest pewniakiem szczególnie po tym jak wczoraj Titan grało.

Opublikowano
http://prntscr.com/3l7oyx

dawac  dawac nip. Mecz tylko o punkty wiec sie nie spinajcie ze na virtus nie postawilem . 10 winstreak na csgolounge w ciagu tygodnia z itemka wartego 1$ wyciagam teraz na takie <3

mystic wygra titan nie jest w formie 

fnatic a wizards 60%/40% raczej na rowni tylko wtedy jak bedzie inferno , jak bedzie nuke to wizards wszystkie inne mapy procz nuke i inferno fnaticy wygraja .

LDLC 50%vs Dignitas 50%, nie wiem tutaj 50/50

TG 70%vs t4b 30%, raczej wygra TeamGlobal bo t4b grala na titan ktore sa strasznie slabe na ten moment przegrywajac nawet z 2 zastepujacymi ziomkami na ich najlepszej mapie dust2 , prawie przegrali wczoraj na Team4Balkan co wieksza czesc graczy nie ma nawet dodatniego KDA i 40% HS

Titan40% vs TG60% raczej tutaj wygra Team Global bo jak mowilem titan jest slabe na ten moment , wypadli z rytmu grajac defensywnie ze wzgledu na to ze maja teraz kenny`ego ktory gra z awp , shox gral agresywnie i to wychodzilo z teamem . Gdyby shox byl znowu w titan raczej by szybko sie przystosowali . 

Tak czuje ze fnatic przegra wiec lepiej bym nie stawial na nich , najlepiej dac na nip bo graja dobrze :)

Opublikowano
http://prntscr.com/3l7oyx

dawac  dawac nip. Mecz tylko o punkty wiec sie nie spinajcie ze na virtus nie postawilem . 10 winstreak na csgolounge w ciagu tygodnia z itemka wartego 1$ wyciagam teraz na takie <3

mystic wygra titan nie jest w formie 

fnatic a wizards 60%/40% raczej na rowni tylko wtedy jak bedzie inferno , jak bedzie nuke to wizards wszystkie inne mapy procz nuke i inferno fnaticy wygraja .

LDLC 50%vs Dignitas 50%, nie wiem tutaj 50/50

TG 70%vs t4b 30%, raczej wygra TeamGlobal bo t4b grala na titan ktore sa strasznie slabe na ten moment przegrywajac nawet z 2 zastepujacymi ziomkami na ich najlepszej mapie dust2 , prawie przegrali wczoraj na Team4Balkan co wieksza czesc graczy nie ma nawet dodatniego KDA i 40% HS

Titan40% vs TG60% raczej tutaj wygra Team Global bo jak mowilem titan jest slabe na ten moment , wypadli z rytmu grajac defensywnie ze wzgledu na to ze maja teraz kenny`ego ktory gra z awp , shox gral agresywnie i to wychodzilo z teamem . Gdyby shox byl znowu w titan raczej by szybko sie przystosowali . 

Tak czuje ze fnatic przegra wiec lepiej bym nie stawial na nich , najlepiej dac na nip bo graja dobrze :)

Szkoda twoich itemów :P Virtus wygrał 16-10 ^^

Opublikowano

wpadło :D

a mogłem postawić jeszcze ak blue stattrak, by jakiś asiimov był ;3

Eh25fz9.png

dodatkowo jeszcze postawiłem jakiegoś glocka smoczy tatuaż, kameleona na Virtusów jeszcze ;P

279981407253602336505.png
Opublikowano

jak myślicie, vp wygra dzisiaj z tg ? czy większa szansa jest że raczej nip wygra z tytanami. Bo chce postawić itemasy warte 25 ojro. Mi się wydaje że raczej opłaca się bardziej na vp postawić

@Edit

na czym polegała wczorajsza spina jarka z get rightem o itemy i obstawianie czy uj wie o co 

Opublikowano

jak myślicie, vp wygra dzisiaj z tg ? czy większa szansa jest że raczej nip wygra z tytanami. Bo chce postawić itemasy warte 25 ojro. Mi się wydaje że raczej opłaca się bardziej na vp postawić

@Edit

na czym polegała wczorajsza spina jarka z get rightem o itemy i obstawianie czy uj wie o co 

Wyciekły wyniki LDLC vs VP, który był rozegrany szybciej i mogli betować szybciej znając wynik ;) 

he?

Opublikowano

1. Mystik bo Titan nie jest w formie.

2. LDLC 

3. VP

4. Dignitas

5. NIP 

Zgadzam się, ale z pierwszym meczem byłbym ostrożnym. Titan nie jest w formie, a wczoraj wygrali.

Opublikowano

Zgadzam się, ale z pierwszym meczem byłbym ostrożnym. Titan nie jest w formie, a wczoraj wygrali.

No wczoraj mieli troche problemów aby ugrac. Stawiam ze zagraja dd2 ktore Mystik wygra ,  Mirage tutaj moze byc ciezko jakies 60% ze Titan ugra. I mysle ze ostatnia mapa bedzie inferno :)  Sam mysle czy obstawiac wogle ten mecz ale jest duze ryzyko :) 

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ja zrobiłem wczoraj spory błąd przed meczem NIP - Titan. Przeanalizowałem punkty itp i 15min przed meczem zmienilem na Titan i jeszcze w terro zaczynali i nie mogli nic ugrac. A w Nipie wszyscy ładnie grali.

Opublikowano

ehh to mj czy col?  - i czy w ogóle warto stawiać na któregoś z nich czy jednak wygrana jest nie pewna. 

Mecz jest nie pewny ale myśle ze Manajuma wygra :)

Opublikowano

Mecz jest nie pewny ale myśle ze Manajuma wygra :)

Czyli lepiej nie stawiać? bo bym postawił ale zbytnio nie przeglądam wszystkich meczy i nie wiem czy czasem im nie odwali. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...