Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no wez stracilem 2500 grzybow i co mam nie sapac , nawet wojen gildi  i lochow nie umiecie narpawic.

O widzę profesjonalistę php, proszę dam Ci szansę się wykazać :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

no ale bez przesady robicie serwer z bugami oplacalne :)

No to dawaj... napraw te "banalne" lochy i gilidie ;) skoro "oni nie umieją" to się wykarz :)

Opublikowano

Nie ma problemu i tak juz dlugo czekam na to. a i oddajcie mi moje grzyby

No to dawaj... napraw te "banalne" lochy i gilidie ;) skoro "oni nie umieją" to się wykarz :)

Opublikowano

Po co się czepiasz o grzyby? Też robię misje a grzybów przybywa i przybywa, na co ty chcesz je zużyć? Po 10 misjach jesteś na plusie o 75 grzybów albo i więcej. Nie wiem co robią z grzybami ci, którzy tyle narzekają. A co do prac nad serwerem. Oni też są ludźmi, mają swoje sprawy i ten serwer nie jest najważniejszą rzeczą. Są tu osoby, które tylko ich obrażają a nic od siebie nie dają. TO JEST BETA, BETA! Dajcie sobie spokój. Testy są po to by ludzie wyłapywali błędy i je zgłaszali. Admini to naprawią za jakiś czas i będzie ok. Poza tym odbugowanie tego wszystkiego jest trudne. Byłoby łatwo, gdyby pisali tą grę od początku. A tak to muszą szukać w plikach, które pisali zawodowi programiści. Dlatego ludzie, dajcie im czas i okażcie trochę szacunku za to co robią 

Opublikowano

Po co się czepiasz o grzyby? Też robię misje a grzybów przybywa i przybywa, na co ty chcesz je zużyć? Po 10 misjach jesteś na plusie o 75 grzybów albo i więcej. Nie wiem co robią z grzybami ci, którzy tyle narzekają. A co do prac nad serwerem. Oni też są ludźmi, mają swoje sprawy i ten serwer nie jest najważniejszą rzeczą. Są tu osoby, które tylko ich obrażają a nic od siebie nie dają. TO JEST BETA, BETA! Dajcie sobie spokój. Testy są po to by ludzie wyłapywali błędy i je zgłaszali. Admini to naprawią za jakiś czas i będzie ok. Poza tym odbugowanie tego wszystkiego jest trudne. Byłoby łatwo, gdyby pisali tą grę od początku. A tak to muszą szukać w plikach, które pisali zawodowi programiści. Dlatego ludzie, dajcie im czas i okażcie trochę szacunku za to co robią 

może chciał kupić złotą ramke

Opublikowano

jest bug na grzybki w gildii :P

przez przypadek wplacilem wiecej grzykow do gildi niz mialem xD

chcialem wplacic 300 a wplacilem 3000 choć tyle nie mailem xD teraz na postaci są grzybki na - :D

Opublikowano

Nie :D Instalka sama tylko jeśli mieliście wcześniej zwykłą apke to trzeba wyczyścić dane oraz ją usunąć. Potem zainstalować moją apkę i UWAGA!! PRZED WŁĄCZENIEM MUSICIE WYŁĄCZYĆ WSZELKIE POŁĄCZENIE Z INTERNETEM BO INACZEJ POBIERZE LISTĘ SERWERÓW I BĘDĄ SAME PL ;) Póki co tylko taka możliwość ale zawsze to coś :D

Robione na szybko jutro dodam nowszą wersję ;)

Apka:

http://sourceforge.net/projects/privbot/files/Shakes%20_%20Fidget.apk

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/62361078527fda97e488729ce6e8517d980aaa1b4d5c7f6737033233e3f27a9c/analysis/1399320741/

4758463064.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...