Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak autor plików coś nowego napisze xDDDD

przysłowiowo powiem "sio mi z tematu" do innych serwerów i idź szukać dalej techników mt2 :P

A co do update to moze jutro coś skrobnę ;x

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przysłowiowo powiem "sio mi z tematu" do innych serwerów i idź szukać dalej techników mt2 :P

A co do update to moze jutro coś skrobnę ;x

Na innych serwera jest to samo co u ciebie a nawet mniej, plus jest u ciebie taki że ovh a niedarmowe gówno.

Co do technika to szukam szukam :D

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Na innych serwera jest to samo co u ciebie a nawet mniej, plus jest u ciebie taki że ovh a niedarmowe gówno.

Co do technika to szukam szukam :D

tak tylko ze na pewnym servie bylo wiecej niz na jego :)

tam byl wc odblokowany i wieza odbugowana ;d (w 95%) (5% to te 3 postacie pomagajace)

ZAPRASZAM SERDECZNIE :)http://www.mpcforum.pl/topic/1169984-prywatny-serwer-shakesfidget-zapraszam/

PRIV SFGAME NAJLEPSZY TOP1 W POLSCE !!

cycki.gif

Opublikowano

co jest ? wywaliło serwa na chwile było połączenie przerwane i nie moge iść na wieże: możesz iść na tego samego przeciwnika raz na godzine wtf? ale jak natego samego jak  nie przegrałem...

Możecie odbugować mi to ? bo mam 2 konta i na 2 jest normalnie ...

Opublikowano

co jest ? wywaliło serwa na chwile było połączenie przerwane i nie moge iść na wieże: możesz iść na tego samego przeciwnika raz na godzine wtf? ale jak natego samego jak  nie przegrałem...

Możecie odbugować mi to ? bo mam 2 konta i na 2 jest normalnie ...

tu jest bug na bugu skoro nie skonczyles wiezy  ... 

adminie servera server zostal zraportowany  i jestem ciekawy czy zostanie zamkniety czy  bedzie on-line :)  radze szybko zmieniac szate graficzna koleszko ;)

ZAPRASZAM SERDECZNIE :)http://www.mpcforum.pl/topic/1169984-prywatny-serwer-shakesfidget-zapraszam/

cycki.gif

Opublikowano

tu jest bug na bugu skoro nie skonczyles wiezy  ... 

adminie servera server zostal zraportowany  i jestem ciekawy czy zostanie zamkniety czy  bedzie on-line :)  radze szybko zmieniac szate graficzna koleszko ;)

luz, ja nie muszę :P

Raporty wysyłajcie i tak nic nie będzie mojemu serwerowi i wkrótce s2 będzie. A co do ludności graczy to aktualnie jest 2,3k osób online więc pozdrawiam a jest 00:19.

Opublikowano

Co do wieży to dodałem skrypt aby co 24h sie resetowała.

up: spokojnie :) dzisiaj po 16;00 kolejna porcja delete acc będzie.

Opublikowano

I chyba s2 wypuszczę ale tym razem lepszy start będzie od s1 :P

Nie chcę Ci robić syfu, lecz na zakończenie dodam, że to co tutaj wypisujesz i wkręcasz ludziom większe bajery niż nasz premier jest naprawdę żałosne. Pierdolisz, że sam robisz kod, pierdolisz, że masz rzekomą "umowę" z twórcą plików na których zarabiasz - Pierwsze słyszę, że od kiedy mam z kimś umowę, piszę na pewnym forum w jego temacie prosząc o to, aby odczytał wiadomość i na nią odpisał. Robisz z siebie pośmiewisko, a twoje umowy są takie obiecujące jak przyszłość MythicalGames, czyli znikome. Nie jestem upierdalaczem i zgłaszać was nie będę bo po pierwsze, szkoda mi na was czasu a po drugie nie chciałbym bardziej Cię pogrążyć. Lecz dam Ci radę na przyszłość, jeśli nie wiesz nic na temat to lepiej tego nie rozkręcaj bo utoniesz w gównie po uszy. ;)

PS: Popraw kod aby kibelek działał i znikło ograniczenie czasowe bo jak widzę twoje obietnice i prośby napalonych graczy to trochę mi ich żal. 

Wrzucam Ci pomoc bo raczej byś sobie nie poradził.  :)

// linijka 4566
if ($time > ( int ) $db_data ['toilet_time']) {
			// reset beer && thirst && reroll time
			$db_data ['toilet_time'] = strtotime ( 'now' );
			$db_data ['toilet_full'] = 0;

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Opublikowano

Nie chcę Ci robić syfu, lecz na zakończenie dodam, że to co tutaj wypisujesz i wkręcasz ludziom większe bajery niż nasz premier jest naprawdę żałosne. Pierdolisz, że sam robisz kod, pierdolisz, że masz rzekomą "umowę" z twórcą plików na których zarabiasz - Pierwsze słyszę, że od kiedy mam z kimś umowę, piszę na pewnym forum w jego temacie prosząc o to, aby odczytał wiadomość i na nią odpisał. Robisz z siebie pośmiewisko, a twoje umowy są takie obiecujące jak przyszłość MythicalGames, czyli znikome. Nie jestem upierdalaczem i zgłaszać was nie będę bo po pierwsze, szkoda mi na was czasu a po drugie nie chciałbym bardziej Cię pogrążyć. Lecz dam Ci radę na przyszłość, jeśli nie wiesz nic na temat to lepiej tego nie rozkręcaj bo utoniesz w gównie po uszy. ;)

PS: Popraw kod aby kibelek działał i znikło ograniczenie czasowe bo jak widzę twoje obietnice i prośby napalonych graczy to trochę mi ich żal. 

Wrzucam Ci pomoc bo raczej byś sobie nie poradził.  :)

// linijka 4566
if ($time > ( int ) $db_data ['toilet_time']) {
			// reset beer && thirst && reroll time
			$db_data ['toilet_time'] = strtotime ( 'now' );
			$db_data ['toilet_full'] = 0;

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

No przepraszam ale kibelek zrobiłem dzisiaj o 15:00 więc możesz wziąć swój kod i wracać na swój serwer. Nie mam zamiaru się przed tobą tłumaczyć czy przed kimś innym bo my żyjemy w 2 innych światach jakby nie patrzeć :) Na twoim miejscu nie rozpoczynałbym flame.

Więc radziłbym jak najszybsze opuszczenie tematu i dalsze robienie gier na darmowych hostingach :)

Ale proszę ja czekam na zgłoszenie o prawa autorskie :D Będę miał co poczytać na mailu :)

//Czas na urlop serwerowy bo nie wytrzymuje już :P

Opublikowano

Siemka. Gram na tym serwerze od wczoraj i przyznam że jest bardzo fajny.. kilka błędów mi nie przeszkadza, gdzyż serwer dopiero wystartował. Ale mam pytanie. Od której serwer jest on bo ciągle jak wchodze na sf to mi się pokazuje że "połączenie z serwerem zostało przerwane...."

Opublikowano

No przepraszam ale kibelek zrobiłem dzisiaj o 15:00 więc możesz wziąć swój kod i wracać na swój serwer. Nie mam zamiaru się przed tobą tłumaczyć czy przed kimś innym bo my żyjemy w 2 innych światach jakby nie patrzeć :) Na twoim miejscu nie rozpoczynałbym flame.

Więc radziłbym jak najszybsze opuszczenie tematu i dalsze robienie gier na darmowych hostingach :)

Ale proszę ja czekam na zgłoszenie o prawa autorskie :D Będę miał co poczytać na mailu :)

//Czas na urlop serwerowy bo nie wytrzymuje już :P

co boisz się raporta ;) heh

tłumacz to tak innym "URLOP" :) POZDRAWIAM

Zgłoszenie incydentu

(CENZOR)

cycki.gif

Opublikowano

Dudix ty tak na serio, czy udajesz ?

Ja tam czekam na s2

to się kolego nazywa brak praw autorskich :)

Będzie wiadomo kiedy online? Ile będzie trwał ten urlop ;d

zapewne aż edytują całą gre heh

Witaj  PXXXXX DXXXXXX

Dziękuję za informację. Sprawa zostanie przekazana do administracji niemieckiej. 

Pozdrawiam

Ignis

Community Manager

41973984943606314361.png

Playa Games GmbH

Alstertor 9

XXXXXXX

XXX  * ************* * VAT ID ***********

szkoda ze    offnołeś server    no ale zobaczymy co z tym zrobią :)

cycki.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...