Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie po to wyjebałem kase na grzyby aby teraz bana dostać, kolejny nieogar, bugowałem ? niby kurwa jak ? Samo się zbugowało i mam bana niby dostać? Puknij sie w ten pusty łeb koleszko, nie wiesz zapewne o co chodzi a sie wpierdalasz nie na swój temat, nie pisałem tego do ciebie tylko do administracji

Nic nigdy samo się nie dzieje. Gdybyś nie użył klucza 2, 3, 4, 50 raz to nic by się nie stało.

Opublikowano

@ScoTube

Zabanuj tego no4er albo reset, przyznał się do bugowania konta ...

Wc nie działa, bo serwer off ;)

Ban tak jak inni ;]

1357577137-U262310.png

Opublikowano

"Dzieciaku" tak kurwa, wykorzystywałes błąd w grze baranie, za to jest ban. Inni dostali to Ty też powinieneś.

Tak kurwa, jesteś dzieciakiem, dobrze mówisz, taki niewychowany gimbus który powinien mi pienty lizać bo mi nie dorasta

Błąd w grze, okej, gdybym kur*a nie zgłosił to okej, ale zgłosiłem, więc w czym problem? To nie ty tutaj decydujesz, nie jesteś administratorem więc się przymknij, ja chociaż informuje o bugach, mam wyjebane na lvl bo mam 50 razy większy niż ty, ja tylko testuje błędy i uprzedzam admina, teraz najwidoczniej będe pisał na pw do Sco bo tutaj coś napisać to zaraz puacz, żal, omg jak on wbił tak szybko 20 lv ja dopiero 5 mam.. Na przyszłość zanim masz coś napisać wyłącz tą puszke lepiej

Zapraszam do gildii NorthSide w grze Shakes & Fidget na prywatnym serwerze MythicalGames.pl

Prezentacja gildii :

http://mythicalgames.pl/forum/index.php?/topic/78-prezentacja-gildii-northside-nowopowasta%C5%82ej-gildii/

Opublikowano

@ScoTube

Zabanuj tego no4er albo reset, przyznał się do bugowania konta ...

Wc nie działa, bo serwer off ;)

Sco zbanuj go za bycie downem, bo takie dzieci grające na twoim serwerze go tylko psują, przez niego tylko graczy stracisz ;]

Zapraszam do gildii NorthSide w grze Shakes & Fidget na prywatnym serwerze MythicalGames.pl

Prezentacja gildii :

http://mythicalgames.pl/forum/index.php?/topic/78-prezentacja-gildii-northside-nowopowasta%C5%82ej-gildii/

Opublikowano

jesteś śmieszny dzieciaku ;] Dlaczego miałbym dostać bana ? za gre? To nie moja wina że są lochy zbugowane..

Zniżasz się do poziomu przedszkolaka, spamujesz ciągle swoją nieogarniętą gildią, i tak jesteś zerem ;] Co drugi twój post to "zapraszam do gildii" Ogarnij sie dzieciaku

Dzieciaku? Musiałbyś chyba obejrzeć swój film i się usłyszeć... najpierw przejdź mutację, a nie od dzieciaków wyzywasz. 

Dlaczego miałbyś dostać bana? Bo bugowanie lochów jest karane banem. Ot powód. Taki ciężki do zrozumienia? 

Przejdźmy teraz do gildii.

Dlaczego uważasz, że jest nieogarnięta? Nie no sorry twoja przecież jest lepsza. Nikogo w topce nie ma.. to znaczy być w ogarniętej gildii ;)

Teraz co do wypowiedzi to Polska jest wolnym krajem i mógłby to pisać nawet w każdym poście i Ty nie masz prawa mu tego wypomnieć.

Więc tak jak wymieniłem wyżej, przejdź mutacje i zacznij używać mózgu.

Dziękuje dobranoc.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Tak kurwa, jesteś dzieciakiem, dobrze mówisz, taki niewychowany gimbus który powinien mi pienty lizać bo mi nie dorasta

Błąd w grze, okej, gdybym kur*a nie zgłosił to okej, ale zgłosiłem, więc w czym problem? To nie ty tutaj decydujesz, nie jesteś administratorem więc się przymknij, ja chociaż informuje o bugach, mam wyjebane na lvl bo mam 50 razy większy niż ty, ja tylko testuje błędy i uprzedzam admina, teraz najwidoczniej będe pisał na pw do Sco bo tutaj coś napisać to zaraz puacz, żal, omg jak on wbił tak szybko 20 lv ja dopiero 5 mam.. Na przyszłość zanim masz coś napisać wyłącz tą puszke lepiej

Ty jesteś serio kurwa debilem. "Testuje błedy" tak teraz nazywa sie wykorzystywanie bugów grze?

"Pienty" lizać to ci mogą koledzy. Bana i tak dostaniesz idioto. Zgłosiłes bo kurwa nie możesz robić reszty lochów a co za tym idzie wieży.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Teraz działa musiałem reset zrobić. A co do wc to sprawdźcie.

mi dziala wc ale co ile  mozna itemy splukiwac ?

Sco zbanuj go za bycie downem, bo takie dzieci grające na twoim serwerze go tylko psują, przez niego tylko graczy stracisz ;]

popieram cie :)

Opublikowano

@ScoTube

Dostanie on w końcu ten reset albo bana, czy jest tak, że kupiłeś grzyba to święty ? ...

Dalej piszę, że tylko jedna ofiara dziennie ...

Mam już zapisaną listę osób. Jak cheaterman będzie to pogadam z nim i on się tym zajmie bo on jest od banowania itd. Ja jestem technikiem.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

@ScoTube

Dostanie on w końcu ten reset albo bana, czy jest tak, że kupiłeś grzyba to święty ? ...

Że masz krzywy ryj i komputer za 2 złote to święty? Chłopie kurwa ogarnij sie, to nie ty decydujesz tylko administracja, gdybym był gm już byś wczoraj nie grał na tym serwerze, płaczesz bo jestem lepszy od ciebie :] Ty też ciśniesz na bugach więc przymknij się, ja zgłosiłem bug, to że wykorzystuje to moja sprawa, ważne że zgłosiłem, nie tu tutaj ustalasz reguły, idź grać dzieciaku w minecrafta lepiej.

Prezentacja gildii :

Opublikowano

Dzieciaki ?

Ile ty masz lat ? 12 ? Chyba swojego głosu nie słyszałeś "dzieciaku" 

Jak Ci się zmieni głos, to możemy pogadać ;)

WC dalej tylko jedna ofiara, kiedy będą wojny gildii ?

Up:

I tak bana dostaniesz, przeczytaj co napisał admin ;)

Hhahaa jakie bugi człowieku ? Mam zbugowaną wieże i jedyne co teraz robię na serwie, to szukam sobie eq i pvp ...

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Dzieciaku? Musiałbyś chyba obejrzeć swój film i się usłyszeć... najpierw przejdź mutację, a nie od dzieciaków wyzywasz. 

Dlaczego miałbyś dostać bana? Bo bugowanie lochów jest karane banem. Ot powód. Taki ciężki do zrozumienia? 

Przejdźmy teraz do gildii.

Dlaczego uważasz, że jest nieogarnięta? Nie no sorry twoja przecież jest lepsza. Nikogo w topce nie ma.. to znaczy być w ogarniętej gildii ;)

Teraz co do wypowiedzi to Polska jest wolnym krajem i mógłby to pisać nawet w każdym poście i Ty nie masz prawa mu tego wypomnieć.

Więc tak jak wymieniłem wyżej, przejdź mutacje i zacznij używać mózgu.

Dziękuje dobranoc.

Co ma mutacja do wieku? 30 latek może nie mieć mutacji i co ? gówno, widzisz chociaż umiem robić filmiki a ty tylko umiesz srać pod siebie

Żeby gildia była pro, musi każdy być w topce ? Zbiera tylko ludzi poprzez spamowanie gdzie kolwiek się da, na mpc forum na pw, na forum serwa na pw w grze na pw, będzie kupował za niedługo żeby do niego przeszli, a i tak jest słaba ;]

Prezentacja gildii :

Opublikowano

Dzieciaki ?

Ile ty masz lat ? 14 ? Chyba swojego głosu nie słyszałeś "dzieciaku" 

Jak Ci się zmieni głos, to możemy pogadać ;)

WC dalej tylko jedna ofiara, kiedy będą wojny gildii ?

Szukam odpowiedniego skryptu na wc bo jest ustawione na "tomorrow"

A co do wojen to do konca tygodnia chyba będą.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Że masz krzywy ryj i komputer za 2 złote to święty? Chłopie kurwa ogarnij sie, to nie ty decydujesz tylko administracja, gdybym był gm już byś wczoraj nie grał na tym serwerze, płaczesz bo jestem lepszy od ciebie :] Ty też ciśniesz na bugach więc przymknij się, ja zgłosiłem bug, to że wykorzystuje to moja sprawa, ważne że zgłosiłem, nie tu tutaj ustalasz reguły, idź grać dzieciaku w minecrafta lepiej.

Ehh, chyba sam nie czytasz tego co piszesz. Przeczytaj regulamin kurwa!

1357577137-U262310.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...