Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranking typów serwerów. Oddaj swój głos!

Blezur

Najlepszy typ.  

1 085 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest najlepszy typ serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Że swojego doświadczenia wiem, że największą popularnością cieszą się serwery pkp oraz skywars. Ja jednak uważam, że pvp ze skrzynkami, startowym kitem oraz levelami za zabójstwa są najlepsze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem super jest skyblock, świetna zabawa z kolegami, nie trzeba wydawać na SMSy unbanowe tak jak na hardcorze i tak nie uzależnia od robienia nocek :)

Opublikowano

Frakcje robią się już nudne. Wszystkie serwery to właśnie te frakcje.. Tam nie ma co robić po kilku dniach. - Wydaje mi się, że najlepsze serwery to takie, które są oryginalne. Ja preferuję serwery RP/RPG !

Opublikowano

Wojny Gildii z małym dropem rozgrywka się nie znudzi ponieważ drop jest mały długo zbieramy na eq i oprucz tego gildie które utrudniają nam zadanie.

Opublikowano

Według mnie to najleprze tryby to: FreeBuild, Wojny Gildi , Survival ale najlepszy to chyba z Modyfikacjami!

Zapraszam na serwer Minecraft! 1.7.2 Subcraft.maxc.pl Serwer Lobby, Survival, FreeBuild, PvP i Parkour!

Opublikowano

Witam. Moim zdaniem najlepszym trybem ,którego tutaj akurat nie ma to są serwery EASYHC/EASYSURVIVAL. Ponieważ gracze chętnie spędzają na nim czas ,w fajnej i miłej zabawie z kolegami ! ;0

26_unnamed.png

Opublikowano

Od niedawna górują serwery easyhc. Bardzo podobne do zwykłego trybu HC jednak rozgrywka jest trochę łatwiejsza i nie trzeba długo zdobywać ekwipunku.

,,Vape is good, vape is my life"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...