Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranking typów serwerów. Oddaj swój głos!

Blezur

Najlepszy typ.  

1 085 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest najlepszy typ serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wg mnie najlepszym trybem jest jail, ale nie taki jak teraz robią, że jest kopalnia cała w blokach diaxow, a sektory to osobne budynki, w których jest ta jedna kopalnia o tyle. Jail taki jak zrobił Sheo te 2 lata temu, gdzie na serwerze grało po 200 czy tam 300 osób, był ciągle pełny i nie było sektorów od a do z, tylko 4 sektory, do których trudno było się dostać ;)

tenor.gif

Opublikowano

Szkoda, że w Polsce nie jest popularny tryb creative. W sumie to od niego się to wszystko zaczęło. W sumie to każdy tryb jest fajny o ile prowadzi go ogarnięta administracja i grają na nim fajni ludzie.

Opublikowano

Ja Lubię Rpg I Roleplay'e. Inne Typy Mi Sie Znudziły, Kopanie I Kopanie ;p.

( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)    ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)   ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)   ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)   ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)  

( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)    ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)   ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)   ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)   ( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°( ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°) ͡° ͜ʖ ͡°)  

Opublikowano

Chciałbym zaproponować wam serwer Survival i Wojny gildi serwer miał dzisiaj otwarcie o godzinie 15:00 i chciałbym zaprosić graczy na mój serwer 

IP Serwera to: x
Mam nadzieje ze spodoba się wam ten serwer i będziecie chcieli na nim grać z przyjemnośćą. :D :D :D
Opublikowano

Zapraszam na serwer survival + gildie wersja: 1.7.4 | Autorskie pluginy i skrypty | na wersji: 1.7.4 0 lagów | możliwość craftingu stonniarki | bardzo dobrze dopasowane rangi | tanie rangi do kupna! zapraszamy!

Zły dział :)

Dla mnie najlepsze autorskie tryby :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...