Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranking typów serwerów. Oddaj swój głos!

Blezur

Najlepszy typ.  

1 085 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest najlepszy typ serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer PvP z hardcore jeżeli takie poszukujecie  zapraszam do mnie :D

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sky-block bardzo miło jest popatrzeć na coś co się buduje od podstaw

[url=http://www.mpcforum.pl/topic/1242542-bonzaiieu-z-modami/]
[img=https://imagizer.imageshack.us/v2/512x256q90/673/d2a9f6.png]
[/url]

Opublikowano

Wojny gildii to bardzo dobry typ serwera.Gra na takim serwerze jest bardzo wciągająca, aczkolwiek trzeba uważać na cziterów bo na takich serwerach występuje ich największa ilość. :)

Opublikowano

Polecam Wojny Gildii (takie prawdziwe, a nie te co teraz robią...), Hardcore(moim zdaniem jak jest spoko drop, i gra przynajmniej 200 osob to jest zajebiasto :)) PvP (dla ludzi którzy wolą sie klepac , samemu lub w teamie, a nie chce im sie zbierac itów) ew. Parkour na nude i ćwiczenie "tego skyla" :D

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

Opublikowano

Według mnie Parkour, może dla tego, że bardzo lubię skakać nie tylko w grach. W parkourze można zmierzyć się z innymi, parkour polega na umiejętnościach, a nie farcie jakie ulepszenie wyjdzie, komu więcej diaxów dojdzie, kto będzie miał więcej ludzi w gildii. Parkour tak na prawdę nie robi się monotonny jak np. sky-block, ponieważ jest wiele map, coraz ciekawsze tryby np. nie dawno przez jednego użytkownika została stworzona mapa typy ''Ice Tower'', w sky-blocku może też cały czas coś do chodzi, ale to po trzech serverach kopania cobla robi się nudne.

giphy.gif

Opublikowano

Jail (więzenie).

To jest mój ulubiony typ serwera, brakuje mi dobrych serwerów tego typu.

Opublikowano

Najlepsze są Wojny gildii to bez dwóch zdań, tam najlepsza rozrywka gdy szukamy surowców, materiałów, itp. w napięciu że tuż obok może być wróg. Później same wojny, ataki na bazy, przeszukiwaniu łupów, pvp :)

Jeśli natomiast chodzi o inne typy to co kto lubi,

Zaraz po Wojnach z chęcią zagrałbym na FreeBuild, lubię sobie czasem pobudować na nie za dużym terenie, a potem o coś powalczyć.

Reszta nie dla mnie, :)

55jk0m.jpg

Opublikowano

Osobiście z tych tu wymienionych trybów najbardziej lubię fb, minigames oraz więzienie, lecz gdybym miał wybierać między tymi trzema to bym wybrał minigames, bo najwięcej na nich gram. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...