Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranking typów serwerów. Oddaj swój głos!

Blezur

Najlepszy typ.  

1 085 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest najlepszy typ serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie porządny serwer Wojen Gildii, chodzi mi konkretnie o tryb Medium a nie EasyHC...

Konkretniej:

-słaby drop np. DIAX - 0.7%

-plecaki

-jakieś dodatki

-ogólnie wszystko byle nie : EASYHC DIAX-10% .... To nie ma sensu...

Opublikowano

Uważam że najlepsze są modyfikacje jeżeli ktoś jest ogarniety i umie się tym bawić może naprawdę fajny i ciekawy serwer zrobić :) napewno nie znudzi sie budowanie czy różne przygody :) A jeżeli ktoś potrafi robić swoje mody i zaciekawić nimi +własny Luncher to serwer powinnien zapewnić nam naprawdę dużo wspaniałej zabawy ale to tylko moja opinia

Opublikowano

RPG, często są ciekawe fabuły, fajne postacie skille, mapka itp.

Można poznać ciekawe osoby, grać zespołowo i oczywiście ulepszać postać.

Opublikowano

Niestety, to głosowanie chyba nie wpłynęło za dobrze na użytkowników, ponieważ teraz co drugi serwer to wojny gildii..

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Serwer Minigames! Jest takich trochę, ale prawie puste, inne się powtarzają, a minigame z 50graczami w painball byłby fajny!

Opublikowano

Survival - możesz pograć spokojnie, ze znajomymi. Trzymasz się tego klimatu - jak podczas gry jednoosobowej. Po za tym, to nigdy się nie znudzi, bo raz po raz, musisz zdobyć coś innego, wykopać czy iść.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Minigames jest najlepszym trybem lecz są wymagane autorskie pluginy, bez nich nie będziemy mieć graczy dlatego tak mało jest serwerów tego typu.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...