Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranking typów serwerów. Oddaj swój głos!

Blezur

Najlepszy typ.  

1 085 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest najlepszy typ serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsze serwery do SV i HD. Na nich najwięcej się dzieje. Jeśli mi się chce pograć w MC to wchodzę tylko na takie serwery... Można coś fajnego zrobić.

Jeśli nie jestem zbytnio zainteresowany grą, idę na serwer FB lub jakiś MiniGames ;).

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wojny gildii zawsze będą pierwsze najwięcej możliwości mają na popisanie się Administratorzy jak i projektanci pluginów.

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszym typem są serwery z modyfikacjami.Niestety w Polsce jest takowych mało ,więc wciąż czekam...

lvsqFd.png

Opublikowano

Jail (więzienie). Mało jest dobrych serwerów tego typu.

Opublikowano

Jak dla mnie serwer z modyfikacjami, jest mało dobrych serwerów, szczególnie lubię takie serwery gdzie są mody których nie znam a nie są zbytnio skomplikowane, nie cierpię tylko serwerów z modami technicznymi.

Opublikowano

Byłem jestem i będę za wojnami gildii, chociaż serwery z modami też fajne są :D

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsze są nowe rozwiązania typów serwerów jest to nowość a większość starych już się przejadła :)

i2p13w.jpg

"Never lose hope"

Opublikowano

HARDCORE- najlepszy tryb :D

post-1171398-0-20996200-1405711681.png

Opublikowano

Wybrałem opcje Inne, ponieważ uwielbiam jeden z najmniej rozwiniętych trybów w Polskiej Scenie Minecraft, który się nazywa "Roleplay". Roleplay - Jest to odgrywanie naszej postaci, czyli gramy w cudzysłowiu aktora.

I automatycznie piszemy scenariusz, z czym się wiąze że jesteśmy tak jakby Reżyserami serwera. Oczywiście takie serwery posiadają zasady, których trzeba się przestrzegać.

Żałuje że jest bardzo mało takich serwerów, są bardzo opłacalne i dają satysfakcje z samej gry.

Dla ludzi z brakiem pomysłu na serwer, polecam oto właśnie ten tryb.

Opublikowano

Chętnie i to bardzo chętnie popularne są Więzienie (Jail) ja na nich gram co dziennie głosuje na jail:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...