Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiraxMT2 Start: 06.05.2014, wtorek godz. 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

Hubertus588

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mają koledzy szanowni do powiedzenia ? bujdę wciskałem ja czy wy ? kto zrobił z graczy idiotów ? zapamiętaj moje słowa synu : nieważne kiedy , nieważne jaka nazwę nadacie kolejnemu serwerowi , będę tam i wam przypomnę :) pozdrawiam

• Odpowiedzi 385
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro nie ma odzewu ze strony administracji niech jakis modek zamknie ten temat.

Opublikowano

Tak fajnie sie grało ,ale wszystko co dobre kiedyś sie konczy..

Dowiedziałem co się stało. 

Zainteresowanych informacją na temat servera i chcących grać nadal

zapraszam do mnie na PW  :(

Opublikowano

Tak fajnie sie grało ,ale wszystko co dobre kiedyś sie konczy..

Dowiedziałem co się stało. 

Zainteresowanych informacją na temat servera i chcących grać nadal

zapraszam do mnie na PW  :(

To nie jest koniec, nasze pliki systemowe zostały uszkodzone, a nie mieliśmy kopii z ostatnich dni, więc dziś wystartowały BETA TESTY, a tu łatka aby wziąć udział:

http://www.multiupload.nl/NYFDTRLM0F
http://www.speedyshare.com/uq8kp/LiraxMt2-latka-do-pack.rar
https://mega.co.nz/#!9glngA5A!6qE6taVgZWAcyb9Di7RukLemtPF2WDOdfrUJhKvYdx0
Opublikowano

Dlaczego jak mam laczenie z serwerem offa mi calego metka ?

00381637475378013724.png
Opublikowano

Witam, nie grałem na poprzedniej edycji. Mógł by mi ktoś przybliżyć ja to wcześniej wyglądało jak ma się granie bez IS w stosunku do graczy z IS?

Start jutro, wbiję zobaczę, ocenię. Tak jak pisałem wcześniej opisze ktoś sytuację która wcześniej panowała na serwie 

Opublikowano

Temat miał być do zamknięcia, teraz nagle cudowne ozdrowienie - jestem pod wrażeniem :D coś nie tak panowie z projektem " CenturionMT2 " ? no tak nawet nie raczyliście dodać generatora i cisza w temacie ! balistyn pokrzyżował plany ? szybko skaczecie z tymi projektami - zaznaczam gdzie wy tam i ja :) 

Opublikowano

Ja ? ładnie to tak ludziom kit wciskać ? czemu projekt " Centurion " z dnia na dzień przestał istnieć ? przecież miałą być beta ? teraz powrót do korzeni i kolejna beta tego co już było ponoć przetestowane ? :) mało tego była prośba o zamknięcie tematu , przez dłuższy czas nawet nie raczyliście swoich graczy poinformować co się dzieje, po prostu macie na to wywalone - chcieliście być sprytni złapać 2 sroki za ogon , teraz nie złapiecie żadnej, a jedynie co wam pozostało to wizyta w aptece i zakup pewnej maści na ból jaki wam doskwiera :) jak będziecie dalej uparci to wiedzcie że i tak wam nic nie pomoże , ludzie i tak już zobaczyli co z was za specjaliści od marketingu :D i cóż życzę powodzenia

Opublikowano

Wbiłem wczoraj z ciekawosci w godzinach wieczornych do gry jak i na teamspeaka.

O dziwo administracja mnie zaskoczyła ,a dokładniej [GA]Franky mianowicie dowiedziałem się 

że ceny w IS będą MAŁE tzn. pet będzie kosztować 7-11 zł co mnie ucieszyło ,bo mimo 

że to takie za przeproszeniem "gówno" to dużo frajdy daje gdy taki zwierzak biega za Toba :D

Co więcej sprawdzałem drop z metków i bossów z pomocą [TGM]Teha ,który akurat wtedy tworzył

poradnik ,który podobno będzie dostępny na dniach u nich na forum.

Zapytacie i co w związku z tym że sprawdzałeś drop z metków i bossów?

Otóż zdziwiłem się ,bo zmieniony został drop - dokładniej został dodany drop wierzchowców 

co prawda nie jest on OGROMNY ,ale jednak jest co mnie na prawde ucieszyło ,bo 

nie trzeba na naszych kompanów w czasie expa wydawać PLN.

Fajną rzeczą jest mimo że nie wiem czy to jest nowa rzecz u nich czy nie ,ale drop 

szczęśliwych monet,pierscieni expa i rękawic - 50% expa to jednak dużo nie mówiąc

o monetce czy rękawicy :DD

Po pierwszych komentarzach nie byłem przekonany do servera ,ale spodobał mi się system ulepszeń i ogólnie cały rozbudowany świat na tym serverze.

Osobiscie komentarze pana nademną nie przekonywały mnie aby wejść tutaj ,ale stwierdziłem że to tylko beta więc na chwile moge wbić.

Teraz już wiem że na MPC nie warto czytać komentarzy,bo zawsze znajdzie się ktoś kto życzy serverowi źle,

a server jest na prawde w 100%centach dopracowany.

Tyle odemnie o 18:00 u Was zawitam życze powodzenia i mam nadzieje że gracze nie zwątpili w wasze możliwosci ,bo 

ja chwilowo zwątpiłem ,lecz wbiłem na bete i zmieniłem zdanie.

Polecam i zapraszam dzisiaj 18:00 !!!

Opublikowano

Panie lathander : piękne przemówienie na zamówienie xD tekst jest tak słodki że dzieci na pewno kupią wspomniane zwierzaczki, znają już połowę załogi przedstawioną w jakże korzystnym świetle, wiedzą do kogo się zwrócić nawet , w końcu masz z nimi jak widać dobry kontakt - szkoda tylko że wspomniana załoga zapomniała wcześniej poinformować graczy, co się dzieje z serwerem gdy nie mogli się zalogować do gry i strona nie działała po czym zrobili myk na nowy projekt o nazwie " Centurion " bo projekt " Lirax " świecił pustkami :)  szkoda też że ów nowy projekt równie szybko wylądował w koszu bo niejaki balistyn zauważył co w trawie piszczy . Tam też była prośba o dodanie generatora, czasu mieliście aż nadto i co ? jak zwykle cisza ! zero odzewu więc nie opowiadaj bajek kolego o tych pomocnych panach bo mdli mnie na sam fakt . Cóż obejrzymy tą betę, ciekawe czy team jest tak pomocny i dostępny w każdej chwili gdy tego potrzebują gracze, sprawdzimy co się zmieniło ( rzekomo zmieniło ) i jakie tłumy będą na starcie jak i po :) 

Opublikowano

@up grałeś na becie?

Podejrzewam że nie skoro w żadnym stopniu ze mną się nie zgadzasz.

Czy mam z nimi dobry kontakt? hmm. na teamspeak wbiłem dosłownie na pół godziny wyjasnić sprawe co z serverem.

Zastanawia mnie kim Ty jesteś ,bo widze Cię w każdym temacie jako osobe której nic nie pasuje.

Wszędzie coś widzisz - rozumiem jesteś na mpc lekko ponad rok ,ale no bez przesady.

Napisałeś "post na zamówienie" - człowieku jak ja tutaj zacząłem czytać Twoje wypociny nie mogłem zostawić tego tak,

jestem osobą która ma swoje zdanie i nienawidzi gdy ktoś wypisuje bzdury.

Nie wiem może grałeś i Ci się nie podobało(mowa o becie) ,ale to w takim razie nie szukaj serverów medium.

Bo to jest w moich oczach klasyczny,dopracowany bez zbędnych badziewi medium.

Dalszą dyskuje nt. servera jeśli chcesz prowadzić to zapraszam na PW ,bo spamować w temacie nie mam zamiaru.

Pozdrawiam

Opublikowano

Panie lathander : piękne przemówienie na zamówienie xD tekst jest tak słodki że dzieci na pewno kupią wspomniane zwierzaczki, znają już połowę załogi przedstawioną w jakże korzystnym świetle, wiedzą do kogo się zwrócić nawet , w końcu masz z nimi jak widać dobry kontakt - szkoda tylko że wspomniana załoga zapomniała wcześniej poinformować graczy, co się dzieje z serwerem gdy nie mogli się zalogować do gry i strona nie działała po czym zrobili myk na nowy projekt o nazwie " Centurion " bo projekt " Lirax " świecił pustkami :)  szkoda też że ów nowy projekt równie szybko wylądował w koszu bo niejaki balistyn zauważył co w trawie piszczy . Tam też była prośba o dodanie generatora, czasu mieliście aż nadto i co ? jak zwykle cisza ! zero odzewu więc nie opowiadaj bajek kolego o tych pomocnych panach bo mdli mnie na sam fakt . Cóż obejrzymy tą betę, ciekawe czy team jest tak pomocny i dostępny w każdej chwili gdy tego potrzebują gracze, sprawdzimy co się zmieniło ( rzekomo zmieniło ) i jakie tłumy będą na starcie jak i po :)

Ty masz kamloty w bani ? Kto będzie chciał i tak zagra więc po co hejtujesz serwer hmhmm ? 

Opublikowano

Wypisuję bzdury, oczywiście wypisuje bzdury bo tak najłatwiej xD posłuchaj mnie kolego : jestem na wielu serwerach, na wielu forach nie tylko tej gry, po co tu jestem to już nie twoja sprawa . Co do moich bzdur - zapoznaj się dobrze z wpisami w tym temacie i potem komentuj dobrze ? tak czy siak zawitam na serwerze czy się to komuś podoba czy też nie, wszystko będzie na wylot sprawdzone łącznie ze wspomnianą pomocną dłonią i radą panów administratorów udokumentowaną w postaci screna czy nawet filmu, szczegółami dotyczącymi płynności rozgrywki, rzekomych zmian od ostatniego podejścia po ceny u NPC itd. :) na PW nie wchodzę, a gdy już tak bardzo chcesz ze mną porozmawiać, to spotkamy się w grze i razem pozwiedzamy okoliczne lokacje, będziesz w TV i mógł się będziesz pochwalić jaki to cudny serwer :)

panie szanowny Dystryktyczny : oczywiście każdy sobie może wejść i zagrać, także życzę dobrej zabawy ( oby udanej ) :) jak już trochę pograsz, wejdź tutaj, przeczytaj co pisałem, i napisz mi : hejtujesz :)

Opublikowano

balistyn ty jestes jakis niedorozwiniety? Po co ty ich tak tutaj hejtujesz co? Ich serwer ich gra, ich sprawa. To ze zarabiaja na is to ich sprawa boze. Kogos kogo stac kupuje w is wszystko pogra tydzien i zmienia serwer i ja tez tak zrobie. Dam im zarobic, ile tylko moge. Serwer zapowiada sie bardzo fajnie, z checi dzisiaj wejde i zagram na nim dluzej. Nie sztuka jest wejsc na serwer pograc 10 minut i hejtowac ze do dupy bo cos sie w is kupuje, serwer jest po to aby wejsc, i zostac na dluzej. Bo przez takich jak ty serwery upadaja, wywalisz swoje nic nie warto 3 grosze a inni cierpia. I nie mow mi ze ktos mi to kazal napisac bo gowno wiesz za przeproszeniem. Pisze to z wlasnej woli, i dla tego serwera. Bo ludzie sie mecza, cos tworza, cos inwestuje ale nikt nie doceni, Nie podoba ci sie ten serwer, mowisz ze to kopia innego to wyjdz stad i zamknij sie bo nikt cie tu nie chce sluchac. Jestes moze i fajny, ale strasznie nudy, i ciagle sie powtarzasz...BAJO :*

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Niech zarabiają mnie to absolutnie nie obchodzi - za to obchodzi mnie to jak podchodzą do graczy i to że wciskają kit na każdym kroku . Przez takich jak ja odchodzą gracze ? większej głupoty już nie mogłeś napisać ? xD jasne to przeze mnie gracze odchodzą, bo naświetlam sytuację na serwerze, podczas gdy admini karmią naiwne pelikany złotymi rybkami . Poczytaj sobie posty w tym temacie od góry do dołu, później poczytaj sobie posty w temacie " Centurion " z którym chcieli wystartować ale jednak się nie udało ! skleć to razem wszystko w całość i sobie odpowiedz : czy to przeze mnie graczy nie mają ? :) jak jesteś w miarę bystry szybko się zorientujesz w sytuacji, a jeśli nie zawsze służę pomocą . Wiem jestem nudny, uparty i nieustępliwy na przekór innym :D

Opublikowano

Dobra ale powiedz mi co cie to obchodzi? Jezeli ktos wie cos o nich to nei wchodzi a jesli ktos nei wie, to wejdzie bo serwer sie mu spodobal, pogra i tyle. Ja nie wiem o czym wy tutaj tak dyskutujecie, powiedziales swoje? ok, kazdy przyjal to do wiadomosci, sa zlodziejami i naciagaczami, ok mimo to jakos chce zagrac na ich serwerze bo dla mnie wydaje sie wporzadku

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...