Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiraxMT2 Start: 06.05.2014, wtorek godz. 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

Hubertus588

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 385
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Easy a stalek i trut nie ma u handlarki...

Skąd bronie 75?

Bony wchodzą max?

Medium pisalo w prezentacji ale mniejsza o to , truty z szkat w dt i azraela sie  zdobywa , a bony nie wchodza max 

Opublikowano

a co z ts'em? Siedziałem ,a nagle o 17;05 wywaliło i do teraz nie łączy :/

Chwilowy problem z ts. Nie jest chyba to problem w starcie, Jeśli tylko ts zostanie włączony to odrazu zostaniecie o tym poinformowani.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie, zabezpieczenia jakieś przed bs są czy nie ma wogóle?

"Czy nie ma w ogóle" :D

Przyłączam się do pytania - Czy nie będzie tak, że po kilku H serwer będzie tylko legendą? Dużo serwerów pada przez "dziurawą linię obrony".

Opublikowano

"Czy nie ma w ogóle" :D

Przyłączam się do pytania - Czy nie będzie tak, że po kilku H serwer będzie tylko legendą? Dużo serwerów pada przez "dziurawą linię obrony".

Na naszym serwerze znajdują się rzeczy codziennego użycia:
- Tabela z bonusami
- Zmieniacz bonusów

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

IP TS'a coś nie działa .

Prezentacja servera ładna lecz za dużo troche expowisk lecz nie ma na co narzekać .

Zdecydowanie  za dużo broni / zbr .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie chce osadzać nikogo po prostu nie ma co skreślać serwa przynajmniej ja tak uważam nie grałem na Aresie nwm co sie tam działo lecz Almeria wydawała sie fajna grałem tam tydzien i potem padła :( moze wkońcu jakis server na tych plikach utrzyma sie dłużej niz 6 miesięcy do zobaczenia w grze :P

Piszesz, że nie wiesz co się działo na Aresie.

Dziwne aby osoba która tam zajmowała stanowisko [GM]'a nie wiedziała, czy może inaczej uważasz Panie Michale? ([GM]Michał z Ares'a]

To nie jest serwer, który my stawialiśmy, tylko w ogóle inny, po prostu może na podobnych plikach :)

Mam nadzieję, że serwer wystartuję, bo mam ochotę pograć w końcu na jakimś. Polecam! : )

Kolejna osoba która poleca server aby wystartować. Start pod nazwą Ares się nie udał to odpalimy pod inną, byle by dzieci wbiły i nam w is wpłaciły.

Nie polecam servera, na pewno mają sporo błędów jak na poprzednich wersjach. Nie uwierzę w posty typu, że to inna administracja etc. Siedziałem na ts'ie ares'a- sporadycznie bo sporadycznie, ale wiem kto tam siedział.

Życzę szybkiego upadku.

217xz.jpg
Opublikowano

Drogi Arku masz racje ale pragnę przypomnieć iż wyleciałem z posady gm na Aresie postanowiłem postawić serwa i Mam, owszem jestem tutaj [Ha] ale nie pozwole robić takich przekrętów jakie ty robiłeś na Aresie nic z nimi nie mam wspólnego nie wierzysz mi zapytaj się Freda który Ci sam powie iż stawiałem serwa kiedy jeszcze Ares stał. Przypominam że wrzuciłeś ich pliki osobiście i serwer nie upadnie ja już o to zadbam to ma być serwer od graczy dla graczy. Wyraziłeś już swoją opinie to Ci dziękuje ale i zarazem żegnam ^_^

Opublikowano

bony 8/12/15 Rly? ;/

Poza tym server przyjemny. Zapraszam, ja rezygnuje ze względu na bonusy.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...