Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiraxMT2 Start: 06.05.2014, wtorek godz. 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

Hubertus588

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o wbijanie 100lv, jeśli znajdziesz kogoś na DC, wbijesz bardzo szybko. Jeśli nie, najgorszy będzie etap 80-90, zaś od 90 do 100 pójdzie lepiej, ponad 25% ze spota.

• Odpowiedzi 385
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bronie 75 dropią ze szkaty niebieskiej śmierci, która jest po ripperze w DT i ze szkaty azraela. Można je też w IS kupić. Zbroja 75 z IS

Opublikowano

Tak odrazu powiem , wczesniej ich serwer padl okolo 1 - 2 tygodni temu bo ktos im wlamal do bazy i rozdawali trutki i sm'y  

Serwer pod kase

Nie oplaca sie grac .

tyle od mnie

Opublikowano

serwer pod kasę?:P jakoś wszystko w IS możliwe do zdobycia w grze wiec jak już coś piszesz uargumentuj to jakoś ;) zresztą taki jest regulamin ;]

Opublikowano

Od 128 lvl trzeba używać już PD z IS oraz pd które można dropnąć w grze aczkolwiek gdy nie masz PD z IS na zwykłym idzie parę setnych % z ogromnego spota :) 

Opublikowano

@Up

To, że trzeba używać PD z IS niczego nie świadczy, ponieważ kupony SM dropią w grze, ze szkat blasku ;)

Tak przy okazji, ile idzie z dwoma PD ze spota na 128?

Opublikowano

Tak odrazu powiem , wczesniej ich serwer padl okolo 1 - 2 tygodni temu bo ktos im wlamal do bazy i rozdawali trutki i sm'y  

Serwer pod kase

Nie oplaca sie grac .

tyle od mnie

Ktoś się włamał do bazy? co?

nic podobnego były problemy z tego co mi wiadomo z channelami,bo były technik po sobie coś tam zostawił i zaczął bawić się serverem jak dziecko. Server został wypuszczony po 2-3 dniach testów beta ,bugów nie ma na dzień dzisiejszego ani jednego.

Server pod kase?

Nic podobnego człowieku osobiscie korzystałem z is'a i nie jest źle porównując do innych mediumów ,bo ceny w is'ie są na prawde małe licząc płatnością PayPal/Przelewem ,bo wiadome że w przypadku sms zawsze 2x tyle musimy zapłacić ze względu na prowizje.

W name masz 1991 ,a więc zapewne już masz konto w banku i jeśli stwierdzasz że IS jest drogi i server pod kase - to żyjesz w biedzie i masz stawke w robocie 5zł/h ,albo jesteś bezrobotną osobą która ma ból dupy że ktoś sobie może coś tanio kupić z is'u ,a Ty po prostu nie możesz.

Jeśli Cie uraziłem oczywiscie przepraszam ,ale musiałem jako zareagować na to co piszesz ,bo to stek bzdur.

Co więcej jeśli nie masz tam 10zł aby wydać na server na miesiąc to możesz wszystko zdobyć w grze - tyle że większym wysiłkiem ,a więc to dobre rozwiązanie dla osób które na tą gre ani złotówki nie wydają.

@topic

Wszystkie bugi poprawione server idzie ku górze z tego co widze co raz więcej graczy na spotach/m1 ,a więc się rozwijacie!

Idzcie tak dalej,bo server ma perspektywy aby być długo stojącym,dobrym oraz popularnym mediumem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wszystkie przedmioty z ISu można zdobyć w grze dzięki kuponom SM, które można dropnąć, lub kupić od innych graczy.

Opublikowano

Zaczynam dziś grę mam nadzieję że zostanę na dłużej , serwer sam w sobie jest bardzo fajny widać że Administracja się stara i coś robi :)

A co do IS , wydaje mi się że można bez tego bez problemu grać i się wybic :)

Opublikowano

Zaczynam dziś grę mam nadzieję że zostanę na dłużej , serwer sam w sobie jest bardzo fajny widać że Administracja się stara i coś robi :)

A co do IS , wydaje mi się że można bez tego bez problemu grać i się wybic :)

Masz racje w 100%

Opublikowano

Serwer mi sie podoba.

Zagram tylko mam pare pytań:

-W ile wbije 180

-Skad zbr 75

-Czy DMG klas są wyrównane

-Bs dozwolony

Opublikowano

BS dozwolony, 180 wbijesz w tydzień grania prawie 24/h i ciągłego expa. Zbr 75? Stalki dropią z metków, ze stalek robimy kolejne zbroje.

Opublikowano

Zauważyłem pewien problem. Po pewnym czasie, spoty na Królewskiej Wyżynie wyraźnie się zmniejszają, jest o wiele mniej mobów. Gdy dzisiaj po padnięciu CH, wszedłem do gry, zaskoczyła mnie duża ilość mobów. Gdy expiłem wcześniej, było ich wyraźnie dużo mniej.

Czy zostanie zrobione coś w tym kierunku?

Opublikowano

Co do administracji to sam ocenisz, ale chyba jak dotychczas nikt na nas się nie skarży.

A tu się pomyliłeś bo ja się poskarżę. W poniedziałek napisałam temat na waszym forum gdzie oczekiwałam pomocy - minął prawie tydzień, a dalej nie zostało kiwnięte palcem w moim kierunku, a wasz team szerokim łukiem omija dział "problemy techniczne". Oczywiście pisanie tutaj również żadnych efektów nie przyniosło. A problem dalej jest - jednym słowem pełny popis skurwysyństwa. Oczywiście pozdrawiam wasze pojebane forum jak i waszą jebnięta moderatorkę Caroline, która ma znikomą wiedzę o funkcji moderatora forum, sama prowokuje do kłótni i usuwa posty, które są niewygodne dla serwera. xD

Co do samego serwera to jest fajny i podoba mi się ale mój problem uniemożliwia mi grę w jakimś tam stopniu, oczywiście bronie 75 to tutaj wyczyn bo na DT ledwo co mogę chodzić, nawet jeśli poziom lagów i ścin pozwoli mi ubić śmierć to i tak chuj dropi ze szkat, a 700kk za szt. to też przegięcie. Ale przecież tylko ja mam ten problem zdaniem serwerowych no-lifów mimo, że parę osób również potwierdziło występowanie takiego problemu. I nie mam czasu siedzieć i próbować iść na DT lub dropić kasy a myślę, że skoro serwer easy/medium to bronie 75 powinny być bardziej dostępne. A poza tym mogłoby też lepiej dropić yangi ale da się to ogarnąć.

Nie jestem aż tak małostkowa żeby wykłócać się na waszym forum gdzie pewnie i tak moje posty znikną.

I tak mam problem to wypierdalam tak jak mi poradzono na forum. Dziękuje za grę.

Opublikowano

A poza tym mogłoby też lepiej dropić yangi ale da się to ogarnąć.

Yangi dropią bardzo dobrze na mapce 95 na trytonach.

Opublikowano

A tu się pomyliłeś bo ja się poskarżę. W poniedziałek napisałam temat na waszym forum gdzie oczekiwałam pomocy - minął prawie tydzień, a dalej nie zostało kiwnięte palcem w moim kierunku, a wasz team szerokim łukiem omija dział "problemy techniczne". Oczywiście pisanie tutaj również żadnych efektów nie przyniosło. A problem dalej jest - jednym słowem pełny popis skurwysyństwa. Oczywiście pozdrawiam wasze pojebane forum jak i waszą jebnięta moderatorkę Caroline, która ma znikomą wiedzę o funkcji moderatora forum, sama prowokuje do kłótni i usuwa posty, które są niewygodne dla serwera. xD

Akurat ten problem nie dotyczy tylko tego serwera, wiekszosc moderatorek ma takie zachowanie, to poprostu tępe kolezanki administracji serwera, ktore nie potrafia sie zachowac ani nic wyjasnic, dlatego do nich trzeba podchodzic z dystansem i z logika, ze czarne jest takie jakie ona chce, niestety.

Pozatym Caroline to zaawansowana patologia ale nie mam ochoty sie rozpisywac w prezce beznadziejnego serwera bez graczy z jednym fanbojem, ktory zaraz rzuci sie na mnie z wyciem.

Co do serwera wygladal ok na prezce ale bronie 75 w IS, zbroje specjalne do expa only IS to masakra jakas, jeszcze ze szkat ripa smieci, a administracja nie potrafi naprawic prostych bugow.

Opublikowano

Akurat ten problem nie dotyczy tylko tego serwera, wiekszosc moderatorek ma takie zachowanie, to poprostu tępe kolezanki administracji serwera, ktore nie potrafia sie zachowac ani nic wyjasnic, dlatego do nich trzeba podchodzic z dystansem i z logika, ze czarne jest takie jakie ona chce, niestety.

Pozatym Caroline to zaawansowana patologia ale nie mam ochoty sie rozpisywac w prezce beznadziejnego serwera bez graczy z jednym fanbojem, ktory zaraz rzuci sie na mnie z wyciem.

Co do serwera wygladal ok na prezce ale bronie 75 w IS, zbroje specjalne do expa only IS to masakra jakas, jeszcze ze szkat ripa smieci, a administracja nie potrafi naprawic prostych bugow.

Bronie na 75lv nie ma wogóle w IS, a zbroje z IS można zdobyć z eventów/konkursów typu OX, a SM możesz zdobyć zarówno grając nie wydawając wogóle realnej waluty w gre, możesz je kupić od innych graczy lub zdobyć ze szkatułek blasku. Prostych bugów, co masz na myśli ?

Opublikowano

Przepraszam ale 17letnia szmaciara, która sama piszę, że nie ma żadnego pojęcia o forum jak i stanowiska, które chce zając dostaje moda, za to że wstawiła napisy z glowtext xD Niee, ja się nie spotkałam z czymś takim - pewnie dlatego, że inne serwery mają na tyle w głowie, żeby nie brać ćwierćinteligentek do forum. Dobra, nie oszukujmy się, że moderator forum to nie jest trudna funkcja tym bardziej na tak małym forum więc małpa mogłaby się tym zająć jednak jaką trzeba być bezmyślną małpą, żeby nawet tego nie potrafić?

Bronie na 75lv nie ma wogóle w IS, a zbroje z IS można zdobyć z eventów/konkursów typu OX, a SM możesz zdobyć zarówno grając nie wydawając wogóle realnej waluty w gre, możesz je kupić od innych graczy lub zdobyć ze szkatułek blasku. Prostych bugów, co masz na myśli ?

@Hubertus588 - może odpisałbyś na mój post, co? Bo na widok mojego postu dostajesz chyba zeza rozbieżnego pewnie dlatego go nie widzisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...