Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiraxMT2 Start: 06.05.2014, wtorek godz. 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

Hubertus588

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie pisałem , że zapraszam do gry celem udokumentowania tychże 400+ osobników - czytanie ze zrozumieniem widzę kuleje ! tak czy siak wiem jak wygląda sprawa, a te wasze bujdy są dobre dla dzieci w przedszkolu ! jak szanowny kolega chce mogę wrzucić screeny dosłownie z każdej lokacji , kanału etc pytanie czy tego chcesz ? by was dalej pogrążyć ?

• Odpowiedzi 385
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hehe boże co za dziecko ;) Dostałeś bana na serwie czy nie ma kto Ci dogodzić ze tak się pieklisz;) daj ocenić serwer graczom ;) jak widzisz jesteś jedna z nielicznych osób które nie polecają ;) a jest masę +++ opini ;) Powiedz mi czym są spowodowane dobre opinie?- ślepota?:DD bo wnioskując z twojej wypowiedzi to liczysz ze nowy serwer i wszyscy będą w m1 stać specjalnie pozować Ci do ss?:P Pomyśl czasem czy ktoś nie expi, dorpi czy robi coś sensownego w grze;) a poza tym jak ma być dużo sklepów jak serwer ma 3 dni, jasne ze każdy pierw ulepszacze itd sam wykorzystuje wiec ma Ci puste sklepy stawiać?:D Jak to ciężko boli chwilkę pomyśleć ;) Twoje ss tylko pokazuje ilość twojej inteligencji- lub jej brak ;)

Opublikowano

Więcej emotek nie mogło być ? skąd wiesz ile mam lat i na jakiej podstawie oceniasz mnie na " wiek dziecięcy " ? Widzisz ja opisuję to co obserwuję na serwerze , podaje fakty, w każdej chwili udokumentowane mogą być chociażby w postaci screena ! Porozmawiajmy o faktach, a nie o wydumanych historyjkach dla dzieci które łatwo przekabacić . " jest masę opinii " pokaż mi te masę opinii ? Ty też masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem : powtórzę po raz trzeci, albo będę powtarzał do skutku aż mądra głowa przyswoi ten fakt i zakoduje sobie na dłużej : mogę zrobić screeny w każdej chwili z większości lokacji jak np. miast niebieskich czy czerwonych na dowolnym kanale , ilość rzekomo farmiących osób w red lesie , grocie , grobowcu itd. czemu to piszę i się na was uwziąłem / bo nie lubię cwaniactwa co wciska ludziom kit i jeszcze ma z tego ubaw ! także macie ze mną pod górę i to sporą, czeka was taka " Syzyfowa praca " o ile dalej będziecie strugać debili . Ostatnie zdanie na temat mojej inteligencji przemilczę z szacunku do Twojej - sprawdzimy w praktyce jej rzekomą wyższość :) dobranoc

Opublikowano

Jeśli szukacie youtubera czytajcie pw. A na serwer zawitam :)

Opublikowano

Balistyn syzyfowa praca to czeka Ciebie "strugamy debili" dlaczego tak wnioskujesz? Bo chcemy zrobic serwa ktory bedzie stał i rozwijał sie? Masz nam to za złe? A moze sam chciałeś postawić serwa tylko okazał sie porażką. Nwm co Lub kto Ciebie nakłonił do tej roboty. Moze nabijasz sobie tutaj posty. Nie Będę wnikał, ale moge Ciebie zapewnić ze długo bedziesz tutaj siedział i uzupełniał ss'y. Mi nie żal pieniędzy na ten serwer bede w niego inwestował nawet i 2 lata. Reklamy tez bede kupował. Pewnie najdzie Cie myśl po co on tak sie stara? Otóż chce uszczęśliwić siebie jak i graczy. Mam dosyć serwerów które powstają wyłącznie dla pieniędzy i po chwili padną. Owszem serwer potrzebuje is zeby sie utrzymać ale to nie jest główny cel tego serwera. On ma stać i dać wielu graczom tego klasycznego mmo rpg szanse na grę i rozwój przez długi okres czasu. Wiec prosze Ciebie przestań tak nam biadolić w temaci i zacznij grać napewno znajdziesz cos dla siebie a jak nie to jesteśmy otwarci na propozycje. Wystarczy wejść na nasze forum i dać propozycje, a my jak i gracze ja rozważymy. To tyle z mojej strony.

Opublikowano

Oświecę kolegę bo nie czyta uważnie : to tylko świat wirtualny a jakiekolwiek pkt , ilość postów czy inne pierdoły dobre dla zakompleksionych małolatów :D Dobrze inwestuj to nie mój interes , ale jęśli wy robicie z ludzi wała to ja mam taki charakter że wkraczam do akcji i robię taką rozpierduchę że albo szybko wszystko wraca na swoje tory jak być powinno albo żegnacie się z serwerem , bo zwyczajnie ludzie zobaczą co w trawie piszczy ! Dobra rada : przekaz prawdziwy do wszystkich nie zmyślony czy wyimaginowany chęcią pozyskania paru złotówek i " balistyn " znika w głębinach :D pamiętaj jednak że mogę w każdej chwili wrócić , a tego byście z pewnością nie chcieli !  jestem prostym człowiekiem o prostych zasadach , ale fałsz na mnie działa jak płachta na byka ! dlatego jestem nie tylko w twoim temacie :D

Opublikowano

Serwer jak najbardziej przyjemny, nie ma większych trudności z wbiciem lvla czy dropnięciem czegoś (przynajmniej jak narazie ;p), Administracja również w porządku - czego chcieć więcej :D W m1 tłumów nie ma, ale ludzie expią i dropią, a dodatkowym plusem jest to, że jeszcze nie spotkałam na swojej drodze żadnego dzieciaka ^^

Opublikowano

Gra na serwerze jak najbardziej przyjemna, ale przed chwilą pierwsze problemy, stronka się nie ładuje i serwery nie działają.

Opublikowano

zaraz bedzie 2 h przedłuży potem 3 az padnie hee.. a admin nic nie pisal o przerwie powinniem informowac graczy 

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

Chyba strzelil.. Hubertus byl napisalem PW nie odpisal i go juz nie ma

lapsik.jpg

Opublikowano

nie wiadomo czy w ogole bedzie dzialal.. Hubertus mi na PW napisal ze beda informowac a w ogole 0 info.. haha

lapsik.jpg

Opublikowano

Jak widac 30 min przerwa. Hahah Juz chyba serwer OFF 4ever. Nawet nikt sie z administracji nie wypowie a Hubertus mi na PW napisal: "Będziemy was informować co się dzieje cały czas". Widac jak informuja :) Dzieki za gre. Zegnam bo nic z tego juz chyba nie bedzie

lapsik.jpg

Opublikowano

Prezka nawet nawet ,tylko pytanie : Działa wgl ten serwer ? :O

Działał ale nie polecam ludzie wlamuja sie do bazy dodaja sobie smy wywalaja bronie na 75 pozniej gm banuje ludzi ktorzy te bronie podniesli, strona juz i serwer nie dziala od 15 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...