Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiraxMT2 Start: 06.05.2014, wtorek godz. 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

Hubertus588

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 385
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie ktoś jak to jest z liczbą graczy, sporo osób pyta a widzę, że administracja unika odpowiedzi na to pytanie.. 

Opublikowano

@UP 

O TO SAMO PYTALEM =D

Na ch1 sporo ludzi jest z 120 może ,bo spoty w atlantydzie v2 dosyć zajęte było w m1 też coś tam stoi.

Opublikowano

Serwer polecam. Wydaje się, że jest niewielu graczy, ponieważ na początku każdy dropi i expi zamiast stać w M1. Sam na spotach widuję duże ilości graczy.

Jak na razie widzę same zalety ;)

Opublikowano

w godzinach szczytu jest ok. 400 osób obecnie jest 273 osoby ale wieczorem mam nadzieje że padną nowe rekordy :P

A pobiorę sprawdzę , ocenie może zostanę na dłużej bo w tych czasach nie ma dobrego serwera Medium/Easy :D

Ps . Są roski  na Magie ? i w którym królestwie najwięcej osób? 

Opublikowano

Tak na szybko :

- ślub zbugowany

- fryzury szamana jak i ninja ( męskie ) nie dodane

- misja zabij 3 x wodza Orków zbugowana

- misja z zabiciem Kistrela ( wielki pająk ) zbugowana

- misja ze zdobyciem indiańskich bransolet zbugowana ( znika ) , to samo było na poprzedniej wersji z misją łucznicy Setaou

- meczu szponu Ducha nie ma i chyba nie będzie

- nadal ten sam problem z tłami : w m1 cicho i ciemno podczas gdy np. dolinie Seungryong piękne słoneczko

- jak Abizgal ( invi NPC ) stał, tak stoi dalej

poza tym GM'a mają osobnicy chyba dla szpanu :D

Opublikowano

Jednak nie zagram , serwer mnie nie zachęcił , nic ciekawego , 5 osób w Jinno i 3 osoby w Shinso.. Po za tym pare bugów..

Ale jak komuś sie podoba to niech gra , pozdrawiam i powodzenia! :)

Opublikowano

Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie dziś administracja. Gdy zadałem dość banalne pytanie na czacie, jeden z GMów napisał do mnie na PW i udzielił mi odpowiedzi. Widać, że zależy im na graczach.

Opublikowano

Przegladając wasze forum natknąłem sie mianowicie na taki wpis ( zdjęcie poniżej ), mało tego : dział " Administracja " temat " Regulamin " :D

jak was mogą poważnie traktować gracze, skoro jeden z drugim, sobie może na wh grać bo przecież w ramach skruchy będzie reklamował ( czyt. spamił  ) inne fora ? głupota w pełnej krasie :D

TiNsKZl.jpg

Opublikowano

Tak na szybko :

- ślub zbugowany

- fryzury szamana jak i ninja ( męskie ) nie dodane

- misja zabij 3 x wodza Orków zbugowana

- misja z zabiciem Kistrela ( wielki pająk ) zbugowana

- misja ze zdobyciem indiańskich bransolet zbugowana ( znika ) , to samo było na poprzedniej wersji z misją łucznicy Setaou

- meczu szponu Ducha nie ma i chyba nie będzie

- nadal ten sam problem z tłami : w m1 cicho i ciemno podczas gdy np. dolinie Seungryong piękne słoneczko

- jak Abizgal ( invi NPC ) stał, tak stoi dalej

poza tym GM'a mają osobnicy chyba dla szpanu :D

Śluby zablokowane nie zbugowane 

Fryzury szaman i ninia meskie są lecz trzeba kupić dla kobiety by była

3x zabicie wodza działa ludzie biegaja z petami -.-

Misja nnie polega na zabiciu kistrela tylko elit krolowa pająków prosze zapoznać się z treścią questa od rozpoczęcia po koniec

Misja z bransoletami trzeba odpalać za każdym razem jak się użyje tp itd.

Nie będzie mieczu szponu ducha...

ciemno w m1 razi Ciebie to?

Abazgiela nie ma prosze pobrać aktualną łatke 

Dla szpanu nie mają po prostu nie będa odpisywać w grze od tego jest ts i forum. 

Odpowiedziałem na twoje pytania.

Ps. ZbijamLufke nwm o której byłeś na servie ale teraz na pewno nie ma 3 osób w m1 na ch1.

Ps2. Balistyn my dajemy 2 szanse obserwujemy tych graczy cały czas. Każdy zasługuje na 2 szanse ale musi nam pokazać że mu zależy właśnie dlatego musi zapracować na UB. 

Opublikowano

czytanie ze zrozumieniem się kłania :) czy Ty sam siebie słyszysz ? fryzury męskie dla szamana i ninja są ale trzeba kupić damskie ? skąd to ma wiedzieć grać ? a skoro są damskie to w jakim celu ? Nie widziałem nikogo z petem, tak misja z Kistrelem nie zbugowana podczas gdy wracasz do Eorlunda kick i powtórka z rozrywki, nie będzie mieczu szponu ducha czegoś czym włada Sura BM, Abazigel jest w m1 ale niewidoczny , dla tych bardziej bystrych zauważalny, a łatke posiadam i mogę screna strzelić :) , GM biegają na invi jak poparzeni, a jak się już łaskawie pojawią to sobie slalom gigant robią i bawią się Alberto Tombę .

Gdzie ja napisałem że w m1 są 3 osoby na ch 1 ?

Ps.2 mnie dobiło i nawet tego nie skomentuję xD

Opublikowano

Śluby zablokowane nie zbugowane 

Fryzury szaman i ninia meskie są lecz trzeba kupić dla kobiety by była

3x zabicie wodza działa ludzie biegaja z petami -.-

Misja nnie polega na zabiciu kistrela tylko elit krolowa pająków prosze zapoznać się z treścią questa od rozpoczęcia po koniec

Misja z bransoletami trzeba odpalać za każdym razem jak się użyje tp itd.

Nie będzie mieczu szponu ducha...

ciemno w m1 razi Ciebie to?

Abazgiela nie ma prosze pobrać aktualną łatke 

Dla szpanu nie mają po prostu nie będa odpisywać w grze od tego jest ts i forum. 

Odpowiedziałem na twoje pytania.

Ps. ZbijamLufke nwm o której byłeś na servie ale teraz na pewno nie ma 3 osób w m1 na ch1.

Ps2. Balistyn my dajemy 2 szanse obserwujemy tych graczy cały czas. Każdy zasługuje na 2 szanse ale musi nam pokazać że mu zależy właśnie dlatego musi zapracować na UB. 

Śluby zbugowane i dlatego zablokowane- wywala na mapie ślubnej o ile dobrze kojarzę- błąd od czasu almerii- nie potrafią naprawić więc śluby wyłączone. 

Fryzury jak widać zbugowane.

Szponu ducha nie będzie- na almerii Casawir nie zdążył zrobić tej broni oraz systemu ulepszeń, a że server na tych samych plikach to po co to dodawać, niech bm bije bronią zamiast skill'ami. 

Zapraszam wszystkich na server- wiem, że się powtarzam, ale drugiego takiego nie ma. Masa nowości, bugów z którymi się nigdzie nie spotkaliście etc :)

217xz.jpg
Opublikowano

Jeśli chodzi o misję z bransoletami, to po wzięciu jej ani razu nie otwierałem zwoju z misją, a podczas expa ładnie mi dropią. Mam już ponad 250.

Opublikowano

Wrzuciłem pobraną łatkę do folderu pack w cliencie. Odpalam clienta loguje się i zaraz po "Logowanie.." wyłącza mi się client. Wie ktoś co jest grane?

kmr3.gif

Opublikowano

Dlaczego nie ma żadnej konkretnej mapy do expa, pomiędzy 90 - 120lv?. Exp leci coraz gorzej, a takie mapy jak np. Nefrytowa, dają jeszcze gorszego expa.

Opublikowano

mapa 95 jest do dropu zwang a mapa 90 do expa i na tej 90 jedyie sie do 120+ idyie cieyko ale jak juy wbijesy 120 to poyniej strasynie syzbko ynowu leci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...