Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiraxMT2 Start: 06.05.2014, wtorek godz. 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

Hubertus588

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdaje mi sie ze pisali ze beta jest do 00.00 dnia dzisiejszego czyli juz po becie niby jest

aktualnie na serwerze trwają beta testy : łatka pobrana ale jak widać przetestować narazie nie można :)

8GiLTQ4.jpg

• Odpowiedzi 385
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Balistyn co ty tak tego centuriona się uczepiłeś gdybyśmy mieli startować z centurionem to przecież nie startowali byśmy z Liraxem pomyśl trochę. A co do oceny adminów może zostawisz to graczom. Wiem że Ciebie boli iż wyleciałeś z team (Fred) nie mojego owszem ale to nie ma nic do tego serwa odkupiłem pliki od tej osoby a ty dalej pchasz swój nos w serwer który tak naprawde ma inną administracje. Owszem byłem Gm na Aresie ale wyleciałem więc zacząłem robić własny serwer przeczytaj to 10 razy a może zrozumiesz że ten server nie ma nic wspólnego z Aresem oprócz plików. Dziękuje i następna twoja wypowiedź zostanie nagrodzona warnem za spam czytaj regulamin metina. Powtarzasz cały czas 1 wypowiedź w innych słowach a hejty bez uzasadnień są uznane jako spam a ty masz tylko 1 argument w 13 czy więcej postach.

Opublikowano

Na 100% wbije;) zapowiada się świetnie!! a na beta testach 0 bugow  ;)) super serwer i polecam każdemu chociaż zobaczyć ;) Gwarantuje ze zostaniecie :D

Opublikowano

Zdaje mi sie ze pisali ze beta jest do 00.00 dnia dzisiejszego czyli juz po becie niby jest

Zgadza się :) Nie czytajcie co piszę  balistyn.

Szanowni koledzy niech zerkną do kalendarza i sprawdzą jaki dzień miesiąca aktualnie mamy, później niech spojrzą na zegarek i policzą sobie ile godzin zostało do północy :)

Czekam z niecierpliwością na prawdziwe beta testy :D

Opublikowano

Client zassany łatka wklejona w sumie to nawet nie wiem czy miałem ją wklejać  :D  ale czekam do 18 i naierd...my do 6 rano  ^_^

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Szanowni koledzy niech zerkną do kalendarza i sprawdzą jaki dzień miesiąca aktualnie mamy, później niech spojrzą na zegarek i policzą sobie ile godzin zostało do północy :)

Czekam z niecierpliwością na prawdziwe beta testy :D

Jest 06-05-2014r. ! Beta testy były 05-05-2014r. do godziny 00:00 co o co Co chodzi ? W ogóle wyjdź z tego tematu i bd spokój. 

Opublikowano

Ojejku błąd popełniłem przepraszam :) nie wyjdę z tematu bo tak mi się u was spodobało że aż strach pomyśleć co będzie dalej . Czekamy na serwer prawda ? :D

Opublikowano

1. 1-5 Bony wchodzą od razu maksymalne?

2. Na pewno jest dziś ten start? Nic się nie opóźni?

- bony nie wchodzą max

- pozyjemy zobaczymy

:)

Opublikowano

czyli co za 5 minut start czy sie cos przedłuży ?

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Balistyn co ty tak tego centuriona się uczepiłeś gdybyśmy mieli startować z centurionem to przecież nie startowali byśmy z Liraxem pomyśl trochę. A co do oceny adminów może zostawisz to graczom. Wiem że Ciebie boli iż wyleciałeś z team (Fred) nie mojego owszem ale to nie ma nic do tego serwa odkupiłem pliki od tej osoby a ty dalej pchasz swój nos w serwer który tak naprawde ma inną administracje. Owszem byłem Gm na Aresie ale wyleciałem więc zacząłem robić własny serwer przeczytaj to 10 razy a może zrozumiesz że ten server nie ma nic wspólnego z Aresem oprócz plików. Dziękuje i następna twoja wypowiedź zostanie nagrodzona warnem za spam czytaj regulamin metina. Powtarzasz cały czas 1 wypowiedź w innych słowach a hejty bez uzasadnień są uznane jako spam a ty masz tylko 1 argument w 13 czy więcej postach.

Zdecyduj się w końcu. Kilka stron wcześniej pisałeś że pliki zostały udostępnione na mpc- przeze mnie- i je pobrałeś, a teraz piszesz, że je odkupiłeś. Wystarczy może już wciskania kitu? 

Na 100% wbije;) zapowiada się świetnie!! a na beta testach 0 bugow  ;)) super serwer i polecam każdemu chociaż zobaczyć ;) Gwarantuje ze zostaniecie :D

Widzę, że nawet kolega Encore- admin reklamy (wbije na inne forum/serv i będę spamował ile się da) postanowił i tutaj się udzielić :)

Jak było na początku aresa tak jest i tutaj- bug na bugu, server na kolejne 2 tygodnie aby dorobić się na is i nowy otworzyć :) 

Gorąca polecam- wbijać na server i w topke aby za 2 tygodnie dowiedzieć się, że "ktoś im się włamał do bazy danych i muszą zrobić całkowity reset" bądź projekt zostanie zamknięty, za tydzień ruszamy od nowa z tymi samymi bugami :) 

217xz.jpg
Opublikowano

Kolega Elexio uważa, bo zaraz zostaniesz posądzony o hejt podobnie jak i ja :D podziwiam tą ich zapalczywość i motanie się we własnych kłamstwach :D

Opublikowano

Kolega Elexio uważa, bo zaraz zostaniesz posądzony o hejt podobnie jak i ja :D podziwiam tą ich zapalczywość i motanie się we własnych kłamstwach :D

Nie, o hejt nie. Jednak 2 minuty po napisaniu tego posta dostałem ciekawy telefon od byłego [HA] aresa- arnoldzika. Dlatego uważam, że nie tylko server nic się nie zmienił- bug na bugu- ale i administracja jest ta sama co na aresie. 

Jednakże zachęcam wszystkich to wbijania na server- drugiego takiego nie ma obecnie- który już ma zaplanowaną reaktywacje za 2 tygodnie od dzisiaj :D

217xz.jpg
Opublikowano

Patrz nie tylko ja dostrzegłem fakt że niejaki " Centurion " to istny klon poprzedników, cóż pokrzyżowałem im plany, a projekt ten zapewne za jakiś czas wypłynie na świtało dzienne oczywiście pod inna nazwą xD ale tam też będę, o czym szanownych kolegów już informowałem - jak to zrobię, to moja słodka tajemnica :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...