Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiraxMT2 Start: 06.05.2014, wtorek godz. 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

Hubertus588

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 385
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Następny negatyw dzisiaj, serwer jest niby fajny, ale to tak:

-Administracja nic nie ogarnia w sprawach samej maszyny, nawet nie mają wznawiania logowania

-Strona i serwer padają jak dziwka

Nie polecam.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

A możesz mi podać kiedy padły wszystkie kanały wraz z stroną? I dlaczego wnioskujesz że administracja nie zna się na maszynie? Nie przypominam sobie żebym z Tobą rozmawiał na temat maszyny jak i inne tematy.

Opublikowano

Wchodzenie na cudze serwery mam tu na myśli fora i wysyłanie wiadomości priv to nie jest reklama a jedynie żenujące zachowanie .

Ogółem nie zagram.

Wszystko było nic nowego.

Ekipa serwera kiepska, dzieciaki faworyzujące swoich znajomych.

Opublikowano

Serwer jest nudny jak flaki z olejem ( zresztą mnie to nie dziwi, wszak to kontynuacja Almerii czy tam Ares'a ) ale do rzeczy : wprowadziliście kilka poprawek licząc iż tym przyciągniecie graczy na serwer ? nie przyciągniecie bo juz robiąc prezentację pominęliście ( celowo ) ważne aspekty gry jak chociażby wartość bonusów 1-5 czy pewnego NPC " Ribauld " u którego po wydaniu złótówek można nabyć wszystko czego dusza zapragnie . Wycofaliście złota perłę z poprzednich wersji ale co to zmienia jak system ulepszeń jest kolokwialnie rzecz ujmując do " dupy " a wam sie nawet nie chciało wprowadzic zmian by stał się bardziej przyjazny dla potencjalnego " Janusza " - no bo jak taki Janusz ma uzbierać perły i yangi na upgrade, kiedy wchodzi do gry na 2-3 godzinki i traci czas na jazde po lesie i podziwianiu okolicznej przyrody, bo przecież respo metków w czerwonym lesie jest taki sam jak ten system ulepszeń, skąd ma te perły wziąć ? no wiadomo skąd , wysłać sms i kupić u Ribaulda bo przecież to że trafi metka to juz sztuka ale żeby jeszcze trafił na skrzynkez perłą to druga, jak juz mu się uda i cały oproieniony wróci bo w końcu może użyć magiczny metal to zauważy np. 55 % szansę na ulepszenie stalki z +9 na epika do tego 7 kk yang :D 1 kk yang za 200 zmianek podczas gdy bony nie wchodza maksymalne to już śmiech na sali , dlatego pominęliście ten aspekt w prezentacji bo przecież kto by się wtedy zainteresował prawda ? ale ludzie i tak weszli , obejrzeli popatrzyli , chwilę zagrali i wyszli bo nic tutaj po nich, szczególnie gdy temat dotyczy serwera Easy a po 2 dniach zmienia sie na Medium ! Szanownego GM w grze widziałem raz, postał na placyku w m1 chwilę po czym przepadł jak kamfora i tyle go widziałem , zbugowane misje , zbugowane lokacje , mierne nagrody za misje od biologa zupełnie nie adekwatne i dające trochę uciechy po skończeniu , znikający quest z zabiciem łuczników Setaou - brak możliwości sprawdzenia ilu zostało do zakończenia zadania , brak " szponu ducha " bo przecież na co komu ten miecz skoro BM moze sobie zrobić upgrade " miecza egzorcysty " przecież bije hitami a nie skilami - brawa dla pana który wpał na ten pomysł, rzekłbym " Weltklasse " :D , ludzie z lvl 100+ biegający z FMS bo przecież nie sposób znaleźć " truciaka " czy inny " bambus " nie wydająć pln i kupując szkaty niebieskiej śmierci . Generalnie serwer na odwal się , nawet wam się nie chcialo zmienić tła na niektórych mapach gdzie w m1 panuje noc podczas gdy gdzie indziej świeci słoneczko :D na początku był chaos panowały " Uranos - niebo " i "Gaja - ziemia " tylko czegoś tu brak, a na potwierdzenie czego screen :nINIzO2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...