Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiraxMT2 Start: 06.05.2014, wtorek godz. 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

Hubertus588

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widziałem na forum serwera, administracja nie popiera spamowania na innych serwerach, więc na pewno sami tego nie robili. Pisali, że przynosi to odwrotny efekt.

• Odpowiedzi 385
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwa,administracja to banda dzieciaków którzy chcą zarobić sianko :D Gra ma bugi oraz można grać na hackach po czym gdy dostaniesz bana po reklamujesz serwer i grasz dalej haha :D 

Opublikowano

pamietaj kazda wypowiedz musi byc uzasadniona inaczej powinienes dostac ostrzezenie! Banda dzieciakow?? z tego co wiem a danych swoich nie ukrywa Ha ma grubo ponad 20 lat tak jak i resta administracji;) twoja wypowiedz jest bezpodstawna i powinna zostac usunieta ;)

Opublikowano

pamietaj kazda wypowiedz musi byc uzasadniona inaczej powinienes dostac ostrzezenie! Banda dzieciakow?? z tego co wiem a danych swoich nie ukrywa Ha ma grubo ponad 20 lat tak jak i resta administracji;) twoja wypowiedz jest bezpodstawna i powinna zostac usunieta ;)

Prawda w oczy kole.

Opublikowano

Nie polecam serwa,administracja to banda dzieciaków którzy chcą zarobić sianko :D Gra ma bugi oraz można grać na hackach po czym gdy dostaniesz bana po reklamujesz serwer i grasz dalej haha :D

Nie rozumiem - siedze na ts'ie praktycznie codziennie i z tego co slyszałem to administracja ma wiek 18 i wyżej na pewno ,ale to mniejsza bo nie o tym mowa.

Bugi? Znalazłem 2 jeden z kistrelem,a drugi z petem które na dzień dzisiejszy są naprawione w 100%.

Grasz na czitach dostajesz bana ,a jesli pokażesz że Ci zależy na serverze i zrobisz w/w przez Ciebie "reklamy" dostajesz UB szanse i w przypadku dalszego

czitowania bana kompletnego tyle że tym razem na IP - dla mnie logiczne i fajne ,bo zdarzają sie ludzią głupoty.

Co do servera: Dzisiaj był ox i ludzi w ch*j ,server sie rozwija,bugi poprawione.

Jak łatwo można się domyślić POLECAM. 

Na dzień dzisiejszy jedyny server medium godny uwagi.

Opublikowano

Zauważyłem dzisiaj sporo graczy, praktycznie każdy dobry spot był zajęty, jak widać ludzi jest coraz więcej. Do tego w M1 widać wyraźnie więcej sklepów.

Opublikowano

Dlaczego na królu i ripie w DT są takie straszne lagi i ściny?

Opublikowano

Także mam w tym miejscu ściny, jednak rozwiązałem to podmianą wszystkich mobów na dzikie psy. Tobie też to polecam, nazywa się to MobObect, jest to plik logininfo.py, powinnaś znaleźć to na MPC. Podmienia to wszystko na dzikie psy, także np. Twojego konia (postać zostaje człowiekiem :p), więc najlepiej mieć dwa klienty, jeden zwyczajny, a jeden z podmienionymi teksturkami.

Opublikowano

Jak widzę, te okropne bronie BombWork'a na co drugim serverze to zaczyna mnie mdlić ...

Opublikowano

Także mam w tym miejscu ściny, jednak rozwiązałem to podmianą wszystkich mobów na dzikie psy. Tobie też to polecam, nazywa się to MobObect, jest to plik logininfo.py, powinnaś znaleźć to na MPC. Podmienia to wszystko na dzikie psy, także np. Twojego konia (postać zostaje człowiekiem :P), więc najlepiej mieć dwa klienty, jeden zwyczajny, a jeden z podmienionymi teksturkami.

Sama w roocie sobie zmieniłam na pieski, nie pomogło ani trochę, tylko logło na króla i totalna ścina (;

Czekam na odpowiedź administracji.

Opublikowano

Siemanko opłaca się tu grać ? :D

/Czy pvp jest wyrównane ? czy wojo koxi a klasy magiczne są dupne ? :P

Mental kosi, bodziak jest nikim.

Błysk w full eq jest nie do wyebania.

217xz.jpg
Opublikowano

Arku nie grasz na serwie i sie wypowiadasz?:P szkoda ze taki wyszczekany nie jesteś w realu:) bezpodstawne opinie to jest to co dzieci lubią pisać najbardziej ;D

Opublikowano

Nie bywam często w M1, jednak jak już wejdę, za każdym razem widzę więcej graczy. To chyba dobry znak ;)

Tak btw. czy na 115lv exp na mapce 95 będzie lepszy niż na mapce 90?

Opublikowano

Chyba zacznę grę , ktoś chętny do pogrania tylko jakiś ts lub skype by sie przydał jak coś pw :)

Jak ze skillami ? 

W ile wbije 100?

Czy są jakieś bugi ?

Jaka postać dominuje na serwerze?

Administracja zajmuje się czy olewa? 

Opublikowano

Chyba zacznę grę , ktoś chętny do pogrania tylko jakiś ts lub skype by sie przydał jak coś pw :)

Jak ze skillami ? 

W ile wbije 100?

Czy są jakieś bugi ?

-Skile na 5lvl dostajemy na G, żeby wbić P potrzebujemy kamoli, lecą one prawie z każdego metina, bez różnicy jaki masz lvl, kamień duchowy ma 100% na wejście.

-Zależy jak będziesz grał, czy tylko exp czy tylko eq, jak exp to spokojnie w jeden dzień.

-Na starcie było kilka, jednak administracja szybko się z nimi uporała.

-Ciężko powiedzieć, chyba jak na każdym, dużo WP, mentali no i troszkę daggerów.

-Zajmuje, według mnie lepiej niż na innych serwerach.

Opublikowano

Jak ze skillami ? 

W ile wbije 100?

Czy są jakieś bugi ?

Co do Ts to zapraszamy na: ts3.center-game.pl

Skille odbiera się questem i są odrazu na G1, a potem Kamykami, które dropią z każdego Metina.

Myśle, że 100lv wbijesz w około 3h, może troche dłużej.

Postacie są zbalansowane i chyba żadna nie wywyższa się.

Co do administracji to sam ocenisz, ale chyba jak dotychczas nikt na nas się nie skarży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...