Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiraxMT2 Start: 06.05.2014, wtorek godz. 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

Hubertus588

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 385
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po 1 nie jestem twoim kolega po 2 dzis bedzie filmik ile osob  mniej wiecej gra i gdzie sie znajduja ;) pamietaj serwer 3 dni i myslisz ze mase ludzi bedzie w m1?:) kazdy expi ile moze ;)

Opublikowano

Nie gorączkuj się tak to raz , obiecałem , że "dupę " obsmaruję ? ciesz się że i tak delikatnie, bo mogę zrobić dłuższy esej i wtedy zamilkniesz na długo . Filmik z OX ? :D jak wspomniałem wchodzę w każdej chwili robię screen i widzimy wszystko jak na dłoni :D i jeszcze jedno moży by tak czasem uzywać " ś ć ż ź etc " to nie trudne wcisnąć " alt " .

Opublikowano

Żałosne.Respi się ten Wódz Orków bo mi się wydaje że nie.Siedze ciągle na dolinie i czekam lub szukam tego wodza ale go nie ma!!!

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Serwerek nie dopracowany...

Problemem jest resp bossów, szukam już jakieś 7h tego wodza i go nie ma... 

Zróbcie coś z tym, dodatkowo na serwerze wieję nudą i to okrutną, serwer nie ma nic lepszego niż każdy inny ...

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Jak widzicie na serwerze 30% graczy ma już zwierzaki. Z nieba im nie zleciały ktoś musiał wybijać tego wodza ;) Po 2 jest to serwer medium  i musi być trochę trudniej, po 3 są to początki i każdy chce go ubić a po 4 na serwer dochodzą codziennie nowe osoby i naprawdę jest ciężko znaleźć wodza. Co uważasz przez to ze serwer niedopracowany? resp jest ok tyle ze ciągle ktoś go wybija ;) Zrobimy jutro zuo gdzie będzie  trochę wodzów i myślę ze to załatwi problem początkowej walki o niego ;)

Opublikowano

Drogi balistynie dlaczego nawiazujesz do metinów na naszym serwerze jesli ty skupiasz się tylko na nich to nic dziwnego, że nie możesz ulepszyć Eq. Proponuje pochodzić na DT jest przecież uproszczone przejście go w 20 min to świat i ludzie. Poświęć 1h może 2h na DT a nie będziesz się martwił brakiem pereł.

Opublikowano

Jak widzicie na serwerze 30% graczy ma już zwierzaki. Z nieba im nie zleciały ktoś musiał wybijać tego wodza ;) Po 2 jest to serwer medium  i musi być trochę trudniej, po 3 są to początki i każdy chce go ubić a po 4 na serwer dochodzą codziennie nowe osoby i naprawdę jest ciężko znaleźć wodza. Co uważasz przez to ze serwer niedopracowany? resp jest ok tyle ze ciągle ktoś go wybija ;) Zrobimy jutro zuo gdzie będzie  trochę wodzów i myślę ze to załatwi problem początkowej walki o niego ;)

A powiększycie % na drop broni 75?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Początkowo server mnie średnio zachęcał ,bo średnio przepadam za mediumami ;p

Gram od samego początku servera i moge z pełną świadomoscią stwierdzić że nie żałuje tego że wbiłem na ten server.

EXP,YANG,DROP - idealny nie brakuje niczego,ale tez nie m a nic za darmo,troszke wystarczy pograć i można już robić nowe zbrojki.

Kolejną rzeczą,która mi się BARDZO podoba to powiększenie spotów na każdej mapie - COŚ PIĘKNEGO.

Nie mówiąc o nowych mapach i bossach ,które są świetne :DD

Polecam również z tego powodu że atmosfera jest wspaniała,a tego na większosci serverów własnie brakuje.

Co do Administracji - póki co z 4problemami się zgłaszałem i wszystko wyjasniane szybko!

Więcej niż 10min na pewno nie czekałem co również działa na + dla servera.

Długo nie grałem w metina,teraz wróciłem i jestem zdziwiony że powstał polski server 

,który działa tak jak piszą: "Od graczy dla graczy!" 

Polecam 

Opublikowano

Serwer w prezentacji świetnie się zapowiada, aczkolwiek nie wiem czy opłaca mi się pobierać clienta, teraz wszystko pada po kilku tygodniach.

ps: czem expowisko na 90 a potem od razu 95?

///// NIE DZIAŁA STRONA ;)

by Neosieł

Opublikowano

Na tej mapce 95 się raczej nie expi. Na 90 jest znacznie lepszy exp, a ta 95 służy do zarabiania, są tam metki i bossy

Opublikowano

Serwer w prezentacji świetnie się zapowiada, aczkolwiek nie wiem czy opłaca mi się pobierać clienta, teraz wszystko pada po kilku tygodniach.

ps: czem expowisko na 90 a potem od razu 95?

///// NIE DZIAŁA STRONA ;)

Strona działa :D

Opublikowano

Strona już działa przepraszamy za chwilowy błąd ;)

Mógłbyś powiedzieć ile graczy jest obecnie online?, bo nwm czy opłaca się pobierać

by Neosieł

Opublikowano

aktualnie w Jinno w m1 jest tyle osób :

pp3J9U5.jpg

bajki o 400+ czy 500 pozostawiam bez komentarza - jak mi ktoś nie wierzy dalej zapraszam do gry przejedziemy sie to tu to tam i samo wyjdzie .

Opublikowano

Ile graczy online w godzinach szczytu? oplaca sie grac?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...