Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiraxMT2 Start: 06.05.2014, wtorek godz. 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

Hubertus588

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z serwera odeszło mnóstwo graczy, a zastąpili ich nowi, niestety jest to dzieciarnia, a atmosfera na serwrze jest koszmarna. Wyzywanie od kilku osób jednocześnie przy GMie i brak reakcji sprawiło, że już na serwer nie wróce. Te SM'y które można zdobyć w grze to mydlenie oczu. Ich szansa na drop jest prawie zerowa. Mi, ani nikomu z mojej gildii jeszcze nie nie wyleciały, a jak już wylecą to tylko te najmniejsze wartości. W PvP najlepszy jest body,wp i ewentualnie ninja, gdyż najlepszy sposób to same hity bez skilli. Nawet gdy masz full abs i około 60k hp to nie masz szans z bodziakiem, który wali tylko z miecza

• Odpowiedzi 385
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile osób online? warto grać ?

fajnie wygląda client się już ściąga :P

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Nie rozumiem jednej rzeczy. Dlaczego nie można było wchodzić w zbroi, za to nie zostało zrobione nic z petami? Setka osób, a obok każdej z nich pet, nawet na dość dobrym komputerze ciężko o płynność.

Opublikowano

Sam nie wiem. Na początku serwer bardzo mi się podobał, teraz jest już coraz gorzej. Do tego zaplanowana jest cofka, więcej info znajdziesz na forum.

Opublikowano

Cofka nie bedzie wcale taka duża. Nie tracicie lvl ani questow tylko troszkę cofniemy wam Eq o jakieś 5-10godz gry. Niestety musimy to zrobic z powodów małego błędu ktory zniszczył by rynek serwera totalnie

Opublikowano

Niestety, ale cofka była duża, wiele osób straciło całe eq. Kilka itemów zniknęło, kilka zostało cofniętych, nic nie zostanie przywrócone. Nie pozostaje mi nic innego, jak pożegnać się z serwerem.

Może nie grałem w tych dniach zbyt dużo, jednak zrobiłem m.in. tygrysa w DT, ulepszyłem kilka innych, wbiłem także perf bony w niektórych itemach.

Opublikowano

Niestety, ale cofka była duża, wiele osób straciło całe eq. Kilka itemów zniknęło, kilka zostało cofniętych, nic nie zostanie przywrócone. Nie pozostaje mi nic innego, jak pożegnać się z serwerem.

Może nie grałem w tych dniach zbyt dużo, jednak zrobiłem m.in. tygrysa w DT, ulepszyłem kilka innych, wbiłem także perf bony w niektórych itemach.

Eq straciły osoby które dopiero zaczęły grać w ciagu weekend co do straconych Eq jesli wydropiles cos w sobotę lub niedziele to owszem to straciles lecz wczoraj był event ktory umożliwił odzyskanie + itemy oraz zrobienie nowych. Ci którzy wczoraj grali wydropili ulepszacze i maja znowu Eq. Jeszcze raz przepraszam w imieniu Team LiraxMt2 wiecej taka sytuacja sie nie powtórzy ~[GA]Franky

Ps. Jesli ktos stracił SM prosimy sie do nas zgłosić na forum lub ts po zwrot monet.

Opublikowano

Pierwsza sprawa: serwer on?

Druga sprawa: ilu graczy jest średnio online?

Trzecia sprawa: czy to czasem nie jest kopia aresmt2?

1. Tak, on

2. 

3. Nie, jest to nowy server na tych samych plikach z tą samą administracją

217xz.jpg
Opublikowano

dowodu hm zapytaj gaczy serv Arius2;) jak ktos z waszej administracji przekabacali ze jak przejda na ich serv to sm dostana nie wiem kto taki zabawny z waszej administracji:)

Opublikowano

hahah daj dowody ^^ z tego co wiem administracja potępia takie coś, chcesz ja mam dowód w postaci postów na naszym forum a Ty nie masz nic :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...