Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Medium/Easy

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dość, że 6-7 ciężkie do zdobycia to jeszcze trzeba zrobić 4x na każdą klasę. Odpadam, ale życzę powodzenia :)

Widać jak czytasz.. Pisałem wyżej, że 6/7 jest z banalnych questów .. + nawet na filmiku u Hariona jest to powiedziane.. 

• Odpowiedzi 424
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli będzie tak samo jak z Experion to mogę polecić, jednak życzę powodzenia i myślę, że tym razem dłużej zawitasz na scenie serwerów i z większą ilością graczy. Serwer jak najbardziej polecam ze względu na Hariona innych powodów nie mam by polecać.

Sprawdzaliście przy ostatnich dungeonach czy nie wywala C++ z powodu wadliwych tekstur?

PS.Coś wolno wam grafikę ładuje ale bardzo piękna @Wredna jak zwykle dobra robota.

Testowaliśmy na becie i nikt nie narzekał na żadne c++, grafa łącznie waży 60mb to ją długo wczytuje.

Eq dla kolegów + banda dzieciaków + serwer pod zarobek + przekręty + sprzedawanie bazy = LiteGame -> ShivaMt2

Powiedział tevan aka pavecio, który sam chciał mi serwer wyj****, a jak byś nie wiedział już dawno z litegame nie współpracuje.

Dobre masz znajomości, że ci to konto z perma odbanowali.

Serwer wygląda świetnie, na pewno zawitam z paroma osobami.

* Zróbcie ankietę dt. 6/7 bonu

* Skąd bronie 75?

* Klasy zbalansowane?

* Dagger bez buffa ogarnie exp/bossy?

* Skąd KD? I jaki jest największy plus ich, +5? +6?

* Widziałem wstępną reklamę u KozakE oraz Lovisy, planujecie coś jeszcze?

* Rozumiem że zmianki u NPC są taniutkie?

* Te małe zielone potki u handlarki mają wartości Dużych Zielonych?

To chyba na tyle, czekamy na start i również proponuje majówkę ;)

- 6/7 bon to 5% odp na klasy i 10% silny, więc nie są to bony, dzięki którym staniecie się niezniszczalni więc zostają

- klasy jeszcze będziemy patrzeć pod koniec tyg testując pvp

- w zależności od eq

- kd dropimy, nie ulepsza się ich, w grze dropniemy +4/+5, +6 bedzie mozna dostac na roznych eventach

- tak, ale narazie o reklamie nie będziemy nic mówić

- zmianki na początku wydają się drogie, potem już nie jest to problemem, bony zawsze wchodzą full więc nie ma problemu

- duże poty są za questy, nie chcemy ich dawać do sklepu ponieważ wtedy body z swoim berkiem jest poszkodowany w porównaniu do np. WP

sygna.jpg

Opublikowano

6/7 Klasowe? o.O Rly?

Gdyby nie to to bym wbił:)

Co do serwera, to mogę go polecić ze względu na administrację ;) wiedzą co robią i robią to dobrze :D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Zadajecie pytania czy "Klasy zbalansowane" i potem żeby 6-7 usuneli.

To chyba wiadomo, ze jak usuna to klasy nie będą równe...

Wszystko jest dopasowane, niech tak zostanie.

Ja osobiście zagram, czekałem długo ;-)

Życzę powodzenia..

P.S

Widać już osoby przekupione z Balmory piszą, że przekręty xD

@Ktoś tam pisał, że nie zagra bo ostatnia zbroja to gówno. Ładnie musisz mieć na chacie.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

# Yolo

Każdy pierdoli że nie zagra a i tak będzie grał.

Co z tego że 6/7 klasowy ? Będzie chociaz co robić a nie stać na max lvl jak pajac w M1 przez cały dzien.

Przypominaja mi się czasy starego elitemt2 ;-)

Opublikowano

No w koncu.. teraz tylko czekać ten serwer.. aż sie sam dziwie ze nie grałem nigdzie tylko czekałem własnie na ten.. ;d

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Najlepsza prezentacja jaką do tej pory widziałem, serwer też wydaje się kozacki. :)

Tylko 6/7 pod klasowe psuje całą rozgrywkę i wprawdzie tylko to zniechęciło mnie do gry, myślę że to głupi pomysł aby klasówki istniały na takim serwerze, gdzie jest tyle epików.

+ te świecenia zbroi przypominają xenox'a. xD

Powodzenia życzę na starcie! :)

Opublikowano

Najlepsza prezentacja jaką do tej pory widziałem, serwer też wydaje się kozacki. :)

Tylko 6/7 pod klasowe psuje całą rozgrywkę i wprawdzie tylko to zniechęciło mnie do gry, myślę że to głupi pomysł aby klasówki istniały na takim serwerze, gdzie jest tyle epików.

+ te świecenia zbroi przypominają xenox'a. xD

Powodzenia życzę na starcie! :)

Dlaczego psuje calą zabawe? na każdym serwie teraz easy można było zrobić full eq w 1 dzien nawet nie cały a tu troszke dłużej..:)

A co do świecen tez mi sie nie podobały ale raz powiedział fajnie Harion że jeśli ktoś wbije 200 czy którys tam to będzie sie wyróżniać w m1 :)

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Dawno nie widziałem tak ciekawego projektu zobaczymy co z tego wyjdzie  fajnie, że 6/7 będzie na serverze przynajmniej jakieś urozmaicenie 

Opublikowano

Na serverze easy/medium jak najbardziej powinien być 6/7 bon na takim Elite grało po 3k osób i nikt nie narzekał bo była po prostu dobra zabawa .

Opublikowano

Serwer na, który czekam dobre 5/6 miesięcy i myślę, że projekt do, który realizują to będzie własnie ten strzał w 10 ;)

Powodzenia widzimy się na starcie 

# Yolo

Każdy pierdoli że nie zagra a i tak będzie grał.

Co z tego że 6/7 klasowy ? Będzie chociaz co robić a nie stać na max lvl jak pajac w M1 przez cały dzien.

Przypominaja mi się czasy starego elitemt2 ;-)

A pana Lebrona proszę żebyś skończył to gwiazdorzenie i spore sprzedawanko dupska za SM'y; ) Zrozum, że twoje reklamy tzw. "Anty Reklamy" Które nic nie dają gdyż reklamujesz nimi w zapowiedzi danego serwera / Forum / Ts3 serwerowy i po co ? Dla wyświetleń ? Czy dla hajsu od administracji w itemshopa ?

Jeżeli owy osobnik reklmuje już was serwer zalecam przerwania z nim współpracy, nie tylko wy przekonacie się, że jest "gnidą"

P.S I jak by ktoś nie wiedział to Lebron aka WeeZyHacker,a i banujci od razu na starcie wiadomo za co ; ) 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

siemanko , bardzo ladna prezentacja chetnie zawitam a teraz kilka pytan do administracji

Co to jest za patelnia ? WTF

kc2m.png

Czy posiadacie serwer teamspeak'a , jesli ine prosze o PW

Czy na serwie sa pety

Gdzie mozna zdobyc PD

w ile zarobie 500kk

Ta ninja doskonale wie, że miejsce kobiety jest w kuchni więc nie rozstaje się ze swoimi patelniami hehe ;d

- ts posiadamy, jednak jeszcze go nie upubliczniamy

- tak są pety, przecież widziałeś w zapowiedzi

- pd dostaniesz ze szkat blasku nieraz, z metinow bądź questów

- drop kasy jest zmniejszony, na początku nie będziesz przekraczał kilku kk yang, jednak zrobiliśmy to z powodu takiego by nie przekraczać limitu yang w eq, ceny w shopie oczywiście też są obniżone odpowiednio

sygna.jpg

Opublikowano

siemanko , bardzo ladna prezentacja chetnie zawitam a teraz kilka pytan do administracji

Co to jest za patelnia ? WTF

kc2m.png

Czy posiadacie serwer teamspeak'a , jesli ine prosze o PW

Czy na serwie sa pety

Gdzie mozna zdobyc PD

w ile zarobie 500kk

Jak to jest patelnia, to ja nie wiem czym ty zupę jesz.

Wystarczy prezke przeczytać...są pety.

Wbije, zobaczę co Harion stworzył. :D

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Serwer na, który czekam dobre 5/6 miesięcy i myślę, że projekt do, który realizują to będzie własnie ten strzał w 10 ;)

Powodzenia widzimy się na starcie 

A pana Lebrona proszę żebyś skończył to gwiazdorzenie i spore sprzedawanko dupska za SM'y; ) Zrozum, że twoje reklamy tzw. "Anty Reklamy" Które nic nie dają gdyż reklamujesz nimi w zapowiedzi danego serwera / Forum / Ts3 serwerowy i po co ? Dla wyświetleń ? Czy dla hajsu od administracji w itemshopa ?

Jeżeli owy osobnik reklmuje już was serwer zalecam przerwania z nim współpracy, nie tylko wy przekonacie się, że jest "gnidą"

P.S I jak by ktoś nie wiedział to Lebron aka WeeZyHacker,a i banujci od razu na starcie wiadomo za co ; ) 

Złozyłeś już komputer , czy nadal na tym rupieciu siedzisz?

Tak się składa że każdy wie że to ja LeBron ..

Nie wiem czym chcesz zabłysnąć ?

Sprzedaje dupsko za SM'y. OK wielce mistrzu - to nie ja na tym zyskuje tylko SERWER bo SM'ów kazdy moze se naczarować 2309432753409.

Dla wyświetleń ?

52519181927868609914.jpg

łąpki na poziomie 100+ rzadko kiedy schodzi pozniej setki ;)

Idź lepiej do tej szkoły :)

PS 14687942546867245436.jpg

PS 2 67549487793973554971.jpg

A tak poza tematem powiem Ci że tylko część osób ma o mnie zdanie takie a nie inne ;)

Zawsze gdy jakiś widz / bądź ktoś kto mnie ogląda ma pytania pomagam mu mimo ze tez ich wyzywam ;)

Nic nowego nie odkryłeś.

Opublikowano

Ta ninja doskonale wie, że miejsce kobiety jest w kuchni więc nie rozstaje się ze swoimi patelniami hehe ;d

- ts posiadamy, jednak jeszcze go nie upubliczniamy

- tak są pety, przecież widziałeś w zapowiedzi

- pd dostaniesz ze szkat blasku nieraz, z metinow bądź questów

- drop kasy jest zmniejszony, na początku nie będziesz przekraczał kilku kk yang, jednak zrobiliśmy to z powodu takiego by nie przekraczać limitu yang w eq, ceny w shopie oczywiście też są obniżone odpowiednio

Nie tylko miejsce kobiet jest w kuchni ^^ 

Stronka będzie na dniach?

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Nie tylko miejsce kobiet jest w kuchni ^^ 

Stronka będzie na dniach?

Tak, pracujemy nad nią aktualnie, zostało jeszcze przy niej kilka rzeczy do poprawy.

sygna.jpg

Opublikowano

Złozyłeś już komputer , czy nadal na tym rupieciu siedzisz? Co ci do tego jakiego mam i miałem kompa ? 

Tak się składa że każdy wie że to ja LeBron .. Może i wiedzą, ale trzeba uświadomić, że jesteś kompletnym ....... no te kropki mówią za siebie 

Nie wiem czym chcesz zabłysnąć ?  Zabłysnąć poyebało bym musiał być tobą, żeby robić to w internecie tylko 

Sprzedaje dupsko za SM'y. OK wielce mistrzu - to nie ja na tym zyskuje tylko SERWER bo SM'ów kazdy moze se naczarować 2309432753409.

Dla wyświetleń ?  Nie tylko ja wiem, że wszystko zrobić żeby dostać SM';y z nadmiarem tak jak na mentis i wielu innych gdzie załatwiałeś sm'y dla gildii i byliście nie "nietykalni", bo wasze układy z adminami, że możecie latać na WH i nawet jak ktoś nagra siętym nie przejmowaliście // Wiem wiem też nie jestem za święty, ale nie jadę specjalnie pod kogoś żeby na WH ksuć !! 

52519181927868609914.jpg

łąpki na poziomie 100+ rzadko kiedy schodzi pozniej setki ;)

Idź lepiej do tej szkoły :)  Przydała by ci się mi zresztą też, ale ostatnio ograniczam się do minimum ile można siedzieć, a nei jak ty wszędzie lizu lizu, a do roboty darmo zjadzie nie masz,a jak masz to pewnie nie długo stracisz ; smutne

PS 14687942546867245436.jpg2707 z tego po minimum 2x multikonta kolegów = twoje marne wyświetlenia :)

PS 2 67549487793973554971.jpg Łał gdybyś nie prosił to byś nie miał sami od siebie nie przyjdzie nikt to takiego ....

A tak poza tematem powiem Ci że tylko część osób ma o mnie zdanie takie a nie inne ;) Szkoda, że ta wiele większa część, ale sobie pracowałeś solidnie na to i dalej to robisz.

Zawsze gdy jakiś widz / bądź ktoś kto mnie ogląda ma pytania pomagam mu mimo ze tez ich wyzywam ;) Bardzo się z tego cieszę 

Nic nowego nie ODKRŁEŚ   Uwierz nie chciałem nic odkrywać, ale jak już mówisz, że sprzedawanie dupy to nic nowego ; ) No cóż

MÓJ EDIT NA ZIELONO BY MADAFACKER

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...