Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] AF Bot v0.2 (wyścigi multiplayer i singleplayer)

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak odpalam Trainer od Gmz, a później AF bot, gra się wyłącza.

A próbowałeś uruchomić każdy bot osobno? Bo prawdopodobnie, któryś bot widocznie przestał już działać...

mam problem, poniewaz wyskakuje mi blad gdy go sciągam,

Pomocy ;/

Wyłącz antywirusa i pobierz bota ponownie.

Opublikowano

Hej, kolega ma dziwny problem, mianowiecie: gdy  odpali bota, klika start, a on   zamiast brać multiplayer, bierze prywatny mecz, i stoi w miejscu.. co robić ?

Odznaczyć "Single Player" w oknie bota.

HB5fLf7.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W przypadku używania opcji TeamEscapeBot z tego hacka:

http://www.mpcforum.pl/topic/1300086-trainer-by-gamerz-v14-nowa-funkcja-poprawka-do-te-bota/

jest mała szansa na bana.

Instrukcja użycia:

http://www.mpcforum.pl/topic/1162356-jak-wbic-szybko-60-lvl-zdobyc-duzo-kasy-oraz-czesci-34-poradnik-video/

Ale mimo małej szansy na bana polecam nie robić dziennie więcej niż około 100 bo w przypadku nadużywania jednak możesz dostać bana.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Po 2 min złapałem Bana. Dzienks ;3 

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

A co tu pokazywać? :D

Mi robi normalnie robi z 8-9 wyścigów a potem utracono połączenie czy coś takiego i wyłączam grę a jak chce włączyć to uwierzytelnienie jest chwilowo niedostępne czy jakoś tak. Co robić HELP!

Opublikowano

@nikodem15062002 Ban czasowy, sprawdzają Ci konto. Jeśli cheatowałeś, to potem dostaniesz prawdopodobnie bana na zawsze.

Ale ja już to miałem 4 dni temu i 3 dni temu ale co noc sie naprawia teraz sie ******* bo dzisiaj też sie to zrobiło a jutro napewno będzie wszystko dobrze a ja nwm czy można zrobić coś żeby jeszcze dzisiaj gra mi odpaliła normalnie.

Opublikowano

Przy każdej aktywności będzie Ci się tak działo, aż w końcu dostaniesz bana. Teraz już nic nie możesz zrobić. Szansa na to, że obejdzie się bez bana jest bardzo mała.

Nie prawda mój kolega boci od miesiąca i ma tak jak ja a jak nie bociłem to było wszystko okej tylko mnie denerwuje to, że muszę czekać ileś godzin żeby to mi się naprawiło a ja chce mieć to dzisiaj a poza tym EA automat z tego co się dowiedziałem to banuje właśnie na kilka albo kilkanaście godzin i moje "życzenie" to grać jeszcze dzisiaj nie da się jakoś gry odpalić przez jakiś inny server czy neta zrestartować czy coś żeby to zlikwidować!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...