Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] AF Bot v0.2 (wyścigi multiplayer i singleplayer)

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cichy byłem z Toba w lobby przez moment nabijalismy razem :P czerwone sirocco z bodykitem za boosty :P ka wczoraj nabilem B Dzisiaj nabilem E i tera na noc kompa zostawiam niech nabija D :D

907131411417516291096.jpeg

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cichy byłem z Toba w lobby przez moment nabijalismy razem :P czerwone sirocco z bodykitem za boosty :P ka wczoraj nabilem B Dzisiaj nabilem E i tera na noc kompa zostawiam niech nabija D :D

Białe. :-) Ano jaki ten świat mały. :P W sumie trochę szkoda, że są tylko 1 zawody dla danej klasy. :-) 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Myślę, że do weekendu spokojnie wszystkie klasy + dragi + sp. :-) 

Wleci do tego osiągnięcie za długość trasy i rozegrane zawody.

Opublikowano

Hehe :P

Ban czy tylko informacja?

Nikt mnie nie zbanował. :D Staty czyste, wszystko chodzi. Dostałem tylko w uj takich powiadomień i dostaję co zaczynam bocić. :P 

Opublikowano

Przydało by się durability czy jakoś tak hack powodujący 100% wytrzymałości zawsze oraz usunięcie tego co powoduje niby to zniknięcie niku bo PPM i koniec lepiej w sumie żeby inni nie wiedzieli że już w lobby jest bot haker a dopiero jak jest już wyścig chociaż w sumie też coś mi się nie podoba w tej formule .Póki co używam tylko singla ale może jak skończe przerzuce sie na multi z nim bo mam ogromny problem by zrobić klasówki i szczerz mówiąc niechce mi się ich jeździć . Pozdro .Mimo wszystko dobry hack. na singla czy jak kto woli 

Opublikowano

Mi jak narazie sie wlacza nfs ale mysle ze zadziala ;)  :ninja:  B) 

PaiiO_eune_150_1.png <-- Konto poboczne :)

Kupie konto steam cs:go. Więcej na PW!!

Opublikowano

Chodziło pewnie o to że na pasku postępu nie nabija kasy, ale w rzeczywistości po wejściu do garażu pokazuje aktualny stan konta :) Btw. od rana nabija klasówki na fake acc i wszystko gra :D

Opublikowano

U mnie jest jeden mały problem : mianowicie bot działa, jednakże na wyścigach single włącza wyścig, ale nie kończy go automatycznie po tych 6-7 sekundach. Gdy ręcznie zakończę wyścig, automatycznie włącza go drugi raz, a więc wszystko jest ok - osiągnięcia się nabijają, kasę dostaję. Tylko czy ten bot nie kończy sam wyścigu, czy tylko u mnie występuje ten problemik? Bo trochę kiepsko siedzieć przed kompem i kończyć wyścigi - tak chętnie by się zostawiło kompa na noc :)

Opublikowano

Działa to na pościgi drużynowe ?

To jest na pościgi drużynowe.

Dokładniej opcja pod PAGE DOWN.

http://www.mpcforum.pl/topic/818086-280113-trainer-by-gamerz/

Włączasz tego trainera, dajesz wspomniany klawisz i jedziesz normalnie jedną ucieczkę z jakimś randomem. Potem ten trainer Ci buguje to i nabija co sekundę. xD

Ważne byś ucieczkę ukończył ze złota kartą na koniec. ;)

Opublikowano

To jest na pościgi drużynowe.

Dokładniej opcja pod PAGE DOWN.

http://www.mpcforum.pl/topic/818086-280113-trainer-by-gamerz/

Włączasz tego trainera, dajesz wspomniany klawisz i jedziesz normalnie jedną ucieczkę z jakimś randomem. Potem ten trainer Ci buguje to i nabija co sekundę. xD

Ważne byś ucieczkę ukończył ze złota kartą na koniec. ;)

A na tym af bocie łatwo o ultra czesci ?

Opublikowano

A na tym af bocie łatwo o ultra czesci ?

Dużo łatwiej na tym co Ci podałem jeśli chodzi o Ultra/Pro i Skille +++. :-)

Ten tutaj służy do klasówek głównie i dużooooo waolniej to idzie. ;D  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...