Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] AF Bot v0.2 (wyścigi multiplayer i singleplayer)

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam taki problem z tym botem że

Gdy chce wejsc do sesji w multi po prosztu nie może mi znalesc przeciwników nawet po minucie ich szuka.

Nie wiem czy na tyle mam pecha że mi nikogo nie znajduje czy co .

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam taki problem z tym botem że

Gdy chce wejsc do sesji w multi po prosztu nie może mi znalesc przeciwników nawet po minucie ich szuka.

Nie wiem czy na tyle mam pecha że mi nikogo nie znajduje czy co .

Na jakim wyścigu stawiasz tego bota? :P

Zalecane jest użycie go na eventy klasowe - nimi jest największe zainteresowanie.

Jeśli ustawiłeś program na wyścig bez podziału na klasy to może Ci tak szukać do rana :D

HB5fLf7.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Czy wersja AF Bot v0.4 już działa. Bo mi wyskakuje błąd www.elitepvpers.com, a mojemu koledze niewyskakuje ten błąd i możę używać tego bota . Proszę o pomoc

Opublikowano

Czy wersja AF Bot v0.4 już działa. Bo mi wyskakuje błąd www.elitepvpers.com, a mojemu koledze niewyskakuje ten błąd i możę używać tego bota . Proszę o pomoc

Jeśli wyskakuje błąd to korzystaj z wersji v0.2.

HB5fLf7.png

Opublikowano

OK dzięki  :)  PS: to on jest też niewykrywalny dla EA jak AF Bot v0.4 ? bo niewiem czy mogę go spokojnie używać na klsówkach :huh: ?

Opublikowano

Jak gracze Cię zgłoszą, to możesz mieć bana, bypass jest tylko na stronę nfstimes.com

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Działa v. 0.2

Ale mam pytanie:

Czym się różni botowanie na multiplayer od singleplayer?

Bo na multi gracze mogą Cię raportować/nagrywać/robić SS'y i przez to w łatwy sposób możesz dostać bana na grę lub statystyki NFS Times.

Jeśli bocisz na SP to nie masz się czego obawiać, bo inni gracze tego nie widzą, a dzięki bypassowi czas nie powędruje na NFS Times.

Poza tym jest ogólna różnica w zaliczaniu osiągnięć, bo cheatując na SP nie zdobędziesz achievementów za MP.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...