Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] AF Bot v0.2 (wyścigi multiplayer i singleplayer)

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasami wyskoczy, ale działa. Po prostu uruchamiasz grę od nowa i włączasz.

Czekaj, masz mojego. Działa wczoraj to i dziś będzie. :P 

http://www.speedyshare.com/gKajd/nfsw-hack.exe

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/c96f9118c27e6e952cb7acbc903aceefc2fd75e2be4b7f189cb54f5734fef847/analysis/

Oczywiście wykrywa w uj pierdół, ale to w końcu hack. :P 

76561198093115115.pngAddFriend.png

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czasami wyskoczy, ale działa. Po prostu uruchamiasz grę od nowa i włączasz.

Czekaj, masz mojego. Działa wczoraj to i dziś będzie. :P

http://www.speedyshare.com/gKajd/nfsw-hack.exe

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/c96f9118c27e6e952cb7acbc903aceefc2fd75e2be4b7f189cb54f5734fef847/analysis/

Oczywiście wykrywa w uj pierdół, ale to w końcu hack. :P

Odpalam tego PAge Down i nie działa nic sie nie dzieje...

Opublikowano

Bo jak zaświeci się na czerwono to musisz przejechać dowolną ucieczkę drużynową i ją ukończyć. Jak to zrobisz to dopiero się zacznie bugowanie. :) 

Opublikowano

a na czym polega to bugowanie ?

Tak jakbyś przejechał około 2 ucieczki na sekundę, takie same jak przejechałeś za pierwszym razem.

W kilka minut możesz mieć nabite 3000 ucieczek i nagrody ze złotych kart + lvl + kasa bardzo szybko. :)

Opublikowano

Tak jakbyś przejechał około 2 ucieczki na sekundę, takie same jak przejechałeś za pierwszym razem.

W kilka minut możesz mieć nabite 3000 ucieczek i nagrody ze złotych kart + lvl + kasa bardzo szybko. :)

a to musze ciagle jezdzic czy po przegraniu 1 ucieczki sma juz bedzie robic ?

Opublikowano

Samo się robi, możesz w tym czasie być w kryjówce i malować auto. Ale uwaga. W szybkim czasie napełni się się magazyn z częściami i skillami. Musisz usuwać z niego części 1 i 2 gwiazdkowe co jakiś czas, by ładowały się tylko te 3 i 4. :) To samo skille. :P Inaczej zabraknie miejsca.

Opublikowano

Masz do tego dokładny poradnik:

1) Pisemny:

http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/

2) W formie wideo:

http://www.mpcforum.pl/topic/1162356-jak-wbic-szybko-60-lvl-zdobyc-duzo-kasy-oraz-czesci-34-poradnik-video/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jeśli działa to szacun :)

Sam spędziłem UWAGA! Nie czitując ani nie wydając kasy ładne kilkadziesiąt godzin w tej grze.

Dla mnie to było żałosne jak musiałem 3h grać na ucieczkach drużynowych by zdobyć marne 2k na 10 minut...

I co najlepsze zawsze miałem 1 miejsce.

Ale z tego co słyszę to teraz rzadziej ma się 1 miejsce przez te cheaty.

A tak na serio to mam wy..ne na EA którzy chcą się tylko kasy nachapać więc chętnie to odpale!

HWDEA

Opublikowano

Jeśli działa to szacun :)

Sam spędziłem UWAGA! Nie czitując ani nie wydając kasy ładne kilkadziesiąt godzin w tej grze.

Dla mnie to było żałosne jak musiałem 3h grać na ucieczkach drużynowych by zdobyć marne 2k na 10 minut...

I co najlepsze zawsze miałem 1 miejsce.

Ale z tego co słyszę to teraz rzadziej ma się 1 miejsce przez te cheaty.

A tak na serio to mam wy..ne na EA którzy chcą się tylko kasy nachapać więc chętnie to odpale!

HWDEA

*CHWDEA :)

Ja grałem bez cheatów kilka lat (jeśli chodzi o główne konto - oczywiście) :P

Co do ucieczek, to akurat miejsce ma tutaj mało do rzeczy, bo w tej kategorii rozgrywki liczy się zwycięstwo zespołowe! Czyli im mniej razy dacie się złapać i jeśli wszyscy kierowcy ukończą trasę to dostaniecie złoto (pierwsze miejsce).

HB5fLf7.png

Opublikowano

*CHWDEA :)

Ja grałem bez cheatów kilka lat (jeśli chodzi o główne konto - oczywiście) :P

Co do ucieczek, to akurat miejsce ma tutaj mało do rzeczy, bo w tej kategorii rozgrywki liczy się zwycięstwo zespołowe! Czyli im mniej razy dacie się złapać i jeśli wszyscy kierowcy ukończą trasę to dostaniecie złoto (pierwsze miejsce).

*CHWDEA?

Mi chodziło o Heniek Wali Danute Ekierką, Ananasem.

PS: Działa świetnie. Właśnie mam już 162k kasy, a działam na bocie od max 3 minut :D

Leci plus +++ i całuski ode mnie jak chcesz :D

Opublikowano

żal wyścig kończy się po 5s ani lvl ani kasy 

Bo ma się kończyć ;) Leci lvl i hajs, lecz nie jest to przeznaczenie tego bota, ponieważ na to są o wiele lepsze cheaty (np. funkcja Team Escape Bot z trainera od GMZ).

Głównym zadaniem tego programu jest zaliczanie osiągnięć dot. wyścigów.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Szkoda że mi po paru minutach działania bota wywala mnie z nfsa i wtedy niemogę wbić na moje konto na którym grałem na bocie,coś słabo z niewykrywalnością tego bota :(

7pkfsnrcl4eg.png

Opublikowano

Szkoda że mi po paru minutach działania bota wywala mnie z nfsa i wtedy niemogę wbić na moje konto na którym grałem na bocie,coś słabo z niewykrywalnością tego bota :(

Mi jeszcze nigdy nie zablokowali dostępu do konta przez tego cheata ;)

Spróbuj używać tego bota w połączeniu z lobby kickiem z trainera od GMZ, wtedy wykrywalność znacznie spada.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o uwierzytelnienie to po kilku godzinach konto odblokują. 

mam tak zawsze po paru minutach używania bota a mam ustawioną opcje single player żeby wrazie czego nie poszły reporty od graczy tylko czasem niemam włączonej opcji singleplayer

7pkfsnrcl4eg.png

Opublikowano

mam tak zawsze po paru minutach używania bota a mam ustawioną opcje single player żeby wrazie czego nie poszły reporty od graczy tylko czasem niemam włączonej opcji singleplayer

Jeśli używasz bez opcji "Single player" to polecam mieć również odpalonego lobby kicka z trainera od GMZ (mniejsze prawdopodobieństwo blokady).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Da się uniknąć tej czasowej blokady konta? Używam tego bota z lobby kickem.

Nie powinno blokować.

Nie wiem, co ma wpływ na tą blokadę, ale może za bardzo rzucasz się w oczy? Jakimi autami jeździsz używając bota? Najlepiej, gdyby były one dość mocne w danej klasie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie powinno blokować.

Nie wiem, co ma wpływ na tą blokadę, ale może za bardzo rzucasz się w oczy? Jakimi autami jeździsz używając bota? Najlepiej, gdyby były one dość mocne w danej klasie.

Ok. Już mnie nie blokuje. Zmieniłem troszkę wygląd i umiejętności.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wytlumaczy mi ktos jak to dziala? Niby wszystko ok, ale jakos hajsu za wyscig nie dostaje, wiec wychodzi, ze koncze wyscig bez nagrod itd..

odległość jest przejechana, tak pokazuje, hajs tez niby rosnie, te osiagniecia tak pokazuja, ale jakos nie mam tego :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...