Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] AF Bot v0.2 (wyścigi multiplayer i singleplayer)

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wytlumaczy mi ktos jak to dziala? Niby wszystko ok, ale jakos hajsu za wyscig nie dostaje, wiec wychodzi, ze koncze wyscig bez nagrod itd..

odległość jest przejechana, tak pokazuje, hajs tez niby rosnie, te osiagniecia tak pokazuja, ale jakos nie mam tego :x

Główne przeznaczenie tego bota to nabijanie osiągnięć (szczególnie wygranych wyścigów klasowych).

Jeśli chcesz zdobyć dużą ilość gotówki i dobrych części w krótkim czasie to użyj tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/1162356-jak-wbic-szybko-60-lvl-zdobyc-duzo-kasy-oraz-czesci-34-poradnik-video/

HB5fLf7.png

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozumiem , że teraz jest nieaktualny ?? GMZ dodał nowy trainer, jak korzystać z tego bota ?

Ten bot do poprawnego działania nie wymaga trainera od GMZ.

Trainer od GMZ stosuje się, aby podczas cheatowania kickować graczy z lobby, a w ten sposó ograniczać prawdopodobieństwa otrzymania blokady konta.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ok. Już mnie nie blokuje. Zmieniłem troszkę wygląd i umiejętności.

Blokada jest, jeśli przełączasz się pomiędzy okienkami czy jest duże obciążenie. Wtedy wyskakuje error i masz zazwyczaj systemową blokadę. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Jest może jakiś filmik przedstawiający jak uruchomić bota i wgl bocić ?? ;d

A co tu pokazywać? :D

Jak używać :

1. Uruchom grę

2. Ustaw rozdzielczość 800x600 oraz tryb gry w oknie

3. Zamknij wiadomości "News"

4. Teleportuj się do jednego z wyścigów

5. Jeśli chcesz ustawić bota na wyścigi singleplayer - zaznacz kratkę "SinglePlayer"

Jeśli chcesz ustawić bota na wyścigi multiplayer - nie rób nic.

6. Naciśnij "Start"

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jest to bot, który automatycznie wygrywa wyścigi multiplayer/singleplayer.

Zdobywa gotówkę, reputację, różnego rodzaju części tuningu osiągów/umiejętności/wizualne.

Z pierwszy zdaniem się zgodzę z drugim już nie bardzo, bo ok wyścigi wygrywa ale od pół godziny nie dostałem ani 1 pkt expa ani też żadnego choćby 1 dolarka tak że to troszke lipa jak to tylko achivementy robi

Opublikowano

Jest to bot, który automatycznie wygrywa wyścigi multiplayer/singleplayer.

Zdobywa gotówkę, reputację, różnego rodzaju części tuningu osiągów/umiejętności/wizualne.

Z pierwszy zdaniem się zgodzę z drugim już nie bardzo, bo ok wyścigi wygrywa ale od pół godziny nie dostałem ani 1 pkt expa ani też żadnego choćby 1 dolarka tak że to troszke lipa jak to tylko achivementy robi

Masz rację. Przy sprawdzaniu tego programu skupiałem się bardziej na osiągnięciach, które znacznie zwiększają szanse każdego użytkownika na zdobycie Bugatti Veyron'a.

Już poprawiam informację ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Odjazdowo działa, tylko dziwi mnie jak to ingeruje w moje konto, i fajnie zalicza kasę oraz expa ;D

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

Odjazdowo działa, tylko dziwi mnie jak to ingeruje w moje konto, i fajnie zalicza kasę oraz expa ;D

Jak ingeruje tzn.? Sposób działania jest przedstawiony w temacie.

Aktualizacja V0.2

Dodano:

- Otrzymywanie gotówki i reputacji,

- Otrzymywanie nagród z kart.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Na noc zostawiłem tego bota to rano komunikat "Brak wystarczającej ilości pamięci". Czyżby ramu mi zabrakło? Dziwne. Ale po levelu i kasie widze, że chodził jakieś 2 godziny nim to się pojawiło.

@edit: chyba się domyślam czemu, bo po uruchomieniu bota otwiera się konsola która tam coś wysyła do gry, a ona ciągle spami tekstami co zwiększa zapotrzebowanie na ram

Opublikowano

no mam takie pytanie bo widzialem, że na nfstimes.com pokazuje w history, że jeździłem wyscigi SinglePlayer. A co jeśli jutro bedzie tam ze w ciągu 2 godzin przejechałem tysiac wyscigow singleplayer z takimi samymi czasami każdy wyscig?? Proszę o odpowiedź.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no mam takie pytanie bo widzialem, że na nfstimes.com pokazuje w history, że jeździłem wyscigi SinglePlayer. A co jeśli jutro bedzie tam ze w ciągu 2 godzin przejechałem tysiac wyscigow singleplayer z takimi samymi czasami każdy wyscig?? Proszę o odpowiedź.

Nie martw się. AF Bot ma bypassy na nfstimes. Nic nie powędruje na tą stronę.  :)

Opublikowano

Jeśli jade SinglePlayer sprint to moge wygrać prof i ultra częśći?

Opublikowano

nie, takie części nie dropią na wyścigach singleplayer

Opublikowano

Takie części można zdobyć:

- Wygrywając wyścigi multiplayer

- Kończąc ucieczkę drużynową ze złotą kartą

- Zaliczając niektóre osiągnięcia

- Odkrywając platynowy/złoty pakiet kart (niektóre są możliwe do zdobycia z osiągnięć)

Nie można ich zdobyć na wyścigu singleplayer oraz na pościgu w trybie jednego gracza.

HB5fLf7.png

Opublikowano

@TheVolume

Nie wiem czy wiesz ale jest już nowsza wersja v0.4 z wczoraj :)

A jest jakaś lista zmian, coś typu changelog? Ciekawi mnie co tam wprowadzili, znając życie poprawki do pathy xD

Opublikowano

A jest jakaś lista zmian, coś typu changelog? Ciekawi mnie co tam wprowadzili, znając życie poprawki do pathy xD

Coś tam autor bota podał xD

Features: 

AntiHackDetect 
AntiFATAL_ERROR 
SpeedAPI "stealth mode" 
full random server data 
2window 
Auto inject dll 

Bot shakes following race: 
Single Player Race 
Pursuit Bot (Single Escape) 
Multiplayer Race (race shakes class SE) 
Team Escape 
Race 
Drag 

Nie wiem czy z tego co autor wypisał czegoś nie było w poprzedniej wersji :)

Opublikowano

Coś tam autor bota podał xD

Nie wiem czy z tego co autor wypisał czegoś nie było w poprzedniej wersji :)

Dobra, dobra, jestem :D

Aktualizacja v0.4

Wszystkie informacje podane w temacie zostały zaktualizowane.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie, w połączeniu z lobby kickerem z trainera od GMZ nie grozi nawet blokada statystyk.

Za wywalanie z lobby również blokują statystyki.

Jedno z moich kont jest tego przykładem

Pisałem z adminem P-Stats Network. Wyjaśnił mi on, że gdy ktoś nas przyłapie i nagra np. film i im go wyśle to dają blokadę.

Blokadę dadzą tylko jeśli w lobby jest 2 graczy w tym ten, który oszukuje.

76561198093115115.pngAddFriend.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kiedy uruchamiam af bota wyskakuje mi komunikat "no connection" i adres jakiejs strony po czym program sam sie wyłącza wie ktoś w czym może być problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...