Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] AF Bot v0.2 (wyścigi multiplayer i singleplayer)

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem to samo bociłem około 4min na starym koncie dostałem najpierw bana czasowego potem odblokowali konto grałem na nim jeszcze 3 dni i perm ;/

Często dzieje się tak, że wyskakuje błąd uwierzytelnienia, potem można normalnie grać i dopiero po jakimś czasie leci perm.

Zdarza się również, że po odblokowaniu konta gra wyłącza się i wyskakuje info o banie czasowym, konto się odblokowywuje, ale przy każdej aktywności wyskakuje błąd uwierzytelnienia, aż w końcu konto jest banowane.

349241432911096669131.jpeg
  • Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dokładnie 8 godzin. Napisałem, że przeważnie trwa to do 8 godzin. Może być krócej, ale może też być dłużej.

8 godz  to raczej nie jak wywali mu ten zrypany błąd to wystarczy nie logować się przez 1 h i potem normalnie będzie mógł grać

Opublikowano

8 godz  to raczej nie jak wywali mu ten zrypany błąd to wystarczy nie logować się przez 1 h i potem normalnie będzie mógł grać

Ale tak czy siak po pewnym okresie czasu dostanie perma.

f

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zbieralem kase na bmw pzez caly dzien wiec postanowilem ze poszukam hacka ktory zdobedzie kase za mnie znalazlem AF Bota pobociłem moze z 2min na single player zdobylo mi 100k po czym wywalio i wyskakuje ten błąd o którym mowa powyżej jezeli dotane perma za te 2min bocenia to sie wkurwie .... nie polecam tego bota bo w 2 min mozesz pozbyc sie kąta ;)

Opublikowano

zbieralem kase na bmw pzez caly dzien wiec postanowilem ze poszukam hacka ktory zdobedzie kase za mnie znalazlem AF Bota pobociłem moze z 2min na single player zdobylo mi 100k po czym wywalio i wyskakuje ten błąd o którym mowa powyżej jezeli dotane perma za te 2min bocenia to sie wkurwie .... nie polecam tego bota bo w 2 min mozesz pozbyc sie kąta ;)

Nie tylko przy używaniu tego bota - teraz praktycznie wszystkie cheaty są niebezpieczne.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Wiadome, mniej ryzykowny jest stary dobry cheat na pościgi. :P No ale też można bana wyłapać.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Wiadome, mniej ryzykowny jest stary dobry cheat na pościgi. :P No ale też można bana wyłapać.

Pursuit Bot? Człowieku... dostaniesz bana po kilku sekundach :D

Teraz jedynie Team Escape Bot z Trainera od GMZ (v23) jest warty uwagi.

HB5fLf7.png

Opublikowano

#true_story

odpaliłem na minutę pursuit bota potem wyszłem z gry i już nigdy nie wejdę xD

Opublikowano

mógł byś podać link do tego bota o którym napisałeś ? :D

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...