Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] AF Bot v0.2 (wyścigi multiplayer i singleplayer)

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 210
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz. Z reguły trwa to do 8 godzin.

Aha myślałem że coś poradzisz ale i tak dzięki przynajmniej wiem że za 8 godzin bede mógł grać czyli o 1:00 w NOCY !!! Ale widziałem poradniki że jak się odpali grę przez ORIGIN to żekomo gra sie odpali normalnie. PYTANIE. czy tylko mi  to nie działa czy to jedno wielkie FAKE!?

Opublikowano

Spoko ale i tak spodziewałem się pocieszenia xD

To ja Cię pocieszę :)

Jeśli nie nadużywałeś tego bota, to Twoja szansa na bana wynosi powiedzmy 50% i całkiem możliwe, że uda Ci się uniknąć perma :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Spoko ale i tak spodziewałem się pocieszenia xD

Oj tam, nawet jak załapiesz ponownie bana, to wiele nie stracisz, tak naprawdę zarobek w World jest naprawdę szybki, gram raptem ~ dwa/trzy miesiące, tylko po pracy, obecnie posiadam 7 aut. A więc jeżeli ktoś ma dużo wolnego czasu to może naprawdę mieć 3x więcej lepszych rzeczy niż Ja, kolejna sprawa, uwierz, radość jest ogromna jak samemu kupujesz takie autka, bez pomocy bota lub czegoś innego, większą frajdę mam jak kupuje auto w NFSW niż kupieniem auta w rzeczywistości, z salonu (Lancia Thesis).

Pozdrawiam i mimo wszystko życzę byś nie dostał bana i cieszył się nowym autkiem :)

Edit / Autem numer 7 była Carrera S, stąd również obecna ilość pieniążków :P

post-89509-0-03349300-1420422026_thumb.jpg

post-89509-0-85560200-1420422042_thumb.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znalazłem buga (?). Jak bot jest uruchomiony to caps lock sam się wyłącza.

"Uwierzytelnianie chwilowo niedostępne" jeśli to ban to załapałem go po 10 minutach :<

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Znalazłem buga (?). Jak bot jest uruchomiony to caps lock sam się wyłącza.

"Uwierzytelnianie chwilowo niedostępne" jeśli to ban to załapałem go po 10 minutach :<

Nie jest to bug, tylko ban czasowy, po którym dostaniesz perma.

f

Opublikowano

10 minut to i tak całkiem dużo.

Ostatnio jak testowałem to zbanowali mnie po jakiś 2 minutach :P

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Jest to ban albo sprawdzają Ci konto tak mi się wydaje bo czytałem gdzieś, że komuś też coś takiego pisało tylko nie jestem pewien czy sprawdzali mu konto czy zbanowali.

Opublikowano

Nie jest to bug, tylko ban czasowy, po którym dostaniesz perma.

Chodzi mi o buga z capsem, wiem że uwierzytelnianie to nie bug...

@ edit

Chyba perm, minęło już 20 minut.

­

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Chodzi mi o buga z capsem, wiem że uwierzytelnianie to nie bug...

@ edit

Chyba perm, minęło już 20 minut.

­

Problem z uwierzytelnianiem trwa zwykle do 7 godzin.

Po tym czasie odzyskasz dostęp do konta lub dostaniesz perma.

HB5fLf7.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Permik już na 2 konta, dostałem maila z powiadomieniem :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hey jest jakiś mało wykrywający cheat do nabijania wyścigów w single player? Bo nie chcę mi się ich jeździć :P.

Do wyścigów SinglePlayer taki cheat nie istnieje.

Na przyszłość takie pytania zadawaj w dziale głównym, a nie w temacie poświęconym botowi.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Do wyścigów SinglePlayer taki cheat nie istnieje.

Na przyszłość takie pytania zadawaj w dziale głównym, a nie w temacie poświęconym botowi.

Kurde, chodziło mi o bot'a :P, a żeby nie zakładać nowego tematu, jaki jest najkrótszy wyścig? 

Opublikowano

Miałem to samo bociłem około 4min na starym koncie dostałem najpierw bana czasowego potem odblokowali konto grałem na nim jeszcze 3 dni i perm ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...