Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A masz jakiś pomysł na zablokowanie się ?

otóż czasami postać na bountie act 4 stanie ( najczęsciej przy izualu ) i potem już się nie rusza ;/

A może Ty masz pomysł na zablokowanie się, bo wina leży po stronie profilu więc pretensje miej do skryptera, który zrobił ten profil, a nie do @mastacz 'a, że Ci pomógł kierując Cię do odpowiednich informacji.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Zawsze używałem tego samego, nie zmieniałem. Od 2 dni mam taki problem ;/

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Nic własnie nie zmieniałem, i się zwiesza na act 4. No trudno poczekam może jakiś update będzie.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Witam, mam problem ze sprzedawaniem/rozbijaniem przedmiotów. Otóż nie wiedzieć czemu postać jak przybiega do miasta to daje wszystko co mam w eq do depo a np. jak mam legendarny przedmiot to sprzedaje u kupca. Co źle zaznaczyłem?

@Edit

teraz tak cos zepsułem że mi wywala błąd programu.. Byłbyś w stanie mi pomóc team viewerem Alve?

Opublikowano

Coś tam pokombinowałem i na razie śmiga dobrze, aczkolwiek te profile typowo pod legendy bugują się. Ma ktoś jakiś na prawdę dobry profil typowo na legendy? I gdzie zacząć ( w mieście, w jakim miejscu), żeby ładnie działało?

Opublikowano

Mam nadzieje, że jeszcze odwiedzasz ten temat, mam problem z targetem...

Strasznie skacze po tych mobach, nie dobija ich do końca, a Elity potrafi czasem olać, chociaż opcja "Ignore Elite/rare monsters" jest odznaczona.

Jeśli też miałeś taki problem i się z tym uporałeś, proszę podeślij rozwiązanie.

Z góry dzięki, pozdrawiam.

Opublikowano

@UP O ile mi się wydaje jest opcja taka jak " Priorytetowe elity " czy coś w tym guście. Mi aktualnie DB śmiga na wszystkim i leci prawilnie ( Zawiesza się tylko na szczelinach od czasu do czasu ) . A4 bount też działa.

@2xUP Link do downloadu masz na końcu posta ( Nazywa się to chyba "dołączony załącznik " ).

A tak z innej beczki: Po update ( Demonbuddy BETA ) niestety nie działą mi dalszy updater. Wyłączało się randomowo po 5-10 minutach. W moim przypadku wystarczyło wyłączenie pluginu na questy ( Ale i tak wszystko działa ).

Pytania możecie mi na Priv wysyłać, spróbuję pomóc :).

28bb3w1.png

Opublikowano

Będę pytał jednak tutaj, opcji dotyczącej Piorytetów względem potworów nie ma, drażni mnie, że mój krzyżowiec skacze od jednego do drugiego, waląc im po razie. Potem ich dobija ale zdaża się, że uderzy kilka razy elite, po czym skacze do normal moba i w końcu odejdzie tak daleko, że zapomni wrócić do elity...

Ale to nie ważne, niech sobie biega, mam teraz inne zmartwienie.

Używam laptopa, dużo pracuje na kompie, dlatego też ściągnąłem bota, bo czasu na gre mam mało, a nie chce by znajomi mnie wyprzedzili ;>

Problemem jest to, że bot nie chodzi gdy gra jest zminimalizowana... da się coś z tym zrobić?

/\  Pisałem tą wiadomość i wpadłem na pomysł jak to rozwiązać...

Dlatego nie kasuje, może komuś się przyda:

Trzeba zmienić w opcjach grafiki z "Pełny ekran" na "Pełny ekran w oknie".

Potem oczywiście można zająć się swoimi sprawami a bot śmiga.

Dzieki, pozdro

Opublikowano

@Richardik

W poradniku jak uruchomić bota pisałem, żeby uruchamiać w oknie i 800x600.

@topic

Od jutra jeżeli ktoś by potrzebował pomocy przez teamview ew. skype to jestem dostępny. Nie miałem czas przez ten weekend i nawet nie wchodziłem tutaj. Format zrobiłem, jutro zainstaluje diablo + demonbuddy, zrobię aktualizację profili, bo trochę przedawnione już są.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

@2xUP Link do downloadu masz na końcu posta ( Nazywa się to chyba "dołączony załącznik " ). -> Jakoś tego nie widze niestety.... I nie moge znaleźć. Jakaś porada / link do downloadu ?? ;]

Nowicjusz
Opublikowano

Który profil jest najefektywniejszy do dropienia legend i jaki inny jest najlepszy do nabijania paragonów ? :>

do Legend - Legend Road.

do Paragonów - 3 muszkieterowie.

ja osobiście ganiam 4 akt bounties + rift  bardzo fajnie to razem się komponuje :)

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam taki problemik . Poczytałem oczywiście i zastosowałem się do kilku rad  ale niestety nadal wywala mi błąd windowsa w demonbudzie.

Odpalam cd patchera - klikam use public server -- > teraz odpalam diablo loguje się  --> teraz odpalam demonbuda i kopiuje otrzymany kod -- zaczyna mielic i bład - jeśli zrobię w cd patrzeze vip server wyskakuje failed login demonbudy nie powoduje errora - wiec pytam czy to wina patchera jakieś servery leżą czy to windos 7 coś psuje bo jestem ciemny. może zła kolejność może trzeba jakieś rejestry poczyścić może w jakiś specjalnych folderach to klepać - może jakieś specjalne wersje oprócz samego honorbuda sciągać - trinity itp.

naprawiałem tym plikiem co jest w folderze HELP - .

Jakieś pomysły.

Pozdrawiam

Opublikowano

Screen -- niech będzie i taki najprostszy. Kiedyś działał ten program bez problemu za czasów 123 -- teraz coś nie halo - poczytam poszukam - sugestje mile widziane.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dobra Chwilowo działa -- przynajmniej się odpalił

sciągnoąłem ten programik z tego linka - tak jak kolega pisał BuddyWizard - ale jako samego nigdzie nie mogłem znaleźć a on sobie tu był - coś tam naprawił i działa.

Nie wiem czy mogę podpiąć link bo odsyła do innego forum i załącznika - https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-support/54873-installation-errors-try-demonbuddywizard.html

Jeśli nie mogę proszę go usunąć a ja napisze że można go znaleźć na stronie z programem demonbudy suprt - instalation errors.

To jeszcze jeden post pozwolę sobie napisać - sorry za ten cały spam

Poproszę o wskazanie jakiegoś profilu głównie chyba na xp tych nowych paragonów a jak przy okazji coś wyfarmię to fajnie - gram monkiem.

na oficjalce jakoś dużo tego a zdecydować się nie bardzo mogę na coś.

Dzięki

post-862613-0-97370900-1402329572_thumb.jpg

Opublikowano

2xUP : Przejrzałem ten link, co podawałeś i masz : http://demonbuddy.neoblaster.fr/ . Jest to jego aplikacja do tworzenia profili. Zaznaczasz opcje jakie chcesz i ściągasz :P.

I działa tylko na 3 składniki. Reszta jest zablokowana ;) 

Stąd moje pytanie o jakiś inny/ już gotowy profil na klucze ( albo jak Tobie działa to gdybyś mógł stworzyć mi taki profil przez ten program i wstawić gdzieś :) ). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...