Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demonbuddy - jak zacząć swoją przygodę.

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
UP>>>

System.Exception: Element TrinityOOCToggle is not supported. Please check your XML and try again. (<TrinityOOCToggle SetTrue="False" />) Line 24
   at ..(PropertyInfo , XElement , Object )
   at Zeta.XmlEngine.XmlEngine.Load(Object obj, XElement element)
   at ..(XElement , Type )
   at ...(XElement )
   at System.Linq.Enumerable.WhereSelectEnumerableIterator`2.MoveNext()
   at System.Collections.Generic.List`1..ctor(IEnumerable`1 collection)
   at System.Linq.Enumerable.ToList[TSource](IEnumerable`1 source)
   at ..(XElement , PropertyInfo )
   at ..(PropertyInfo , XElement , Object )
   at Zeta.XmlEngine.XmlEngine.Load(Object obj, XElement element)
   at Zeta.Bot.Profile.Profile.Load(XElement element, String path)
   at Zeta.Bot.Profile.Profile.Load(String path)
   at Zeta.Bot.ProfileManager.Load(String profilePath, Boolean rememberPath)

Pomoze ktos?

Opublikowano

Dwa szybkie pytania:

Zdarza się,że postać w trakcie ubijania elit pada,bot kilka razy wskrzesza się przy zwłokach,ale kolejne zgony traktuje zakończeniem gry,każda kolejna śmierć to kolejne wyjście i wejście do gry-jest jakiś sposób żeby mimo kilku śmierci pod rząd w tym samym zadaniu wskrzeszał się zamiast wychodzić z gry?Profil bounties a4,sprzęt mam niezniszczalny,więc może padać do woli ;) 

Pytanie drugie,istnieje coś bardziej zaawansowanego niż np. plugin "armory"? Plugin który nie bierze tylko pod uwagę wyższych/niższych obrażeń,ale między innymi  analizuje  premie z łączenia zestawów setowych?

I jako ciekawostka i przestroga-profil "Zoltun Kulle Adventure Instant Leave" oraz "Zoltun Kulle Instant Leave" z paczki "Three Musketeers 0.5" po zakończeniu zadania wymuszają rozłączenie z serwerem w celu skrócenia czasu wyjścia z gry(komunikat-utracono połączenie z serwerem),myślę że może się to wydać bardzo podejrzane,kilkadziesiąt przelotów i te same błędy połączenia?Może przesadzam,ale lepiej zwrócić na to uwagę ;) 

Pozdrawiam 

Opublikowano

1. Szukam dobrego profilu robiacego RIFTY. Ten który tutaj był zamieszczony teleportuje sie na "Pola niedoli" po czym chce sie teleportowac gdzie indziej przy czym pisze "Ptk do którego  chcesz sie teleportować jest za blisko". Ma ktoś jakiś na prawdę dobry profil do tego ?? Bo w sumie teraz się opłaca klepać tylko rifty ( + 100 % MF)

2. Pomimo ustawienia w DB OPEN CHESTS i open coś tam nie robi tego. A jak mniemam CHESTS to skrzynki. (Settings -> Bot -> Looting) 

3. Podobno Akt 4 jest najbardziej stabilny do bounties. Juz 2 raz mi sie zawiesza. 1 na zadaniu z diablo ( ubił diablo po czym zamiast po nagrode do tyraela znowu na 2 poziom i znowu do diablo którego już nie było of kors i sie kręcił przy bramie z 2 min. Po czym ręcznie wyłączyłęm. Teraz na zadaniu ze skrzynkami. Po rozwaleniu stworów kręci sie w kółko po 2 poziomie i nic nie robi). Jakaś rada ? 

4. Bardzo czesto pojawia mi sie komunikat "Program DB przestał działać". I to bardzo różnie. Czasem po 2 min działania czasem klepie bounties jeden za drugim i wszystko jest ok. Jakaś rada ? 

Opublikowano

Moze wiecie czemu diablo mi muli na wirtualnej maszynie? Przed reinstalem vmware bylo wszystko ok, teraz gdy jest jakas wieksza lokacja to cala gra strasznie muli. Mam ustawione 3gb ramu oraz 2 rdzenie. Na dole jest napisane, ze nie ma akceleracji, lecz jest ona wlaczona :(

Opublikowano

1. Szukam dobrego profilu robiacego RIFTY. Ten który tutaj był zamieszczony teleportuje sie na "Pola niedoli" po czym chce sie teleportowac gdzie indziej przy czym pisze "Ptk do którego  chcesz sie teleportować jest za blisko". Ma ktoś jakiś na prawdę dobry profil do tego ?? Bo w sumie teraz się opłaca klepać tylko rifty ( + 100 % MF)

2. Pomimo ustawienia w DB OPEN CHESTS i open coś tam nie robi tego. A jak mniemam CHESTS to skrzynki. (Settings -> Bot -> Looting) 

3. Podobno Akt 4 jest najbardziej stabilny do bounties. Juz 2 raz mi sie zawiesza. 1 na zadaniu z diablo ( ubił diablo po czym zamiast po nagrode do tyraela znowu na 2 poziom i znowu do diablo którego już nie było of kors i sie kręcił przy bramie z 2 min. Po czym ręcznie wyłączyłęm. Teraz na zadaniu ze skrzynkami. Po rozwaleniu stworów kręci sie w kółko po 2 poziomie i nic nie robi). Jakaś rada ? 

4. Bardzo czesto pojawia mi sie komunikat "Program DB przestał działać". I to bardzo różnie. Czasem po 2 min działania czasem klepie bounties jeden za drugim i wszystko jest ok. Jakaś rada ? 

1.http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/160808-rift-bot-yet-another-rifting-profile.html a co do 100% MF to działa to wszędzie nie tylko na riftach. 

3.nie ma obecnie stabilnego profilu na bounties czasem zdobędzie 50 skrzynek a czasem zatnie się przed zrobieniem pierwszej.

4.Mi ten komunikat pojawia się jak używam profilu który nie był ostatnio aktualizowany (który lata na starszej wersji trinity) poszukaj czy nie było jakiejś aktualizacji do profilu jeśli tak to go pobierz i błąd powinien zniknąć.

Opublikowano

@Sejkum

Ad.3 rrrix zapewnia, że bounties akt5 jest full afkable, ale u mnie jak jeszcze go używałem i tak się wieszał.

wcześniej były zapewnienia że akt 1 jest w 90% afkable a 4 w 99,99% co nie zmienia faktu że szansa zawsze jest.

Opublikowano

1.http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/160808-rift-bot-yet-another-rifting-profile.html a co do 100% MF to działa to wszędzie nie tylko na riftach. 

3.nie ma obecnie stabilnego profilu na bounties czasem zdobędzie 50 skrzynek a czasem zatnie się przed zrobieniem pierwszej.

4.Mi ten komunikat pojawia się jak używam profilu który nie był ostatnio aktualizowany (który lata na starszej wersji trinity) poszukaj czy nie było jakiejś aktualizacji do profilu jeśli tak to go pobierz i błąd powinien zniknąć.

Dzięki wielkie !! :) Chyba najlepiej działający profil !! :) 

Przy 5 rifcie nie spotkałem sie żeby sie zaczął kręcić bez celu ;) Jedyne co to jak znajdzie obelisk to stoi ( >Rift Bot Explore - przy tym profilu). Ale i tak jest on chyba najlepszy z całości ;) 

Opublikowano

Wam też DB wysypuje się po kilku minutach(program przestał działać)?Mam ten problem od wczoraj,nowy system,najnowsze DB i pluginy oraz nowy CDPatcher,wczoraj w ciągu dnia bocik śmigał aż miło,wieczorem kilka razy się wyłożył a teraz działa max 5min,zastanawiam się czy problem leży po mojej stronie,czy coś znowu z serwerami jest nie tak.

Nowicjusz
Opublikowano

Wam też DB wysypuje się po kilku minutach(program przestał działać)?Mam ten problem od wczoraj,nowy system,najnowsze DB i pluginy oraz nowy CDPatcher,wczoraj w ciągu dnia bocik śmigał aż miło,wieczorem kilka razy się wyłożył a teraz działa max 5min,zastanawiam się czy problem leży po mojej stronie,czy coś znowu z serwerami jest nie tak.

używam ostatni relase - nie beta i nie mam problemów z czy crashami. Wszystki lata w najlepszym porządku.

Opublikowano

Buddywizard.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

używam ostatni relase - nie beta i nie mam problemów z czy crashami. Wszystki lata w najlepszym porządku.

Też nie korzystam z bety,aktualnie DB 1.1 r1898,Trinity 1.9.8,QuestTools 2.0.82,CDPatcher 2.0.0.6,oczywiście zanim postanowiłem pozawracać Wam głowy w tym temacie,sprawdzałem też inne wersje...Odpaliłem wszystko na drugim PC,na którym wykluczam zbyt słabe parametry,efekt niestety ten sam,już nawet z innym łączem internetowym próbowałem.

Blizz umieścił informację o problemach z ich serwerami,zapewne to jest przyczyną mojego problemu,ale co się nakombinowałem to moje,pytanie tylko czemu jedynie mi się sypie   ;)

Przy okazji,natknął się ktoś może na profil do kaprysowa?Kazdy kto tam był wie,że biega tam cała masa uroczych stworków chętnie nabijających XP,a i zdarza się wydropić tam sporo ciekawych itemów na wyższych poziomach udręki;)  

Edyta:
@Alve

Było to pierwszą rzeczą którą zrobiłem ;) Miałem cichą nadzieję że problem nie występuje tylko u mnie,poczekam jeszcze  trochę i jeśli nic się nie zmieni,będę miał pewność że to u mnie coś złośliwie crashuje.
Opublikowano

Mam taki problem. Uruchamiam CDpatchera, a kiedy klikam "use public auth" wyskakuje mi error: Something went wrong. Wie ktoś coś o tym?

Opublikowano

A masz jakiś pomysł na zablokowanie się ?
otóż czasami postać na bountie act 4 stanie ( najczęsciej przy izualu ) i potem już się nie rusza ;/

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...