Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexoria.pl [Dedyk] [Easy] - Serwer z Pazurem ! [Start - Piątek]

Nexoria

Zagrasz na Starcie?  

318 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Starcie?

• Tak.
      272
    • Nie.
      46
  2. 2. Checeie dziś OX po starcie Nexoria.pl?

• Tak o godzinie 21:00
      35
    • Tak o godzinie 22:00
      30
    • Nie chcę dziś OX.
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Matthew ty kur.. szkoda słów -.-

Powiedz mi gdzie ja porównuję ten serwer, podałem je na przykładzie nazw (były mi pod ręką) a nie względem typu serwera...

Ty naprawdę jesteś jakiś niekumaty albo nie chcesz tego pojąć...

Szkoda słów mi na cb, ale skoro tacy gracze chcą tu się pokazać to współczuje reszcie graczy oraz administracji ;(

Nie wpisując już się tutaj bo mi przy ... ciśnienie skacze dodam, iż liczę że do jutra pojawi się czysty client, powodzenia na stracie, szkoda że się nie zdołam pojawić ;(

55jk0m.jpg

Opublikowano

73971305179218463284.jpg

Pozdrawiam Adminów którzy rozdają IP na lewo i prawo NIE POLECAM SERWER BANDY DZIECIAKÓW 15 letnich :)

//Reklama OFF.

Opublikowano

Powiedz mi gdzie ja porównuję ten serwer, podałem je na przykładzie nazw (były mi pod ręką) a nie względem typu serwera...

Szkoda słów mi na cb, ale skoro tacy gracze chcą tu się pokazać to współczuje reszcie graczy oraz administracji ;(

Nie wpisując już się tutaj bo mi przy ... ciśnienie skacze dodam, iż liczę że do jutra pojawi się czysty client, powodzenia na stracie, szkoda że się nie zdołam pojawić ;(

Załatwiaj to sobie na PW ehh to nie jest spam.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Oj jakos nie szkoda ze nie zdołasz się pojawic,takich jak ty powinno być tu najmniej.

Owszem porównałeś te dwa servery , a jak sam nie wiesz co piszesz to juz nie moja sprawa :)

Skończe pisanie z tobą bo do niczego do nie prowadzi.

// Mam, nadzieje ze bedzie bezproblemowo o 18.

Jestes przygotowani na ddosy? ale przygotowanie ze przygotowanie a nie.. :D

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

73971305179218463284.jpg

Pozdrawiam Adminów którzy rozdają IP na lewo i prawo NIE POLECAM SERWER BANDY DZIECIAKÓW 15 letnich :)

IP nie rozdajemy nikomu. Kazdar był wyjątkiem ponieważ groził nam atakami w nasz serwer.

w6qirs.jpg

Opublikowano

Server prezentuje się super , podobno jeszcze nie pokazali parę ssów broni + niespodzianka więc może być fajnie , Administracja odpisuje na TS i jest komunikatywna.

Jak najbardziej polecam server i do zobaczenia na starcie !

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dobry kit z tymi nagrodami, jak Was na maszyne nie stać a co dopiero na takie nagrody.

Życze Wam byście już przed startem padli, jak to każdy serwer Asfena, pseudo technika. Z nim robić serwer to samobójstwo, porywacie się z motyką na słońce panowie.

Nie polecam, jest wiele innych serwerów które są robione przez 10latków, a i tak stabilniejsze beda od tego.

To nie jest zadna reklama mojego serwera, ale przestroga dla Was. Po prostu dajcie sobie spokój, idzcie na inny serwer.

Btw, jeżeli podaliscie IP kazdara, to mimo, że go kurwa nie znosze to mam nadzieje, że tego tak nie zostawi bo dla twojej wiadomości nie masz prawa rozdawać osobą trzecim(poza osobą prawnym) adresu IP. Wtedy to już na pewno na nic sie nie wypłacicie

Enjoy.

Opublikowano

Dobry kit z tymi nagrodami, jak Was na maszyne nie stać a co dopiero na takie nagrody.

Życze Wam byście już przed startem padli, jak to każdy serwer Asfena, pseudo technika. Z nim robić serwer to samobójstwo, porywacie się z motyką na słońce panowie.

Nie polecam, jest wiele innych serwerów które są robione przez 10latków, a i tak stabilniejsze beda od tego.

To nie jest zadna reklama mojego serwera, ale przestroga dla Was. Po prostu dajcie sobie spokój, idzcie na inny serwer.

Btw, jeżeli podaliscie IP kazdara, to mimo, że go kurwa nie znosze to mam nadzieje, że tego tak nie zostawi bo dla twojej wiadomości nie masz prawa rozdawać osobą trzecim(poza osobą prawnym) adresu IP. Wtedy to już na pewno na nic sie nie wypłacicie

Enjoy.

Dobra konkurencja widzę, pan Harnaś na maszynę nie stać przykre, niestety ale te nagrody sam sponsoruję gdyż wygrałem je z konkursów i są one mi zbędne także nie gadaj głupot, okaże się jak te osoby dostaną czy to był fake.

Idź na swojego Asl** i nie musisz go tutaj reklamować, bo u nas w prezentacji więcej osób przegląda niż u was proszę cię, wasz serwer miał startować miesiąc temu.

w6qirs.jpg

Opublikowano

widać kto ma jaki poziom pitagoras sie znalazl -.-

pewnie szukałeś tego w google 30 min?????????

Ty już masz 1 miejsce na tej stronie za najlepszego i najgłupszego przydupasa i wygrałeś tego pada do 360 "może do pegazusa obejście zrobisz" ale pewnie nie wiesz co to takiego

Każdego tu wyzywasz jak nawet nikt nic do Ciebie nie pisał

Za chwile zadzwonie do dwojej pani w szkole i powiem jej jak się zachowujesz a ona potem do twojej mamy

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

IP nie rozdajemy nikomu. Kazdar był wyjątkiem ponieważ groził nam atakami w nasz serwer.

Rozsądne :)

Co to za gówniana nagroda PAD do xboxa ... Lepiej było już wybrać jakąś fajną myszke, bo nie każdy ma xboxa.

Za wysłanie pendriva zapłacicie więcej niż on jest wart... 

Co z tymi wirusami bo 1/4 postów jest o nich ???

Mi wyskakiwał jakiś błąd , wyłączyłem anty wira i client działa normalnie ;P 

Wirusy są nie groźne 

No nie są chyba że to takie które wyciągają wszystkie dane z kompa hasła itp. Jak to było z serwerem x

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Co to za gówniana nagroda PAD do xboxa ... Lepiej było już wybrać jakąś fajną myszke, bo nie każdy ma xboxa.

Będą do jutra usunięte, wraz z tym będzie autopatcher. :)

Za 8 min daję łatkę.

http://nexoria.pl/index.php?page=account&subpage=register
w6qirs.jpg

Opublikowano

Ty już masz 1 miejsce na tej stronie za najlepszego i najgłupszego przydupasa i wygrałeś tego pada do 360 "może do pegazusa obejście zrobisz" ale pewnie nie wiesz co to takiego

Każdego tu wyzywasz jak nawet nikt nic do Ciebie nie pisał

Za chwile zadzwonie do dwojej pani w szkole i powiem jej jak się zachowujesz a ona potem do twojej mamy

no stary zaplon masz niezly a może moja mama zginełą w wypadku skąd wiesz -.- 

Opublikowano

No nie są chyba że to takie które wyciągają wszystkie dane z kompa hasła itp. Jak to było z serwerem x

Pada od xboxa również możesz podłączyć do kompa... jeśli chcesz się dowiedzieć skąd są te nagrody to poczytaj posty.

Będą do jutra usunięte, wraz z tym będzie autopatcher. :)

Za 8 min daję łatkę.

http://nexoria.pl/index.php?page=account&subpage=register

Mam nadzieję, bo na razie będę musiał się obejść smakiem. O której jutro można się spodziewać clienta bez wirów ? :)

OYViJFL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...