Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros2.pl [Dedyk] [Easy]

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pograniu koło godziny stwierdzam, że ten serwer jest cięższy od s1, ale co tam, easy/medium :D

Opublikowano

Tak to jest jak serwer nie ma beta testow dla każdego.

Serwer jest okropny , nic nie jest do siebie dopasowane , nie polecam i raczej nie mam zamiaru dalej tutaj grac. 

Opublikowano

Myślałem że ten serwer będzie fajny ale jak widziałem exp , ceny zmianek to mi się odechciało grać. To bardziej wygląda na medium/hard kto ładuje w is to jest to dla niego easy

Nie polecam

Opublikowano

Pograłem trochę i teraz mogę się dokładnie wypowiedzieć. Minusów serwera jest bardzo dużo. Największym są zmianki, na serwerze easy są za drogie (albo kasa powinna lecieć lepiej). Bardzo to odstrasza ludzi. Jak tu coś wybonować, jak zmianek brak, bo ktoś walnął taką cenę. Exp jak na medium/easy też jest strasznie niski. Bardzo jarałem się na początku serwerem, ale teraz to się zmieniło. Na prezentacji wszystko ładnie, ale w grze jest odwrotnie. Dodajcie więcej expa, yangów, zmieńcie ceny przedmiotów to można byłoby grać. Na dzień dzisiejszy nie polecam serwera. 

Opublikowano

To podobno miał być serwer EASY.

Z tego co widzę to wyszedł kiepski medium ( o ile to wogóle można mediumem nazwać )

Próbowaliście graczy na siłe zostawić tymi zmiankami i expem ?

Nie wyszlo ;/

Zróbcie reset , zmiencie pare rzeczy będzie ciekawiej 

To moje zdanie 

Opublikowano

heeeeeeeeeee jebac kretacza nr2 polskiej sceny yt (top1 szczuruxxpompa)

Opublikowano

Na tą chwile moim zdaniem powinni wylaczyc serwer i go przerobic bo jak narazie to wiekszosc graczy rezygnuje z gry na serwerze gdyz jest niedopracowany.

Opublikowano

a wiec... co tu trzeba naprawic??

1.usunac kamol z IS co daje G1-P ( to medium easy prosze was) dodajcie ten kamien do dropu z metkow 90+)

obecnie jest kamol duchowy co 6godzin ( na 90% hardach kamol jest co 2h zabawne...)

2.ok zmieniliscie ceny zmianek ale jak na medium/easy too... 

sory ale na takim typie servera powinno byc tak ze biore spota i mam na 200zmianek (powinny byc warte ok 1/2kk za 200szt)

3.dodac autopoty do handlary

4 UWAGA WAZNE

Te sakawy drop z nim jest zalosny

drop  z 10sakaw

yang

yang

yang

potki

potki

yang

dlon kryta(ktora powinna byc u handlary  (200szt za 1kk)

roska niebieska(kazde roski powinny byc u kandlary 200szt za 1/5kk)

potki

potki

napewno mi sie to przyda na medium/easy.... kozackie itemy

5. tez troche wazne i zalosne

na itemy + 6/7/8/9 potrzebne sa ulepki typu lisc/klejnot demona i inne podobne ulepki 

ale to juz na 100% musi byc pomylka i to szybko usuniecie

jesli to bylo celowe to POZDRO 600

56096062140461666809.png

Opublikowano

A co sie dziwicie po przerobionych lekko plikach MPCforuma no ludzie...

Tu niby dopracowane blablabla ale wyszlo jak wyszlo

Exp zwiększony z x2 dodane jakies mapki z mpc i tyle. Kopia s2 ;]

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Tak jak pisali ludzie, jak zwykle większość:

"OOOOO ku^wa najlepszy priv roku 2014 na 100% zagram"-OFC w zapowiedziach gdzie było wiele takich komentarzy + w samym rzucie ekranu z serwera przy logowaniu pisze najlepszy priv roku 2014.

Po czym teraz piszą ,że jest żałosny i mają racje. Zainwestujesz w IS'a to jesteś PRO ELO KOZAK, rozwalasz all, ciśniesz na pełnej pompie no ale kosztem zł z RL. Dla takich osób podejrzewam był robiony serwer no bo 100kk za 200 zmianek? FOR REAL? Miałem ochotę pograć bo już nic konkretnego nie ma, żadnego dobrego easy..  Jak nie zmienicie ceny zmianek/nie dodacie rosek z pełnymi wartościami to serwer może i postoi z 5 miechów ,ale chyba tylko z ludźmi którzy na starcie wpakowali kaske i ciekawę czy będzie ich więcej niż na s1 MPCforum.

Małysz/Proboszcz -Zmieńcie all jak powinien wyglądać serwer easy/medium a nie wrzucanie is-easy/medium , 0IS- chu* ci w du*e. Taka mała rada Powodzenia i nie polecam na tą chwilę.

Opublikowano

Ja już przyzwyczajony. Ile było serwerów gdzie ludzie
O KURWA ALE SERWER NAPIERDALAMY NAJLEPSZY  w 2k14 roku. Masakra gramy ludzie.

Nadchodzi start/po starcie. Ale gówno pełno bugów drogo w is żenada, nie polecam.

kocham to.

Do serwera nic nie mam bo nie gram więc mnie to nie obchodzi ani nie polecę ani nie polecę xD

Opublikowano

Z s1 im sie udało z s2 juz nie , co sie dziwic , tak to jest jak sie robi serwer myśląc tylko o pieniązkach.

W takim stanie serwer długo nie postoi , nastepnym razem xD , zrobcie bete otwarta to moze cos lepszego z tego wyjdzie.

Opublikowano

S1 tez byl pod is tak samo jak teraz s2 ale jak ktos o tym pisal to zostal obrzucony blotem np. ja xD i co? macie wasz pro serwer zlamasy

Opublikowano

Zawiodłem sie na tym serwie bo miał być Easy/Medium a nie Hard i jak nie udasz na isa to nie pograsz  porażka :(

Opublikowano

Zostały wprowadzone znaczące zmiany.

- Usunięte podstawowe ulepszacz typu liść itp

- Zwiększony Exp w AV2 , AV3 , Czerwony Las , Las

- Dodany marmur do NPC

- Zwiększona szansa na drop broni 75

Cały czas czytamy komentarze gracze i staramy się zrobić wszystko aby serwer wam się podobał. Pozdrawiam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...