Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Batios.pl [Dedyk][Easy] - Startujemy już dziś. Godzina 17:00.

Batios

808 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co chciałbyś, abyśmy dodali w następny piątek?

• Dungeon
      458
    • 2x Misję na wyższym poziom
      89
    • Jakiś system gier/nagród
      261

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 817
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oo! Nie wierzę, serwer marzeń!
Od 2/3 lat szukam serwera, który powali mnie prezentacją i bez większych problemów zachęci mnie do siebie! To własnie Batios zrobił, bardzo ładnie się prezentuje a już zasysam clienta, oczywiście sam nie wpadnę!

Gratulacje dla Teamu wraz z Grafikiem za wykonanie świetnej roboty!

Opublikowano

Klasy zbalansowane ? (jesli nie, kim najlepiej grac ).
Dam rade np taka ninja ubic metka/bossa ?. (tak wiem zalezy od eq, wiec powiedzmy ze w eq srednim)
Dam rade np ninja expic bez buffa ?.
Trudno o eq/ulepy ?
Milo sie gra i czy w ogole oplaca sie wbijac na serwer ? :P

00381637475378013724.png
Opublikowano

Klasy zbalansowane ? (jesli nie, kim najlepiej grac ).

Dam rade np taka ninja ubic metka/bossa ?. (tak wiem zalezy od eq, wiec powiedzmy ze w eq srednim)

Dam rade np ninja expic bez buffa ?.

Trudno o eq/ulepy ?

Milo sie gra i czy w ogole oplaca sie wbijac na serwer ? :P

Hm.. Metków na mapie 99 (100,105) bez is;u tzn. pet,dinos bądź coś innego z wartością ataku nie zrobisz nawet WP ;>

Pety,wierzchowce z isu można odkupić od graczy za bryłki.

Jeżeli chodzi o bossy , hmm.. Ninją ciężko na prawde w chooy będziesz miał z bosami na mapie 99 , na 110 i mapach 75 już takie ciężkie nie są.

Ulepy dropią w dziesiątkach ze spota :> Perły lecą na mapach 120+ z mobów no i z bosów

Expić lajtowo dasz rade wszystkim bez buffa

Aha Azreala i Berana solo robi się na 75 z eq na diabły i trupy , mają po prostu zmniejszoone hp , dropi z nich multum ulepszaczy i inne ;>

Za to ninja jest najlepsza w pvp na tym serwerze.

Bardzo przyjemna atmosfera zapraszam na serwer :>

Opublikowano

syf nie serwer, pogralem 20 min odechcialo mi sie grac w metina

Człowieku powiedz co przez te 20 min osiągnąłeś? Jak poświecasz 20 min żeby ocenić serwer to wgl się nie wypowiadaj.

@

Czy planujecie jakiś event wielkanocny i jeżeli tak to kiedy pojawi się o nim informacja?

sygnatura.png

Opublikowano

Mam śmieche z tego serwera.

No no :) Tony popisałeś się.

W przeciwieństwie do Was TEAm Batios jest doświadczony

Mają stabilne i dopracowane serwery

Owszem macie doświadczenie, to robienia serwerów na 2tygodnie,  a potem 0 osób. 

Przykład: aktualna Travica.pl

Nie ma tam nikogo, 0 graczy.

Dzieciaki się dorwały i ciągle wyzywają inne serwery i reklamują ten syf, przypadek?

Serwer totalna porażka, żeby nie było.. od wczoraj gram tam. 

Co wy pierdzielicie za głupoty że jakieś 700 online? Ledwo 300 jest i to jeszcze w godzinach szczytu.

Zagadka: znajdź różnice.

http://travica.pl/
http://batios.pl/ 

Tony nie umie robić serwerów, on wpada na pomysł żeby dropić KU i samemu skile robić na serwerach Easy/Medium.

Cały czas wkręca pliki z Tavi i tego jego syfu myśląc że będzie tak miło jak 1-2 lata temu.

Zostawiłeś Travie i beczka bo przecież jest nowy Batios hah.

Nie polecam serwera, bug na bugu, syf a administracja to nieogary, pozdrawiam Tonego :)

Heniek.

Opublikowano

Dobra, shejciliście mnie wczoraj, że pograłem 10 min i oceniłem serwer. Zrobiłem wczoraj nockę i nadal mogę stwierdzić, że to totalne dno. Misje są ok, podobają mi się, ale robienie skilli na takim serwerze to totalna głupota. Zamiast dać od razu na G, to dodali jakieś losowanie KU, które tak żre kase, że szok. Zmieńcie te skille, poprawcie bugi, które wymienił @HeniU Mechanik

Ogólnie to odradzam grać, straciłem tylko noc, żeby tutaj się wypowiedzieć. 

Opublikowano

mam prblem z odpaleniem metka (wyskakuje blad z gralika 3d), a jak usune pliki d3.d8.dll i d3.d9.dll to znowu przy wchodzeniu do gry zamyka calego metka. wie ktos jak to rozwiazac?

Opublikowano

Czym dłużej gra się na serwerze tym lepiej :)

Item Shop jest taki tani że każdy może wysłać te 10 zł czy tam ile i mieć peta, a na innych serwerach pot kosztuje ~ 40 zł

Gospodarka rynkowa na serwerze jest, a to rzadkość na serwerach tego typu

Widać że administracja jest doswiadczona bo serwer jest idealnie zbalansowany.

Patrzcie gracze Król serwerów, reszta jest zjebana.

Nakurwiam w Batiosa nana nana nana... :)

Opublikowano

Człowieku powiedz co przez te 20 min osiągnąłeś? Jak poświecasz 20 min żeby ocenić serwer to wgl się nie wypowiadaj.

@

Czy planujecie jakiś event wielkanocny i jeżeli tak to kiedy pojawi się o nim informacja?

20 min 43 lvl, nuda nuda i jeszcze raz nuda.
Opublikowano

Dobra wypierdalaj leszczu bo w dupie byłeś gowno widziałeś.

@Ignorujcie leszczy bo oni nie wiedzą co czynią, chcą się dowartosciowac w necie bo w realu mają 1lv :)

1lvl w Realu xD XD dojebales szpadla

batios = syf ty = dno spoleczne

Ile graczy online?

Opublikowano

mam pytanko na jakich to plikach stoi bo juz byl 1 czy 2 takie serwy i padly bardzo szybko;/

jednak serw nuda m1,m2 bicie metkow zeby zrobic skile nie dzieki nie polecam

Opublikowano

Serwer dno kolejne Tavie S1 S2 , exp do dupy skille też . Nuda nic nowego Tavia S 50 i ten serwer też padnie jak tamten  + eq z navi dla adminów gildi jak na Tavi S1 :)

Opublikowano

Bo to jest TAVIA NUMER 999999.

Nic nowego, pliki te same.

Ten padnie to zrobią kolejną tavie.

Online:

Graczy Online: 550

Wchodzę na ch2 - 0

Wchodzę na ch3- 2-3

Wchodzę na ch4- ~30/40

Wchodzę ch1- nie działa.

Śmieszne ;)

Heniek.

Opublikowano

Nie słuchajcie ich :) są to zera społeczne, które wyłapały bany na naszych serwerach.

Nasze serwer są bardziej stabilne od wszystkich serwerów, które wyszły w zeszłych miesiącach.

Mają ponad rok. Za każdym razem są inne. Osoby, wyżej nigdy nie grały na naszych serwerach.

A nawet jeśli to od razu wyłapali blokady za wh/kamermoda etc. Bo bez nich są wirtualnymi leszczami, które bez tego syfu nie potrafią grać.

W realu pewnie też ^^. Całe ich życie to siedzenie na kompie i komentowanie czyjegoś sukcesu.

Zazdrość i Zawiść to ich imiona. Pozdrawiam. Na naszym serwerze gra z dnia na dzień coraz więcej ludzi, dzięki serwerom które padły bądź były zakłamane.

Mam nadzieje, że teraz was ch*j strzeli. - Do panów wyżej.

tW8Oe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...