Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Batios.pl [Dedyk][Easy] - Startujemy już dziś. Godzina 17:00.

Batios

808 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co chciałbyś, abyśmy dodali w następny piątek?

• Dungeon
      458
    • 2x Misję na wyższym poziom
      89
    • Jakiś system gier/nagród
      261

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nukey, czego ty tu jeszcze szukasz? Myślałem, że już tu nie grasz <3

Pytanie, czy można gdzieś w grze zdobyć Dinozaura złego/zeusa Oraz pety?

sygnatura.png

• Odpowiedzi 817
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Slepy jestes? wejdz sobie w posty SuperAdmin ktory jest adminem na batiosie, i sobie popatrz jak hejtuje :)

@av: ile kosztowala nowa maszyna ? 50zl?

Teraz mnie ubawiłeś :):D :D :D

Ale nie chce zaśmiecać tematu dlatego nie odpisuj juz na moje posty a najlepiej nie wchodzdo tego tematu bo nie zasługujesz na to :)

Lepiej zajmnij się nauką żebyś wkońcu skończył to gimnazjum...

SERWER JEDYNY W SWOIM RODZAJU

ZAGRAJ, A SIĘ PRZEKONASZ

Opublikowano

Slepy jestes? wejdz sobie w posty SuperAdmin ktory jest adminem na batiosie, i sobie popatrz jak hejtuje :)

@av: ile kosztowala nowa maszyna ? 50zl?

Człowieku na chuj siedzisz w tym temacie skoro nie grasz na serwie , od 15 stron cały czas starasz się wymyśleć jakieś bzdety i hejtujesz , myślałem , że jestes bardziej ogarniety

Opublikowano

@ Masz problem z DNS"ami. Wkrotce zacznie dzialac, lub poczekaj zrobimy akutalizacje dla was

Przygotowalismy dla was aktualizację, dzięki której będziecie mogli wejść na serwer od razu i nie czekać na dns'y.

Mozecie pobrac aktualizacje przez Patchera dostepnego w kliencie gry, lub bezpśrednio przez ten link:

xx

tW8Oe.png

Opublikowano

Mam 58 lvl, siedzę od 30 na bo i wydropiłem ledwo 14 zębów.... Muszę chyba stworzyć nową postać by dokończyć zęby, aż się boję co będzie z następnymi zadaniami od biologa. Niefortunnie zacząłem grać z buffem 50% expa bo wolę grać powoli.

Opublikowano

Mam 58 lvl, siedzę od 30 na bo i wydropiłem ledwo 14 zębów.... Muszę chyba stworzyć nową postać by dokończyć zęby, aż się boję co będzie z następnymi zadaniami od biologa. Niefortunnie zacząłem grać z buffem 50% expa bo wolę grać powoli.

na każdy przedmiot dla biologa masz 100%

czyli 10 wystarczy ci by go oddac :)

Opublikowano

@TaFiK Masz problem z DNS"ami. Wkrotce zacznie dzialac, lub poczekaj zrobimy akutalizacje dla was

Przygotowalismy dla was aktualizację, dzięki której będziecie mogli wejść na serwer od razu i nie czekać na dns'y.

Mozecie pobrac aktualizacje przez Patchera dostepnego w kliencie gry, lub bezpśrednio przez ten link:

xx

Dodaj skan, 1h.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

na każdy przedmiot dla biologa masz 100%

czyli 10 wystarczy ci by go oddac :)

Mi spalił 4 zęby, chyba że jest jakiś itemek do tego w sklepie i go nie zauważyłem ;/

Opublikowano

Nie ma 100 % na biologa, 100% na biologa masz dopiero od certyfikatów..
Powinni zwiększyć drop zębów i ksiąg bo z resztą jest ok.

PONAWIAM PYTANIE PO RAZ 2

Czy jest możliwość zdobycia peta w grze nie w is ! ?

sygnatura.png

Opublikowano

@ Tak. OX/Event.

@ Skasowałeś link to jak mam dodać skana :O

łatka dostępna przez oficialnego patchera i na forum serwera

tW8Oe.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBatios Ja nie byłem na serwerze? a właśnie, że byłem. Nie oceniam serwerów bez wejścia na nie i pogrania. Wystarczy mi 10 min, aby ocenić serwer. Totalna klapa <kappa>

@1361622928-U485574.pngRocker` Również się cieszę, że nie będę musiał grać na tym samym serwerze z takim internetowym napinaczem :) 

Opublikowano

Chyba najgorszy niewypał na jakim grałem. Straszny serwer, nikomu nie polecam. Sztywna atmosfera, słabe expowiska. Ogólnie 2/10 

Niewypał na którym gra ponad 700 osób + :)

Spoko ziomeczku jak sie nie podoba bo nie dajesz rady to wypierdalaj na xenoxa :)

@ Serwer polecam, częste eventy i w ogóle jest gites. Widac ze administracja zajmuje się serwerem, a to największy + całego serwera :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBatios Ja nie byłem na serwerze? a właśnie, że byłem. Nie oceniam serwerów bez wejścia na nie i pogrania. Wystarczy mi 10 min, aby ocenić serwer. Totalna klapa <kappa>

Yhm, totalna klapa przez 10 minut grania ? hahah człowieku zobaczyłeś handlarzy dowiedziałeś się że skile trzeba robić samemu i wyszedłeś moge się założyć , że tak było.

Jesteś kolejnym gównem na poziomie xenoxa narazie , ciesze się , że nie będzie kolejnego gównianego płaczka na serwie cześć .

@@@@

Do nowych RÓBCIE MISJE ! WSZYSTKIE SĄ OPŁACALNE BIOLOG PRZEDE WSZYSTKIM !

Opublikowano

Nie ma co się spinać.

Po 10 minutach oceniac serwer. trzeba miec na bani nieźle.

Koleś na gg napisal mi ze 20 lvl wbił haha..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...