Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Batios.pl [Dedyk][Easy] - Startujemy już dziś. Godzina 17:00.

Batios

808 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co chciałbyś, abyśmy dodali w następny piątek?

• Dungeon
      458
    • 2x Misję na wyższym poziom
      89
    • Jakiś system gier/nagród
      261

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sam wypier*alaj, gram praktycznie ciagle na hardach czasem na easy/medium, chociaz ostatnio duzo mediomow mi sie przewinelo, tylko wkurza mnie to, ze nadropie itemow i tak za chwile wiem, ze bedzie cofka. wczoraj mialem 5 red perel byla cofka i nie mialem nic :/

zgadzam się z tym typem ;) 

tylko że ja teraz nie mam gdzie grać , help :( 

• Odpowiedzi 817
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sam gram na tym serverze, ale nowym kompletnie nie polecam tego servera, admin próbuje wciskać kit, ze gra 600 osób online, a m1 świeci pustkami, ciągle ściny, bo ddosy są i to jest zrozumiałe, ale zabezpieczenia są na tego typu ataki, a co do ''nowej maszyny'' jeszcze bardziej shitowa niż poprzednia pozdro.

no lagi sa...

ale ze pustki ? jinno ch1 - 20osob

ch2/3/4 uzbiera sie z 30-40

w shinsoo podobno  x2 wiecej

mapa 75 - na 1 spocie expia po 2 osoby..........

56096062140461666809.png

Opublikowano

oczywiscie kurwa wiedzialem, zalogowalem sie na chwile i juz cofka. brak kolejnych redek i kamienia po biologu brawo kurwa admin ;/

4410678874.png

Opublikowano

Będzie dodany licznik graczy online na stronie?

Obecnie nie korzystam już z tego konta.

Jeśli chcesz się ze mną skontaktować to jestem teraz pod nazwą PaRaLyZeR

Opublikowano

Wypierdalaj tani hejterku

Pobrałeś clienta, błąd przy logowaniu i znikły Ci itemki chociaż jeszcze nie stworzyłeś postaci ?

no logic

Czy ja napisałem ze znikneły mi itemy ? :O

Opublikowano

znowu off, administracja zapewniala, ze nic nie bedzie padac, ja dziekuje za gre tak samo jak reszta mojej ekipy, czyli ok. 13 osob dobranoc, a wszystkim hejerkom którzy maja zamiar napisac ''to wypier*****, jak cos ci nie pasuje'' CHUY wam w dupe :) 

ps: gratuluje bardzo ladnych petów, na serio 60 inta dla peta, 400 dmg pozdro server pod is nic wiecej, jeszcze nawet zabezpieczen nie umiecie robic.

4410678874.png

Opublikowano

Nie wiem...przedwczoraj wyjebałem itemy na ziemię, wchodzę popatrzeć czy gra tu kto jeszcze czy serwer padł, a tu EQ mam spowrotem, CUDA KURWA JAKIEŚ, CUDA :D Chuj tam, poklepałem chwilę i z rycerskiego mi wjebalo -32k rangi WTF i czemu całe m1 i m2 jest w metkach a na BO nie widziałem ani jednego? Eh...chujowo B)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Według mnie jest to aktualnie najlepszy serwer MT2 w Polsce

Polecam :)

forum.nazwaserwera.pl/index.php/topic/232-magiczny-kamień-ankieta/#entry2838

Stary , prosze CIę , też tak myślałem.

Zobaczysz co jest po 99 lvl ;>

Bossy nie do udupcenia , exp tak marny , że się rzygać chce , potwory mają dmg szamanem bez dinosa nie mas z w ogole co tam iść.

Widać , że ta mapka nie była testowana :>

Opublikowano

Ja wojem mam problemy na mapie od 90 expić tam rady nie daję ... przy full wybonownym eq pod tą mape ;x

banner5.gif

Opublikowano

Mozesz iść do twierdzy smoka expic :) v4 etc :)

@ Bylo testowane, najwyzej nie chcialo ci sie expic KOLEGO!

tW8Oe.png

Opublikowano

To jest troszkęzabawne że przy eq baron +6 full bony w eq i potka 100% hp nie daje tam rady expić to jest kpina .. ;f

banner5.gif

Opublikowano

Ponawiam pytanie: będzie dodany na stronce licznik graczy online?

Obecnie nie korzystam już z tego konta.

Jeśli chcesz się ze mną skontaktować to jestem teraz pod nazwą PaRaLyZeR

Opublikowano

Wszedłem i jak na razie nie żaluje choć mam dopiero 22 lvl ;p ale fajny drop z metkow :)

name : STallone

zapraszam do gry innych

Opublikowano

do 90-100 lv się całkiem spoko gra potem nie ma co robić bosy nie do udupcenia bez wh , metków solo wpkiem truta 49 +8 + dions i pet i nie moge metka solo ubić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...