Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Batios.pl [Dedyk][Easy] - Startujemy już dziś. Godzina 17:00.

Batios

808 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co chciałbyś, abyśmy dodali w następny piątek?

• Dungeon
      458
    • 2x Misję na wyższym poziom
      89
    • Jakiś system gier/nagród
      261

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bylo cofki. Lekko moglo sciac wam. :)

Jesli dalej bedziecie miec problemy to kupimy nowa maszyne

6lvli, 400kk, 6 PD, rekawice, stalki, bronie 65. Nie ma. Zniknęły w nieznanych okolicznościach.

UkINXJ3.jpg

• Odpowiedzi 817
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Była cofka na 100% miałem 33lvl wylogowałem się teraz wchodze i mam 28lvl...

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Serwera nie polecam ponieważ reklamował sie na forum ascarial.pl

Dlatego mam czas i pieniądze , aby wam po prostu utrudniać start serwera ^^

Nowa maszyna ?

Nic to jednak nie zmieni :]

Powodzenia i lepiej zmienić passy do mysql xD bo zrobię dyskotekę na serwerze xD

Ty byś się do własnego domu przez otwarte drzwi nie włamał, a co dopiero na serwer, pajacu.

Skończ robić cyrki bo się na prawdę tylko na pośmiewisko wystawiasz.

Ty masz kase, chyba od Matki co ci dała na 15 urodziny, które miałeś wydać na słodycze grubasie.

Serwer polecam, nie bać się idiotów bo są nie groźni.

Widzę, ze macie problemy... nie patrzcie na maszyne bo to nie jest jej wina, patrzcie raczej na jej stabilizacje.

Opublikowano

Czemu po rozpakowaniu i spatchowaniu wyskakuje mi że nie posiadam karty graficznej 3d ??? to co ja kurde na 250 kolorach gram  <_<

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

dziś już wszystko chyba jest okej .. zaraz sprawdze :) 

Opublikowano

Serwer totalne dno, pisze niby Easy / Medium a on jest bardziej Hard / Medium. wiec podziekuje za gre na serwerze i radzil bym wam nie inwestowac w is bo niestety to jest serwer dla kasy , jezeli ktos da w is nie mamy z nim polotu , 

Opublikowano

@Up

Co to są za brednie ? Bez isa nie da się ? Jakoś ja jestem top16 bez jakiego kolwiek wkładu w item-shop przy tym dropiąc nie expiąc wiec pozdrowionka i skoro dla ciebie to jest hard-medium to chyba nie grałeś a komentujesz 100lv w 1 dzień to hard ? :> Beczułka z ciebie ostra...

Do administracji jest bug na mapach 75+ gdy bijemy z ""buta"" cały czas wywala a niestety expienie z konia bodziakiem jest dość załosne i nie efektywne mam nadzieje na szybką naprawę.

Pozdrawiam Volisz

banner5.gif

Opublikowano

Miałem zagrać na tym serwerze, lecz gdy zobaczyłem że stoi forum na nulledzie jakoś mi się odechciało :)

jak patrzysz na forum to pozdro dla ciebie typie. i ogarnijcie to logowanie, bo ciagle jakies szmaty ddosuja :| i dodajcie licznik online!

4410678874.png

Opublikowano

Serwer totalne dno, pisze niby Easy / Medium a on jest bardziej Hard / Medium. wiec podziekuje za gre na serwerze i radzil bym wam nie inwestowac w is bo niestety to jest serwer dla kasy , jezeli ktos da w is nie mamy z nim polotu , 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahaha aaaaa

Nie wierze w typa  . Z każdego metina 90 leci pedek na 3h i rękawica , kamole też . Exp jest banalny , trute dzisiaj ziomuś na ziemie wywalał , ulepki (nie perły) dropią jak popierdolone .

Bardzo przyjemnie się gra , jeżeli dla ciebie ten serwr jest trudny to nie graj nigdy więcej w metina ;>

Opublikowano

Czy tylko mi metek nie działa ? 1 ch online przy próbie wejścia na server wyrzuca ?

banner5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...