Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Batios.pl [Dedyk][Easy] - Startujemy już dziś. Godzina 17:00.

Batios

808 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co chciałbyś, abyśmy dodali w następny piątek?

• Dungeon
      458
    • 2x Misję na wyższym poziom
      89
    • Jakiś system gier/nagród
      261

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 817
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ataki były są i będą .. ;) trzeba przyznac ze to nie ten sam metin co kiedys no ale cóż chociaz ten serwer wydaje się byc na dłużej i daje mozliwosc dłuższej gry ;> czas pokaze 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

sam gram na tym serverze, ale nowym kompletnie nie polecam tego servera, admin próbuje wciskać kit, ze gra 600 osób online, a m1 świeci pustkami, ciągle ściny, bo ddosy są i to jest zrozumiałe, ale zabezpieczenia są na tego typu ataki, a co do ''nowej maszyny'' jeszcze bardziej shitowa niż poprzednia pozdro.

4410678874.png

Opublikowano

sam gram na tym serverze, ale nowym kompletnie nie polecam tego servera, admin próbuje wciskać kit, ze gra 600 osób online, a m1 świeci pustkami, ciągle ściny, bo ddosy są i to jest zrozumiałe, ale zabezpieczenia są na tego typu ataki, a co do ''nowej maszyny'' jeszcze bardziej shitowa niż poprzednia pozdro.

DDosy są i prawda są lagi , ale tylko jak ddosy idą .

Pustki w m1 hahahahahhahahahahhaaaaaaaaaaaaaa , to ty chyba w m1 nie byłeś , na mapie od 75 na każdym ch spoty pozajmowane

Opublikowano

DDosy są i prawda są lagi , ale tylko jak ddosy idą .

Pustki w m1 hahahahahhahahahahhaaaaaaaaaaaaaa , to ty chyba w m1 nie byłeś , na mapie od 75 na każdym ch spoty pozajmowane

nie zesraj sie z tym ''hahaha'', bo pustki w m1 są czasem tylko sie ludzie zleca zeby sklepy powystawiac, a na poczatku jak admin pisal ze jest 600 ludzi, to m1 swiecilo pustkami :)

4410678874.png

Opublikowano

nie zesraj sie z tym ''hahaha'', bo pustki w m1 są czasem tylko sie ludzie zleca zeby sklepy powystawiac, a na poczatku jak admin pisal ze jest 600 ludzi, to m1 swiecilo pustkami :)

A co ludzie maja tylko siedziec w m1? idz na expowiska to zobaczysz ile luda

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Nie podoba sie to wypier*alaj , ja problemu nie widze płaczesz na forum i wymyślasz bo pewnie serwer za trudny ;>

Opublikowano

Spokojnie panowie bez spiny.

Mogl bys mi przywrocic range? mialem +32k rangi rycerski a nagle bez powodu wskoczylo na -32k okrutny

Nick Da4ek

Opublikowano

POLECAM SERWER

Wielu narzeka ''miał byc easy/medium, a jest hard''

Otóż nie! Serwer jest właśnie idealny. Gdyby nie wymagane ulepszacze do itemów każdy miałby full eq +9

i gra opierałaby się na expieniu, a tak to musimy sie pomęczyć chociaż te ulepszacze lecą bardzo szybko.

Ważnym atutem serwera jest to ze nie ma nudy.

Wielu graczy narzeka również na exp... ale jak ma sie jakiekolwiek doświadczenia z tą grą to exp nie jest problemem.

Dla zielonych przedstawiam krótki poradnik gdzie expić.

Poziom 1 - 20  -->  M1

Poziom 21 - 30  --> M2

Poziom 31 -  45  --> Orki, BO

Poziom 46 - 75  -->  Loch pajaków V2

Poziom  75 - 90  -->  Grota Wygnańców V2

Dalej expimy według kolejności map w Pierscieniu Teleportacji.

Do groty można wejść przez NPC w M1

Tam można wydropić dużo yang, i broni na 75lv

60239783790093996484.jpg

Serwer na początku był atakowany DDoS-ami przez co wielu graczy uciekło ;-c

Teraz zakupili nowa maszyne i nie ma już problemu z lagami, loganiem itd..

Ja sam już miałem pożegnać się z serwerem ale po zmianie maszyny

gra jest płynna i zajebista ;-)

ZAPRASZAM DO GRY !

Opublikowano

@Up to jest takie ulepszenie :p nic ci nie wyleci na tym okrutnym -32 k :)

Serwer spoko ale przez ataki nie da sie grac

sygnatura.png

Opublikowano

Caly czas pisze logowanie i dalej nie idzie ;/

Opublikowano

Serwer działa bo cały czas pisze Zostaniesz połączony z serwerem ?

O teraz mam Logowanie...

Opublikowano

Nie mogę zalogować się do gry... Wciąż mam "Zostaniesz połączony z serwerem..." i nic się nie dzieje.

logoaks.gif

Opublikowano

nie wiem co tu polecać niby każdy ma problemy ale to już przesada a administracja na tsie niby siedzi ale żadko schodzi do graczy 

Opublikowano

Nie podoba sie to wypier*alaj , ja problemu nie widze płaczesz na forum i wymyślasz bo pewnie serwer za trudny ;>

sam wypier*alaj, gram praktycznie ciagle na hardach czasem na easy/medium, chociaz ostatnio duzo mediomow mi sie przewinelo, tylko wkurza mnie to, ze nadropie itemow i tak za chwile wiem, ze bedzie cofka. wczoraj mialem 5 red perel byla cofka i nie mialem nic :/

4410678874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...