Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tez nie polecem zagralem chwile i wylaczyłem. 

Jesli chodzi o fajny serwer to polecam Erudith duzy minus tego serwa to malo ludzi ale akurat my to ustalamy gdzie gra duzo ludzi^^ A serwer godny uwagi kontak z administracja jest dobry wrecz bardzo dobry exp przyjemny razem z dropem wiec przyjemne z pozytecznym.

Heh nie ma to jak reklamowac swoj 'server' aka syf, taki problem wykupic reklame?

@AV: Server polecam, bardzo przyjemnie sie gra :)

Opublikowano

ale wy jestescie zjebani, trute zdobyc to 30 min roboty, jak ? wystarczy isc 5 x na riperra oddac szkaty i wymieniac na trute. brawo.

2. malo ludzi ? zawsze tak na starcie jest poniewaz nie wiadomo czy grac bo nie ma pewnosci ile wytrzyma i w ogole, serwer nie jest na kilka dni.

3. nie miejscie problemu do administracji za clienta poniewaz clienta/patchera mozna bylo bez problemowo sciagnac i grac, co gracze ktorzy graja wiedza.

4. spalil Ci dzwonek ? gratulacje kurwa ze robiles u sury , metale nie wiesz do czego są ?

5. Hejtujecie serwer, a trzeba przyznac ze jako jedynyn wystartował bez problemow, bez zadnych bugów oraz ddos-ów. Po chuj hejtujecie skoro i tak bedziecie grać, to ze jest 200-400 osob online o tym sie nie martwcie , serwer ma kilka godzin, z czasem ludzie zobacza ze serwer jest stabilny i szybko bedzie ponad 1k osob jak nie wiecej, pozdro z podlogi.

Opublikowano

ale wy jestescie zjebani, trute zdobyc to 30 min roboty, jak ? wystarczy isc 5 x na riperra oddac szkaty i wymieniac na trute. brawo.

2. malo ludzi ? zawsze tak na starcie jest poniewaz nie wiadomo czy grac bo nie ma pewnosci ile wytrzyma i w ogole, serwer nie jest na kilka dni.

3. nie miejscie problemu do administracji za clienta poniewaz clienta/patchera mozna bylo bez problemowo sciagnac i grac, co gracze ktorzy graja wiedza.

4. spalil Ci dzwonek ? gratulacje kurwa ze robiles u sury , metale nie wiesz do czego są ?

5. Hejtujecie serwer, a trzeba przyznac ze jako jedynyn wystartował bez problemow, bez zadnych bugów oraz ddos-ów. Po chuj hejtujecie skoro i tak bedziecie grać, to ze jest 200-400 osob online o tym sie nie martwcie , serwer ma kilka godzin, z czasem ludzie zobacza ze serwer jest stabilny i szybko bedzie ponad 1k osob jak nie wiecej, pozdro z podlogi.

Dobrze prawisz , co do typa od dzwonka to nieźle sie usmiałem :D

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Pozdrówki z serwera jeszcze lepszy niż poprzednie 2 wersje xD. Zapraszam do grania, oby długo wytrzymał pozdro mam nick Su1 jinno

Opublikowano

Jest zajebiście obawiałem się że nie dorówna staremu emperiusowi ale daje rade i online nawet duzo mimo problemow. Grajcie ludziska bo warto

Opublikowano

Serwer nawet ciekawy ale mi osobiście nie pasuje exp no bez jaj na 100lvl już tak słabo leci  taki exp mógł zacząć się od 130lvl. Ulepki z bossów chodzenie na dungeony to nie dla mnie preferuje grę samemu.... Muszę szukać dalej serwera typowo easy .

Opublikowano

Po co ten syf reklamujesz? jeden dzieciak pojdzie to nic sie nie stanie. :)

@AV Skad truta?

No tak, pokazałeś/aś swoją inteligencję :) Przykro mi, ale dzieckiem już od dawna nie jestem. Pozdrawiam!

Opublikowano

Serwer mial problemy na starcie podobno przez hosting ale juz jest spoko gra sie nawet przyjemnie zobaczymy dalej :)

Nie okłamujmy problemy były przez serwerownie która obsługiwała nam hosting.Teraz można pobrać już bez problemu pełnego clienta z nowego hostingu.

Aktualnie Gra 367 osób.Dużo niewątpliwie odeszło poprzez problemy z pobraniem gry na początku jednakże nie oszukujmy się wrócą jutro widząc że serwer stoi bez problemu,stabilnie :)

Serwer spoko mam pytanie jak skile P ??

Wchodzą na 17 pkt.

Opublikowano

Miałem zassać clienta ale jak czytam typ servera Easy a PT 5cio osobowe na dungeon gdzie dropią ulepki to się chyba z cellem mija <_<

Bardziej medium moim zdaniem choć i tam żadko się trafia PT od 3y osobowego aż do 5cio ^_^

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Miałem zassać clienta ale jak czytam typ servera Easy a PT 5cio osobowe na dungeon gdzie dropią ulepki to się chyba z cellem mija <_<

Bardziej medium moim zdaniem choć i tam żadko się trafia PT od 3y osobowego asz do 5cio ^_^

asz ? w sumie mnie tez to pt denerwuje max 2osoby i juz ale "asz" tak źle nie bedzie mam taką nadzieję.

8adad81701a75f66m.jpg
Pomocnik
Opublikowano

Gowno prawda ze z bossow na mapie 100 dropia bronie do expa, chyba, ze riby +0.

Naprawcie to bo kur wicy dostane.

Opublikowano

asz ? w sumie mnie tez to pt denerwuje max 2osoby i juz ale "asz" tak źle nie bedzie mam taką nadzieję.

Dziękuje ślicznie mój złocisty poligloto za zwrócenie uwagi choć zerkając na godz  raczej nie powinno cię aż tak strasznie dziwić że można coś przegapić :) widać emanujesz doskonałością  ;) szkoda tylko że mnie Bóg tak doskonałym jak ciebie nie stworzył  :D  ;)

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Myślałem że to będzie kolejny niewypał z masą bugów i liczbą graczy 50-100, ale się zdziwiłem.

Dlatego zasysam clienta i sam sprawdzę, grałem na starym emperiusie wiem gdzie i jak dobrze leci exp, więc z tym chyba problemów nie będzie :)

Mam nadzieję że nie będzie trzeba robić dropków na ulepki :D

Clienta pobiera z prędkością 500-800 kb/s więc nie jest źle, jak na razie 40%.

W tym momencie mogę serwer polecić :)

@Edit

No i tyle z grania.

http://www.mpcforum.pl/topic/1180214-problem-client-sie-nie-wlacza/

JI5Zwld.png

Opublikowano

Myślałem że to będzie kolejny niewypał z masą bugów i liczbą graczy 50-100, ale się zdziwiłem.

Dlatego zasysam clienta i sam sprawdzę, grałem na starym emperiusie wiem gdzie i jak dobrze leci exp, więc z tym chyba problemów nie będzie :)

Mam nadzieję że nie będzie trzeba robić dropków na ulepki :D

Clienta pobiera z prędkością 500-800 kb/s więc nie jest źle, jak na razie 40%.

W tym momencie mogę serwer polecić :)

@Edit

No i tyle z grania.

http://www.mpcforum.pl/topic/1180214-problem-client-sie-nie-wlacza/

Przypominamy wszystkim, o zaktualizowanu Clienta przed startem Serwera poprzez uruchomienie Patcher-a. W razie problemów z Clientem usuwamy z Folderu Pack: root i locale, następnie uruchamiamy ponownie Patcher-a.

Opublikowano

Dajcie nowy hosting clienta na np mega bo na tych co sa nie idzie pobrać i w dodatku coś sie zawiesza a ten nowy od true już wygasł

Opublikowano

Serwer Bardzo i to bardzo mi się podoba :) Dużo dunegonów więć można pochodzić z gildią :)

Tylko jest jedna rzecz strasznie małe spoty i do tego sie starsznie wolno respią ;c

I na Mapie 100 tylko jeden resp Bossa ;c

Opublikowano

Nie mozna sie Zarejestrowac -.-

o.O Jak to nie można, sek. temu stworzyłem konto wszystko działa, nie wierze że ktoś nie potrafi konta nawet zrobić -_-

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...