Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Batios okazał się hardem, a nie serwerem easy/medium dlatego zawitam tutaj :)

Mam tylko kilka pytań

1. Administracja ma 21 lat + ?

2. Administracja miała już jakiś swój serwer (poza [HA] True ) ?

3. Czy na serwerze są jakieś poważniejsze bugi w sensie zbygowane DMG lub coś ?

4. Przyjemnie się expi, są u handlarzy rosy blogo itp ?

5. Na serwerze są rosy na Magie i czy postacie są w jakiś sposób wyrownane czy tradycyjnie BM najlepszy ?

6. Bony wchodzą max ?

7. Czy jak wejde na serwer to odrazu będę najlepszy czy musze pierw wbijać lv UPy ?

Pozdrawiam, client już się ściąga

Opublikowano

OGLĄDAMY CHYBA INNĄ STRONE o.O

Przestań bawić się tym licznikiem. Też chcę zachęcić ludzi żeby było nas więcej, ale nie w taki sposób :)

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Batios okazał się hardem, a nie serwerem easy/medium dlatego zawitam tutaj :)

Mam tylko kilka pytań

1. Administracja ma 21 lat + ?

2. Administracja miała już jakiś swój serwer (poza [HA] True ) ?

3. Czy na serwerze są jakieś poważniejsze bugi w sensie zbygowane DMG lub coś ?

4. Przyjemnie się expi, są u handlarzy rosy blogo itp ?

5. Na serwerze są rosy na Magie i czy postacie są w jakiś sposób wyrownane czy tradycyjnie BM najlepszy ?

6. Bony wchodzą max ?

7. Czy jak wejde na serwer to odrazu będę najlepszy czy musze pierw wbijać lv UPy ?

Pozdrawiam, client już się ściąga

Pokaż mi harda gdzie się wbija w 22h 103lvl :)

PS : licznik podkręcony jeszcze rano było 300 osób  dziwne że dzisiaj się polowa dowiedziała o serverze w ciągu kilku h ^^

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Pokaż mi harda gdzie się wbija w 22h 103lvl :)

PS : licznik podkręcony jeszcze rano było 300 osób  dziwne że dzisiaj się polowa dowiedziała o serverze w ciągu kilku h ^^

Tak dowiedzieli sie, bo nie mieli clienta nie wiem czy wiesz nawet jak jest podkrecony to ten server jest lepszy niz te gowno basti*s :)

Opublikowano

Przestań bawić się tym licznikiem. Też chcę zachęcić ludzi żeby było nas więcej, ale nie w taki sposób :)

Albo Ty photoshopem ^ ^

3 wkleił i coś tutaj nakręca ^ ^

Licznik jest normalny,bez podkręcania,z resztą wystarczy wejść do gry i zobaczyć :)

Przypominam o Eventach-Więcej informacji znajdziecie na stronie głównej Serwera w Newsach!

Opublikowano

Ale gówno ! Do Kopalni dopiero od 120 lvl ani słowem nie wspomniał o tym w prezce !!!! Ciekawe czemu mniejsze lvl-e nie mogą kopać? Chciałem zarobic troche kasy na rudach i zaopatrzyć sie wcześniej ale nie można !! Żenada kilof od 30 lvl ale kopalnia od 120 lvl czyli do 120 lvl trzeba po mapach szukać rudy :(

Opublikowano

Albo Ty photoshopem ^ ^

Licznik jest normalny,bez podkręcania,z resztą wystarczy wejść do gry i zobaczyć :)

Przypominam o Eventach-Więcej informacji znajdziecie na stronie głównej Serwera w Newsach!

Wlasnie jestem w grze i napewno nie ma 650 graczy.

To samo na dreikonie , tez macie podkrecony licznik.

http://screenshooter.net/0628749/ghaxdho

Nawet jak na drugi dzien serwera , graczy jest za malo w m1 zeby prawda bylo ze gra 650.

Opublikowano

Ale gówno ! Do Kopalni dopiero od 120 lvl ani słowem nie wspomniał o tym w prezce !!!! Ciekawe czemu mniejsze lvl-e nie mogą kopać? Chciałem zarobic troche kasy na rudach i zaopatrzyć sie wcześniej ale nie można !! Żenada kilof od 30 lvl ale kopalnia od 120 lvl czyli do 120 lvl trzeba po mapach szukać rudy :(

Nom a najlepsze jest to ze 30-120 to masz 3h expa ^^

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Nawet jak na drugi dzien serwera , graczy jest za malo w m1 zeby prawda bylo ze gra 650.

Tylko że to pierwsze dni serwera z czego 95% graczy expi :)

Gra się miodzio :)  Bugów nie zauważyłem .

down dobrze :)

rmoiyq.png

Opublikowano

Zajrzyj do shinso i chunjo :) nie wiem czy wiesz ale wiekszosc ludzi expi/dropi dzisiaj ox  to sie przekonamy ile tak naprawde jest ludzi. ;)

Opublikowano

Wszystko Wam kurwa nie pasi, ja bufke jak expilem bo dowiedzialem sie ze do dt tylko w pt to wbilem 40lv w v2 pająkow i odrazu na grote polecialem  z eq na 1lv ,100lv w 44min wbite, mowicie ze serwer pod is a ja mowie ze Ci którzy tak piszą nie czytali prężki i w ogole nie pograli na serwerze bo jakby to zrobili co zalecam to by wiedzieli ze mozna sporo sm z gry wyciagnac w dość krótkim czasie ja obecnie kupilem juz za to pieczec krola lwa i się wożę, jednakże lepiej wyżalić się na forum ze nie ma wszystkiego na tacy , a bo te bony tak źle wchodzą itp , jedyne zastrzeżenia to : skasować wejście do dt w pt jak i ww czy legowisko smoka , zrobić by te kamienie otwarciach w dt leciały z 1 spota, poprawić itemki takie jak branza z lez nie da sie przerobic metalem , jak i naszyjnik z lez którego juz 2x spalilem na smoczy set.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Albo Ty photoshopem ^ ^

Painta nie znam, a co dopiero photoshopa :D

Jakie bony na nowe mapy?

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

67637397007848697200.jpgWidzę serwer roku. Tyle graczy :D

hahaha!!

nastarcie bylo 160 osob bo client niedzialal wiec pozdro iutrzymanmie serw gdzie ludzie maja .... lvl a inni przy starcie nie mieli jak wejsc

Opublikowano

hahaha!!

nastarcie bylo 160 osob bo client niedzialal wiec pozdro iutrzymanmie serw gdzie ludzie maja .... lvl a inni przy starcie nie mieli jak wejsc

Na starcie, dochodzilo do 300 a clienta chyba wiadomo ze lepiej wczesniej pobrac, bo moga byc problemy.

Opublikowano

Na starcie, dochodzilo do 300 a clienta chyba wiadomo ze lepiej wczesniej pobrac, bo moga byc problemy.

smieszna jestas client z bety dzialal, a nowi nie mielio jak sciagnac!!!!

start o 18 czy jakos tak a na liczniku 120 osob a o 22 160 osob a tu pokazane 3600 szkoda ze nie dali 36000!!!

Opublikowano

hahaha!!

Dobrze wiedzieć.

Na starcie było ok.300 osób dzięki FastFTP,jednakże ogarneliśmy nowe hostingi clienta,oraz gracze zobaczyli iż serwer stoi bez problemów,żadnych włamów,bugów itd. co zachęciło wielu potencjalnych graczy do gry-Logiczne :)

Na Dreikonie oraz Emperiusie podkręcony licznik o.O

Dzięki za Info,bo tego jeszcze nie wiedziałem :D Nigdy jeszcze nie byłem zdesperowany na żadnym z serwerów które sponsorowałem,aby podkręcać licznik bo serwery są same w sobie tak dobre że gracze chętnie grają :) 

Wystarczy wejść na expowiska mapy itd. A z resztą niedowiarki zobaczą na OX znając życie :)

Serwer ON,wszystko stoi stabilnie,Zapraszam do Gry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...