Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak komuś nie chodzi strona usuwamy ciasteczka :)

Jak można wrzućcie clienta na inne hostingi.

Łącze 20mb/s a pobieranie leci ze 100kb/s.

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok postanowiłem jednak zagrać na serwie , założyłem konto pobrałem patchera prędkość 120kb/s , Ok mówię sobie :D ściągnę Full Clienta 80/90 kb/s :D

No trudno niech się ściąga ja coś porobię przez ten czas :D ale może dajcie reupa na inne hostingi ?? bardzo ładnie ściąga się z Google Dysk ... dodam że mam neta 60 Mb/s więc to na pewno nie jest wina internetu :)

Pozdrawiam i do zobaczenia w grze :)

Opublikowano

Dobra mam szybkiego neta wgram wam na hosting na ktory chcecie? odrazu dam skan.

Opublikowano

ma ktoś konto premium na speedyshare bo ściąganie znowu nie działa tak jakby nie mogli tego wrzucić na np. 

mega.co.nz

?? 

Opublikowano

Serwer taki sobie za dużo osób w pt trzeba na niektóre dungi jak na samo standardowe DT trzeba pt dwu osobowe no chore jak dla mnie....specjalnie muszę buffa sobie robić żeby wejść.

Drop z metinów na mapie od 100lvl słaby a exp to już lipa powinna być możliwość dropienia wszystkich ulepszaczy z metinów/bossów bo narobi się ludzi to i bossów braknie a nie każdy ma paczkę żeby iść w 5 osób na dungeon...

I proszę zmienić w tytule z [Easy] na [Medium] bo to easy ale to bardzo gubi niektórych co wchodzą i szukają serwera easy i się zawiodą....

Opublikowano

ma ktoś konto premium na speedyshare bo ściąganie znowu nie działa tak jakby nie mogli tego wrzucić na np. 

mega.co.nz

?? 

79210809576708627798.png 

:)

Opublikowano

Dobra mam szybkiego neta wgram wam na hosting na ktory chcecie? odrazu dam skan.

79210809576708627798.png

:)

jeden myślący fapaj łapke ;) 

Opublikowano

W takim razie czekamy,3maj like

Top@ Nie ma lagow,nie wywala etc?

pisali wcześniej że nie ma lagów i bugów też mało 

nie moge się doczekać na clienta :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...