Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Client się nie włącza

`Kirito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem, pobrałem sobie serwer Emperius(ten od true) i nie mogę włączyć clienta.

Ktoś wie czemu? Patcherem wszystko spaczowałem, klikam GRAJ w procesach się pojawia dochodzi do 5 000K pamięci i automatycznie proces znika.

Mam tak na Emperiusie i jeszcze jednym serwerze który miałem testować.

Sprawdzałem czy mam tak z innymi metkami, ale nie. MegaMT2 mi działa i parę innych również.

Potrzebna pomoc. Antywirus niczego nie blokuje.

JI5Zwld.png

Opublikowano

Odpal jako administrator + pobierz najnowszą wersje netfreamwork'a+wyłącz zapore+powyłączaj wszystkie programy takie jak antywirus/utorrent itp

Opublikowano

Przypominamy wszystkim, o zaktualizowanu Clienta przed startem Serwera poprzez uruchomienie Patcher-a. W razie problemów z Clientem usuwamy z Folderu Pack: root i locale, następnie uruchamiamy ponownie Patcher-a.

Opublikowano

Odpal jako administrator + pobierz najnowszą wersje netfreamwork'a+wyłącz zapore+powyłączaj wszystkie programy takie jak antywirus/utorrent itp

Automatycznie się odpala jako admin, próbowałem ręcznie, mam najnowszą, zapora wyłączona, antywirus nic nie blokuje...

Masz windows 8 wzwyż?

Jak tak to daj rozwiąż problemy ze zgodnością, albo nie odpalaj gry przez patcher, tylko ikonkę .exe

Win 7, próbowałem tak i tak.

Przypominamy wszystkim, o zaktualizowanu Clienta przed startem Serwera poprzez uruchomienie Patcher-a. W razie problemów z Clientem usuwamy z Folderu Pack: root i locale, następnie uruchamiamy ponownie Patcher-a.

o.O Zadziałało teraz. Próbowałem wcześniej i nic.

Rozpakowałem od nowa clienta wrzuciłem pliki które patcher pobrał i usunąłem locale i root.

Temat do zamknięcia

JI5Zwld.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...