Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety jak na złość padł hosting od clienta i to nie nasza wina tylko hostingu... Grać można na starym cliencie z bety ale np nie będzie widać okienek od peta i podpisy itemów mogą się nie zgadzać z tym co dają. Do puki Fast Ftp nie ogarnie problemy my tez nic nie zdziałamy:( 

Czyli na nowym cliencie, bez patchowania nie mozna zagrac?

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I to mnie bardzo denerwuje ze szaman bije nawet wiecej z hita , a mniej ze skila.

Zmniejszcie warto ataku do 400-500 okolo a zwiekszcie wartosc magiczną.

Uwazaj bo true się tym zajmie , zapewne jego tok myślenia - 1 gracz  ma problem ? co nam 1 gracz w tą czy w tą

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

WTF !!!!!! Pobiera po 80kb/s. Kur*a mogliście powiedzieć to rano bym zaczął pobierać -,-

slgbil.jpg

Opublikowano

wejdzcie na strone Emperius.eu i tam macie az 3 mirrory do wyboru, mi osobiscie client w 13 min sie sciagnał.

Opublikowano

Zal ... Net 10 mb powinno mi za 20 minut pobrac max, a tu 3h ... Jescze po 126 kb/s ...

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Pobralem 2 raz clienta i dalej nie mozna wypakowac bo podobno cos jest uszkodzone . Dzieki za gre

Spróbuj wypakować 7-zipem :D Też tak miałem tylko w innym kliencie :D

slgbil.jpg

Opublikowano

Zal ... Net 10 mb powinno mi za 20 minut pobrac max, a tu 3h ... Jescze po 126 kb/s ...

Wiem ze masz malo lat  , uzywajac slowa '' Zal '' wlasnie sobie to uswiadomilem i napewno niewiesz jak przyspieszyc pobieranie .

Dla twojej wiadomosci sa programy w ktorych pobiera sie pliki w full predkosciach . Polecam wujka google

Opublikowano

ogólnie niby wszystko fajnie client jest, ale oczywiście przy odpalaniu clienta mimowolnie odpala sie patcher - bład i nie da sie go nijak włączyć

sygna.tan.png

Opublikowano

ogólnie niby wszystko fajnie client jest, ale oczywiście przy odpalaniu clienta mimowolnie odpala sie patcher - bład i nie da sie go nijak włączyć

usun root i locale i wlacz patchowanie.

Opublikowano

usun root i locale i wlacz patchowanie.

powiedział co wiedział... myślisz że to pomaga? Dodam tylko że dawno to usunąłem, ale patcher nie łączy się z fastftp i nie da sie pobrać tych plików

sygna.tan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...