Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-Dodano Na Stronie Możliwość UnBugowania postaci.

-OX: Serdecznie zapraszamy wszystkich Graczy dzisiaj na Event OX który zaczyna się o godzinie: 20:00. 

-IDOL: Jutro o godzinie: 18:00 zaczynamy Event Idol-a. Zapisy na naszym Serwerowym TS3: 178.217.190.178. Do wygrania SM oraz rangi. Pozdrawiamy Administracja.

Nad naprawą hostingu clienta oraz patchera nadal pracujemy pisząc emaile z serwerownią.

Z tego co widzę gracze upają clienta,aczkolwiek nie mogę ich udostępniać jako Oficjalne linki.

Póki co tyle mogę napisać,jak tylko coś pójdzie do przodu poinformuje :)

Pozdrawiam

True:>

Opublikowano

HOSTINGI DO POBRANIA GRY:
Patcher-a:

Clienta:

Do speedyShare już nie potrzeba konta premium natomiast true.cal już działa :)
Zapraszamy do Gry!

Ale  fastftp nie działa, a potrzebuje patchera bo ten w cliencie nie dziala. 

Usunąłem rooty i locale ale ten patcher dalej stoi bezczynnie i nic nie robi.

Opublikowano

Sluchajcie chcieliscie z mega macie coś wam jeszcze nie pasi skan jest itp tam Ci fulem bedzie szlo mi idzie przewaznie 4MB/s

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Odbugujcie dzwon bo nie można robić go metalem a inne bronie można (mówie o dzwonku na 65lvl) wczoraj u seona mi zjaral p.perfect dzwon ...

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Nie polecam w clientcie jest virus albo nawet 2 wyskakuje mi ze jest Trojan

Z jakiego linka pobierałeś clienta?

W linkach które my podawaliśmy nie ma możliwości aby był jakikolwiek wirus,natomiast jeśli jakiś gracz upał i pobierałeś to my już nie odpowiadamy,dlatego pisaliśmy iż linków graczy nie ustawiamy jako oficjalnych..

Opublikowano

Z jakiego linka pobierałeś clienta?

W linkach które my podawaliśmy nie ma możliwości aby był jakikolwiek wirus,natomiast jeśli jakiś gracz upał i pobierałeś to my już nie odpowiadamy,dlatego pisaliśmy iż linków graczy nie ustawiamy jako oficjalnych..

W moim takze nie ma , skan jest poza tym sami mozecie sobie skana walnac na virtual ;-)

Ja upnąłem na mega z linku http://true.cal24.pl/Emperius.rar   i na tym takze gram i nic mi antyvirus nie wyswietla ze trojan jakis.

Wracając do tematu serwera naszyjnika jak i branzy z lez nie idzie przerobić metalem na smoczy set tylko jedyna opcja u sury , który czesto jara juz 2nasior zjarał , zróbcie coś z tym kolejną rzeczą irytującą na easy jest to ze dt robisz jak na globalu dajcie ze z 1 spota na pieczątkach lecą wszystkie 5, a nie czekac az te mobki się zrepsią i tak 5 respow 30min z zycia :D

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Jak wlaczylem Patcher to odrazu mi wyskoczylo ze jest trojan mam McAfee kupiono wersje wiec musi dzialac dajcie klienta bez virusa to moze zagram.;)

Opublikowano

Jak wlaczylem Patcher to odrazu mi wyskoczylo ze jest trojan mam McAfee kupiono wersje wiec musi dzialac dajcie klienta bez virusa to moze zagram. ;)

Powtórzę pytanie,z jakiego linku pobierałeś clienta?

Polecam Ci pobrać z hostingów które są podane na stronie serwera w dziale "Pobierz Grę"

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

Kto mi powie gdzie w Chunjo znajduje sie Teleporter do Kopalni ? Podobno tylko w soboty od 10:00 do 18:00 mają być otwarte ale nie moge nigdzie w M1 znalezć teleportera  !!!!

Opublikowano

Kto mi powie gdzie w Chunjo znajduje sie Teleporter do Kopalni ? Podobno tylko w soboty od 10:00 do 18:00 mają być otwarte ale nie moge nigdzie w M1 znalezć teleportera  !!!!

do kopalni sprobuj wejsc przez m1 dawne wejscie do groty.

Dowiem sie skad moge zdobyc kd ?

W shinsoo jest obok handlarza zbrojami

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...