Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodacie kupony sm? :)

Nie będzie kuponów SM.

Mam pytanie odnośnie itemshopu.

Czy król lew, fryzura są na zawsze i na jak długo jest naszyjnik życia? :)

Naszyjnik-7h

Fryzurki jak i Król Lew jest na Zawsze.

Powiem Ci ze ja pobralem calego clienta(niby) po czym go wypakowalem i znalazlem tylko ikonke do gry oraz autopatchera, gdy odpalilem autopatchera to sciaglo mi od nowa calego metka.

Patchera pobierając FULL Clienta nie musisz ściągać,dlatego pobrało Ci od nowa całego clienta.

Opublikowano

Nie będzie kuponów SM.

Naszyjnik-7h

Dlaczego nie bedzie kuponow?

Dzieki kuponom gracze bedą mieli latwiej a wy wiecej zarobicie wiec w czym problem?

Opublikowano

Nie będzie kuponów SM.

Naszyjnik-7h

Patchera pobierając FULL Clienta nie musisz ściągać,dlatego pobrało Ci od nowa całego clienta.

Czemu nie dodacie kuponow? nie kazdy ma zamiar inwestować w is..

Opublikowano

mam pytanie jesli pobiore samego patchera i go uruchomie on zrobi swoje to klienta nie musze pobierac?

Tak dokładnie :)

Dlaczego nie bedzie kuponow?

Dzieki kuponom gracze bedą mieli latwiej a wy wiecej zarobicie wiec w czym problem?

Czemu nie dodacie kuponow? nie kazdy ma zamiar inwestować w is..

Kupony są znane jako jeden wielki BUG ,i dlatego póki co ich nie wprowadzimy.Gdy znajdziemy w 100% pewne rozwiązanie by nie było możliwości ich bugowania,na pewno je wprowadzimy.

Opublikowano

True nie bedzie NAPEWNO W ZADEN SPOSOB dostepny "zwoj powrotu statusu" ? w sensie z bodziaka na mentala itp ? bo to jest bez sensu by ktos wbijal archerem max lv a potem zmieni na daggera bo lepszy -.-.

Opublikowano

True nie bedzie NAPEWNO W ZADEN SPOSOB dostepny "zwoj powrotu statusu" ? w sensie z bodziaka na mentala itp ? bo to jest bez sensu by ktos wbijal archerem max lv a potem zmieni na daggera bo lepszy -.-.

W ogóle nie będzie możliwości zdobycia zwoju powrotu statusu czyli tzw.zmianki skilli na Serwerze :)

Opublikowano

Mam nadzieje, że to mała pomyłka ;)                                            Bony +9 250Lvl(WACHLARZ)

Wartość Ataku 692 - 730

Wartość Magicznego Ataku 626 - 659

Szybkość Ataku +45%

Silny Przeciwko Ludziom +70%

Szansa na krytyczne Uderzenie 35%

Poprawicie to? tzn. zmiana tych wartości(692-730) na atak magiczny.

Opublikowano

W ogóle nie będzie możliwości zdobycia zwoju powrotu statusu czyli tzw.zmianki skilli na Serwerze :)

Skoro tak to zajebiscie i  czekam do 18 na serwer. Mam nadzieje ze nie bedzie bugow i bedzie z kim rywalizować . Tak btw to zauwazylem ze 2 reczny miecz nie oplaca sie robic gdyz daje małe dmg jak na 2 reke.

Opublikowano

Słyszałem dużo opinii od przyjaciółki o poprzedniej edycji. Jeśli będzie tak samo jak wtedy to było by fajnie. Nie mogę się już doczekać. :)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Moze kupicie reklame od ZabQa? :D, bo startuje inny server wczesniej (gorszy) ale troche sie boje ze wiecej ludzi tam pojdzie na start.

Wszystko w swoim czasie.

Moje serwery nie mają konkurencji,one same w sobie są reklamą zachęcającą do gry :D

Pierwszy sms poszedl, True wyslij mi zdjecia kostiumow, bo nie wiem jaki kupic ;3

Miniaturki Kostiumów musi dodać Lolek,może dziś je doda :>

Przepraszamy jeśli występują problemy z patcherem lub pobieraniem clienta,z względu iż cała serwerownia która obsługuje nam ten hosting ma problemy-Oczywiście jak startujemy -.- Czuć spisek!

Opublikowano

Mam nadzieje, że to mała pomyłka ;)                                            Bony +9 250Lvl(WACHLARZ)

Wartość Ataku 692 - 730

Wartość Magicznego Ataku 626 - 659

Szybkość Ataku +45%

Silny Przeciwko Ludziom +70%

Szansa na krytyczne Uderzenie 35%

Poprawicie to? tzn. zmiana tych wartości(692-730) na atak magiczny.

I to mnie bardzo denerwuje ze szaman bije nawet wiecej z hita , a mniej ze skila.

Zmniejszcie warto ataku do 400-500 okolo a zwiekszcie wartosc magiczną.

Opublikowano

Nie martwcie się, oni każdą broń testowali i sprawdzali, jeżeli coś poszło nie tak to odrazu to poprawili;) Nie ma się czego bać... A nawet jeśli to na początku nie będzie pvp ,więc na spokojnie naprawia.

Opublikowano

Klient sie patchuje wolniej niz mi sie sciagal ...

Wiemy ogółem iż są problemy z pobieraniem hostingu z względu na problemy całej serwerowni co juz pisałem wcześniej.

Napisałem już do pomocy technicznej email,aczkolwiek wątpię żeby coś zdziałało jeżeli cała serwerownia ma problemy ,a nie konkretnie nasza usługa.

Jak tylko otrzymam jakiekolwiek informację z ich strony,postaram się od razu poinformować,na razie niestety musicie cierpieć z ściaganiem z "zwolnionym tempie".

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

No niestety jak na złość padł hosting od clienta i to nie nasza wina tylko hostingu... Grać można na starym cliencie z bety ale np nie będzie widać okienek od peta i podpisy itemów mogą się nie zgadzać z tym co dają. Dopóki Fast Ftp nie ogarnie problemy my tez nic nie zdziałamy:( 

5jw512.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...