Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

smieszna jestas client z bety dzialal, a nowi nie mielio jak sciagnac!!!!

start o 18 czy jakos tak a na liczniku 120 osob a o 22 160 osob a tu pokazane 3600 szkoda ze nie dali 36000!!!

Jak nie mieli jak sciagnac? jak jeden dzien przed startem byl juz dostepny klient, tak trudno bylo pobrac? a nie czekac na ostatnia chwile? 'pokazane 3600' no wiesz nie problem sie screen przerobic.

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze wiedzieć.

Na starcie było ok.300 osób dzięki FastFTP,jednakże ogarneliśmy nowe hostingi clienta,oraz gracze zobaczyli iż serwer stoi bez problemów,żadnych włamów,bugów itd. co zachęciło wielu potencjalnych graczy do gry-Logiczne :)

Na Dreikonie oraz Emperiusie podkręcony licznik o.O

Dzięki za Info,bo tego jeszcze nie wiedziałem :D Nigdy jeszcze nie byłem zdesperowany na żadnym z serwerów które sponsorowałem,aby podkręcać licznik bo serwery są same w sobie tak dobre że gracze chętnie grają :)

Wystarczy wejść na expowiska mapy itd. A z resztą niedowiarki zobaczą na OX znając życie :)

Serwer ON,wszystko stoi stabilnie,Zapraszam do Gry :)

sam nie wieiesz co klepiesz!!

bo na licznkiu mieliscie 120 ludzi dzisiaj rano 220 wiec  nie wiem co to za liczby!!! kosmos( moze znou dasz bona idz na dreikon dostaniesz cos)??

Opublikowano

Gdzie mam zgłaszac ludzi na wh/boty? 

Parę błedow:

-Petowi raz exp leci , raz nie

-Ataki boga smokow nie dziala (pewnie reszta tez)

-Spoty sie za wolno respia (zmniejszcie exp , i zmniejszcie czas respu mobow bo nudne jest czekanie minute na spota)

.

Opublikowano

Tepłem sie na v2 i zalogować się nie mozna. Dlaczegoz to ?

Odbuguj na stronie :)

sam nie wieiesz co klepiesz!!

bo na licznkiu mieliscie 120 ludzi dzisiaj rano 220 wiec  nie wiem co to za liczby!!! kosmos( moze znou dasz bona idz na dreikon dostaniesz cos)??

Odpowiedziałbym na twoje "zarzuty" jednakże są tak po polsku napisane że nie wiem o co Ci chodzi ^ ^

Opublikowano

Odbuguj na stronie :)

Odpowiedziałbym na twoje "zarzuty" jednakże są tak po polsku napisane że nie wiem o co Ci chodzi ^ ^

napisze to jak dla dziecka.

wczoraj na starcie mieliscie kolo 100 osob, pozniej liczba wzrosla do 120-130 kolo22!!

wiec nie wiem czemu ludzi w blad wprowadzasz i napisales ze bylo kolo300;>

pokaz mi serw po drei.. ktory stoi!!!!!???? nie ma

Opublikowano

Jeszcze mam pytanie, ox od 1lvl ?

wczoraj na starcie mieliscie kolo 100 osob, pozniej liczba wzrosla do 120-130 kolo22!!

Hmm nie wiem kto tutaj pisze jak dziecko, ale to raczej ty :D co ty tak placzesz ze bylo na starcie 200 osob jak teraz jest powyżej 600? ma to dla ciebie jakies znaczenie? nie rozumiem twojego rozumowania chyba ze chcesz sobie nabic posty, to ok.

Opublikowano

Obawiam się że żadna osoba powyżej twojego poziomu,nie odczytała by twojego poprzedniego postu ^ ^

Na starcie było 260-300,ok.22 było już ok.350 :)

Jak widać patrzysz na Serwer przez pryzmat swoich oczu gdzie widzisz 3 krotnie mniej :)

Z resztą o czym dyskusja?Liczy się ile w tej chwili gra osób,serwer trzyma się znakomicie a w aktualnej chwili gra 615 osób :)

Jeśli czas działa na naszą korzyść jak widać,do jutra dobijemy do 700 online

Przypominam o dzisiejszym OXie o godzinie 20:00

Opublikowano

Jeszcze mam pytanie, ox od 1lvl ?

Hmm nie wiem kto tutaj pisze jak dziecko, ale to raczej ty :D co ty tak placzesz ze bylo na starcie 200 osob jak teraz jest powyżej 600? ma to dla ciebie jakies znaczenie? nie rozumiem twojego rozumowania chyba ze chcesz sobie nabic posty, to ok.

odezwala sie co nie gra na serwach a klapie dziobem

dobre 300> to czemu na licznkiku bylo120??

Opublikowano

Obawiam się że żadna osoba powyżej twojego poziomu,nie odczytała by twojego poprzedniego postu ^ ^

Na starcie było 260-300,ok.22 było już ok.350 :)

Jak widać patrzysz na Serwer przez pryzmat swoich oczu gdzie widzisz 3 krotnie mniej :)

Z resztą o czym dyskusja?Liczy się ile w tej chwili gra osób,serwer trzyma się znakomicie a w aktualnej chwili gra 615 osób :)

Jeśli czas działa na naszą korzyść jak widać,do jutra dobijemy do 700 online

Przypominam o dzisiejszym OXie o godzinie 20:00

Ox od 1lv?

odezwala sie co nie gra na serwach a kalpie dziobem

dobre 300> to czemu na licznkiku bylo120??

Ty jestes chory psychicznie? skad ty wiesz ze nie gram na serverze? poza tym to ty 'kalpie' dziobem.

Opublikowano

bo na pewnym servie pisalas.. ze taki i iaki;]

a pozniej napisalas ze tu nie grasz i nie bedziesz;]

nie klapie mowie to co uwazam i jak bylo

wolnosc slowa;]

Opublikowano

76868438801028062215.jpg

Nie ma to jak jezdzic na pecie. xD xD

@EDIT: True mam sposob na bugowanie petow, ze mozna na nich jezdzic :D pw jak mozesz ;P

Opublikowano

Zapraszam do oglądania pierwszego odcinka z serii z emepriusa oraz do łapkowania + subskrypcji kanału :)

Czyt

Sobota 8:30 - Emperius #1

Niedziela 8:30 - Emeprius #2

Poniedzałek 8:30 - Emperius #3 

Wtorek 8:30 - Emperius #4

Codziennie będzie publikacja jednego filmu o godzine 8:30 :)

https://www.youtube.com/watch?v=BvX2niU6ZSE

Opublikowano

Pytanie, zostanie dodana możliwość ulepszania całego eq metalem, a nie jak jest teraz u sury?

Serwer bardzo przyjemny, polecam.

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące ulepszaczy, gdyż wiem tylko gdzie dropi pazur lorda - metki 100 lvl, a reszta ?!

Czy administracja mogła by zrobić spis co z czego leci i gdzie to można znaleźć i ewentualnie, zaznaczyć respy na mapie.

Dzięki z góry !

Opublikowano

OX niewypał niestety. Znalazło się parę błędnych odpowiedzi, przez co odpadłem 2x i raz na pytaniu pułapce.

No i nagrody co 5 pytań - też wielki ---. Ogólnie chuj nie event, tylko zirytował ludzi. 

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Reklama jest niesamowita czas pobierać i testować :]

Niestety wyskoczył mi błąd Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE :c jakieś rady ??

Opublikowano

postać mi się zbugowała w v2, chyba wam mapy padły czy coś, na inną postać w m1 mogę wbić a na główną w v2 już nie, naprawcie to może co?

who cares?

Opublikowano

Nie moge sie teleportować do doliny orków i DT , za każdym razem buguje mi postać zrobiłem 2 i to samo o co kaman?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...