Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie każdemu działa "Speedy Drive" :>

A co tam jest do działania ?

Pobierasz program klikasz "Register" i masz konto, wystarczy potwierdzić e-mail'a.

Opublikowano

Za chwile będą kolejne hostingi

Przepraszamy za problemy

Mogę wiedzieć czemu nie wrzucicie plików patchera na swoją maszyne?

sygna.tan.png

Opublikowano

A co tam jest do działania ?

Pobierasz program klikasz "Register" i masz konto, wystarczy potwierdzić e-mail'a.

Nie chodzi o to, tylko, że na mojej wersji XP, nie da się tego "otworzyć", zainstalować.

1377531174-U173186.png
Pomocnik
Opublikowano

Zawiodlem sie na tym serwie, stary Emperius byl 200% lepszy, ten podchodzi pod W CHU J MEDIUM.

0 Myslenia ze strony Administracji, zjeb ac dobre pliki GG. Tak samo truty, trzeba zrobic 5x DT zeby dostac trute, DT ktore oczywiscie jest w chuy monotonne, nic nie zmienione.

Nie mowie zeby byly u handlarzy, ale expic fms'em na 110 levelu ?--_--

Na mapie od 100 jest tylko kilka spotow, takze expienie jest niemozliwe, na wymiarze wladcow z ripera nie leca szkaty, nie wiem kto testowal serwer, pewnie jakies gimby ktore tylko sie napierdzielaly.

Zrobcie reset i wystartujcie od nowa, bo teraz to zenada. Jest tyle niedopracowanych/wkurwiajacych rzeczy.

Pomocnik
Opublikowano

Ale bez przesady, truta to podstawa.

Tutaj trzeba sie tak nameczyc, zeby ja zdobyc, ze to glowa mala.

Kolejny przyklad na mapie 100 jest tylko 1 boss, 4 ch, czyli 4.

Wejdzie 500 osob- GG

Spoty tak jak wspominalem, tragedia.

Opublikowano

Szkoda, że tak mało osób, bo serwer na prawdę dobry.

Mało bo nie dodali normalnego linku do clienta to nie te lata co wiekszość z neta 1mb byli dumni...

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Na każdej mapie są 2 basy... i każda mapa ma 3 platformy czyli wychodzi 6 bosów razy 4 ch to mamy 24 bosy na dany lvl mało?

5jw512.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Nie zmienia to faktu, ze truty na tym serwerze sa tak chuyowo dostepne, jak na PL stal +10 <3

Opublikowano

Nie wiem chyba jesteś mega leniwy na to wygląda chcesz dam ci trute do is za 3zł i sobie kupisz potem kupi 3/4 serwera i będzie nic nie warta zgadza sie? tego chcesz?

5jw512.jpg

Opublikowano
Oto co kochana serwerownia odpisała nam na temat hostingu na patcher oraz client:

uovvy0.jpg

Aktualnie Client do pobrania:

Pisze że potrzeba konta premium?

http://www.mpcforum.pl/topic/632875-tut-darmowe-konto-premium-na-speedyshare-3-dni/

Upamy już na resztę hostingów prosimy o uzbrojenie się w cierpliwość.

Pozdrawiamy

Team Emperius.eu!

Opublikowano

Co za zje*bany server , 20min mixowałem dzwonki na 3 postaciach bsem po 5 slotów czyli 15 dzwonkow na raz mixowalem i po 20min weszły mi perfecty ulepszam se ulepszam i przerabiam na nastepny u sury i co ? i mi kur.wa spalił , wątpie ze juz ktos mial perf bron ale kur.wa takie info odemnie nie polecam servera już nic nie wystartuje normalnego polecam iść na pla lub servery z przed 4 lat elite/xenox pozdro600 ide spać

1396644923-U1080175.jpg

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

po 4,5h udalo mi sie wlaczyc klienta.

Chcialem bardzo podziekowac administracji , za 0 pomocy z tym problemem.

Nwm czy jest sens probowac tutaj grac skoro takie macie podejscie .

Opublikowano

Widzę sporo osób ma clienta , i nikt nie wrzuci tego na normalny hosting , jak zwykle wszystko administracja zle robi a gdy was graczy sie o cos prosi to w ogole macie wszystko w powazaniu 4literach.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Tez nie polecem zagralem chwile i wylaczyłem. 

Jesli chodzi o fajny serwer to polecam Erudith duzy minus tego serwa to malo ludzi ale akurat my to ustalamy gdzie gra duzo ludzi^^ A serwer godny uwagi kontak z administracja jest dobry wrecz bardzo dobry exp przyjemny razem z dropem wiec przyjemne z pozytecznym.

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Widzę sporo osób ma clienta , i nikt nie wrzuci tego na normalny hosting , jak zwykle wszystko administracja zle robi a gdy was graczy sie o cos prosi to w ogole macie wszystko w powazaniu 4litera

Client wrzucany na multiupload.

Nowy hosting na patcher już zakupiony,zaraz podpinamy i all powinno stabilnie śmigać.

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Tez nie polecem zagralem chwile i wylaczyłem. 

Jesli chodzi o fajny serwer to polecam Erudith duzy minus tego serwa to malo ludzi ale akurat my to ustalamy gdzie gra duzo ludzi^^ A serwer godny uwagi kontak z administracja jest dobry wrecz bardzo dobry exp przyjemny razem z dropem wiec przyjemne z pozytecznym.

Reklamy w tym temacie nie rób , juz bez jaj , co do emperius'a to nie wypowiadam się w tej sprawie gdyż sciagam zólwim tepem z tego fastftp ;d

8adad81701a75f66m.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...