Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z Dungów na każdym lvl ulepki będą leciały reszta normalnie wiso pisze na stronie głównej

To jest serwer medium/easy tak?! Jak juz nie zrobisz aby byl drop z bossow/metkow na kazdym lvlu to chociaz dodaj wszystkie ulepszacze do dungeonow. Tak jak pisalem juz wyzej nie mam zamiaru robic dropa na 100,130,160,190 i 220level.

je0o.png

Opublikowano

Z Dungów na każdym lvl ulepki będą leciały reszta normalnie wiso pisze na stronie głównej

Chcialem napisac dokladnie to samo co kolega up.

+ Od 4 dni nie dziala mi strona ani forum, pisalem do was to nie dostalem odpowiedzi a jak odpisal gm to nie potrafil mi pomoc.

Czyscilem dns itp.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Serwer fajny lecz po dobiciu 130 lvl odechciewa się  expić. Marnie leci a podobno od 160 jeszcze gorzej  nie wiem czy chce mi sie tyle siedzieć i expić, myślałem że będzie łatwiej 

Opublikowano

A wywaliłeś ciasteczka??? Jakoś inni nie maja z tym problemu więc twoja przeglądarka szwankuje usuń ciasteczka i zobaczysz ze będzie chodziło :) tylko dobrze je usuń... Co do dropu macie pierścień anty expa możecie się wymieniać między sobą ulepszaczami itd trochę handlu na serwerze nie zaszkodzi ...

5jw512.jpg

Opublikowano

UP dokladnie zamiast expic ciagle i wbijac max lvl w pare dni to lepiej na kazdej z map posiedziec pobic metki i ulepki beda a oni chca by na 200lvl im dropily ulepki z metkow na mapce 100 lvl smiech 

Opublikowano

Jedna nocka =

25 rosiczek, 33 pazury lorda, 21 smoczych łusek, 62 krysztaly mocy, 20 x smocze oko.

To jest hard drop?

Stary..

Jak znasz respa + time to tylko wchodzisz i wybijasz i eq samo sie robi.

To ze dla Ciebie server jest za trudny nie znaczy ze jest trudny.

Pozdrawiam i polecam.

To ze ty masz ochote , i chec byc niewolnikiem slabego priva nie znaczy ze kazdy tego pragnie . Zarywanie nocek zeby dropnac jakies smieszne ulepki na -easy / medium to istne nie poruzmienie . Wbilem bo myslalem ze easy , jednak sie mylilem rosiczki z bosa ktory jest solo na mapie czyli jedna sztuka x4 kanaly i x 2 poziomy bo v1 to v1 a v2 i v3 to to samo . Razem 8 bossow co 30 min , i okolo 50 chetnych graczy do zabicia ich . Zrobienie eq to istny hard .

Wychodzi na to ze przez calą dobe respi sie okolo 340 bossow , co daje 340 rosiczek  . Mi na zrobienie eq zeszlo

kolce , amulet , tarcza , zbroja , kask , buty , bransa , bron exp =  8x2rosiczki = 16 rosiczek , + 2 spalenia daje 20 rosiczek , i nadal nie mam broni pod pvp .

340 rosiczek to dokladnie eq dla 15 osob , jesli uda im sie zrobic all za pierwszym razem :)

15 osob przez calą dobe ?? Na easy / medium ?

Niestety to sa liczby , liczby nie klamia ....

Do tego dochodza notoryczne zmiany w grze , niebieska smierc pojawiala sie po ripie przy windzie jesli uzylismy mapy zin . Teraz nieb. smierc sie nie pojawia , ludzie ktorzy ja bili przez pierwsze 3-4 dni nabili sporo ulepek na pozniejsze lvle a teraz zeby zabic nieb smierc trzeba robic dt od zera do samego konca . O calej reszcie gownianych zmian i nie  porozumien na tym serwie nie bede wspominal .

Jak ktos zamierza grac na tym hardzie to pozdrawiam serdecznie juz lepiej zrobic postac na globalu i ja sprzedac w pozniejszym czasie .

NIE NIE NIE

Opublikowano

To ze ty masz ochote , i chec byc niewolnikiem slabego priva nie znaczy ze kazdy tego pragnie . Zarywanie nocek zeby dropnac jakies smieszne ulepki na -easy / medium to istne nie poruzmienie . Wbilem bo myslalem ze easy , jednak sie mylilem rosiczki z bosa ktory jest solo na mapie czyli jedna sztuka x4 kanaly i x 2 poziomy bo v1 to v1 a v2 i v3 to to samo . Razem 8 bossow co 30 min , i okolo 50 chetnych graczy do zabicia ich . Zrobienie eq to istny hard .

Wychodzi na to ze przez calą dobe respi sie okolo 340 bossow , co daje 340 rosiczek  . Mi na zrobienie eq zeszlo

kolce , amulet , tarcza , zbroja , kask , buty , bransa , bron exp =  8x2rosiczki = 16 rosiczek , + 2 spalenia daje 20 rosiczek , i nadal nie mam broni pod pvp .

340 rosiczek to dokladnie eq dla 15 osob , jesli uda im sie zrobic all za pierwszym razem :)

15 osob przez calą dobe ?? Na easy / medium ?

Niestety to sa liczby , liczby nie klamia ....

Do tego dochodza notoryczne zmiany w grze , niebieska smierc pojawiala sie po ripie przy windzie jesli uzylismy mapy zin . Teraz nieb. smierc sie nie pojawia , ludzie ktorzy ja bili przez pierwsze 3-4 dni nabili sporo ulepek na pozniejsze lvle a teraz zeby zabic nieb smierc trzeba robic dt od zera do samego konca . O calej reszcie gownianych zmian i nie  porozumien na tym serwie nie bede wspominal .

Jak ktos zamierza grac na tym hardzie to pozdrawiam serdecznie juz lepiej zrobic postac na globalu i ja sprzedac w pozniejszym czasie .

NIE NIE NIE

Niestety z jedna rzeczą musze sie zgodzic.. te rosiczki to porazka.. gdyby dropiły po 2/3 szt. albo byloby wiecej bosów to okej.. a tak eq zrobic to masakra.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Przywolanie blyskawicy u szamana dziala 2x tzn ze zadaje podwojny dmg 15+15=30k jezykow na m NIE MA i nie idzie dobić handlu z kims z innego krolestwa.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Niestety z jedna rzeczą musze sie zgodzic.. te rosiczki to porazka.. gdyby dropiły po 2/3 szt. albo byloby wiecej bosów to okej.. a tak eq zrobic to masakra.

Swedzi Cie maluch czy jak? :D

Wrocilem ze szkoly o 15, zagralem runde w lola, byla 16, wszedlem na metka, nie mialem zadnego ulepszacza, do teraz (18;30) zrobilem bron na 160, kolce,branse,nasior na 99.

To malo?

W 3h?

Czlowieku....

PRoblem jest tylko taki ze musialem zrobic dropka, i bede musial go expic albo sam przestac expic.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Swedzi Cie maluch czy jak? :D

Wrocilem ze szkoly o 15, zagralem runde w lola, byla 16, wszedlem na metka, nie mialem zadnego ulepszacza, do teraz (18;30) zrobilem bron na 160, kolce,branse,nasior na 99.

To malo?

W 3h?

Czlowieku....

PRoblem jest tylko taki ze musialem zrobic dropka, i bede musial go expic albo sam przestac expic.

swędzieć to może Ciebie.

Wyraziłem swoje zdanie i chu* ci do tego co ja o tym myśle :)

Server jest przeciętny , niby easy a jednak medium

Ps. od 16 do 18:30 nie ma 3h ,ale to mniejsza.

Na serverze można pograć jak łapie kogoś konkrena nuda.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Rosiczki to porażka, opcja z niebieską śmiercią też porażka. Wszystkie nowe zmiany to porażka. Ogólnie all to porażka. Pozdrawiam xD

Sram na hejty nolifów.

Opublikowano

Rosiczki to porażka, opcja z niebieską śmiercią też porażka. Wszystkie nowe zmiany to porażka. Ogólnie all to porażka. Pozdrawiam xD

Sram na hejty nolifów.

Dokladnie metin to powinien byc metin a nie masa nowosci to juz nawet nie ma fabuly metka.

Nie podobaja mi sie serwy na ktorych jest masa nowosci  to ma byc metin a nie jakis ,,Cabal, Tera czu Bog wie co''.

Kazden ma prawo do wyrazenia swojej opini , i tak wiem ze zaraz dzieci z serwa zaczna mnie obrazac itp. i tez sram na was

1397045660-U114921.jpg

Opublikowano

Siema wszystkim chciałbym troszke opowiedzieć o super administracji tego priva -  zacznijmy od pani z kompleksami ( Szi )  umie tylko kikać i banować ludzi wiec nie polecam wypowiadać sie przy tej oto osobie ...... ma najwięcej do powiedzenia zawsze a nawet nie ma tu postaci ......     teraz pan (  [HA]Lolek wystarczy luknąć na topkę co chwile bany potem un bany )    nie polecam sie wbijać tam bo tam są jego koledzy wiec pewnie dostaniecie banika a powody on zawsze ma ciekawe ale to przez łuszczyce wiec wybaczcie mu to :P    kilku ludzi ma tam ogarniętych takich jak Drybel  , Diablo ale co oni mogą .......      ale co jak co    nie polecam wam tego pozdrawiam

Opublikowano

Nic dodać nic ująć, kolega wyżej dobrze podsumował. Pani pseudo "Szi", wpie***** się w sprawy serwera jak nie a ma za przeproszeniem g*wno do powiedzenia.

Ma kompleksy, to się wyżywa na graczach. Co do serwera, jeśli ktoś wbije powyżej 200 lvl otrzymuje bana z automatu bądź cofke lvli.

Sumując serwera nie polecam.

Dowody przedstawiają dziecinade i patologie jaka panuje na serwerze.

vfb5zk.jpg

Dwie minuty poźniej, po rozmowie. Patrzcie na efekty; )c4ft83.jpg

PS. Nie wiedziałem, że za obrazę, powiedzenie prawdy na TS jest ban w grze.

Opublikowano

ja pierdole ale spam :D

dla twojego imfo to my sie wypowiedzielismy na temat ser. a ty raczej nie bardzo wiec to chyba ty tu spamujesz :P

Opublikowano

Co do rosiczek - jest duże ułatwienie  macie  po 2 bossy na kazdym ch  respia sie co 30min plus oczywiście istnieje coś takiego jak platformy na mapach czyli mapy v2/3  + drop z DT (Niebieska Śmierć) który dla Was został wprowadzony, teraz z jednego spota możemy zdobyć az 2 pieczątki !

Co do PanaPrezesika-  Na ss widać wyraznie obraze  Administracji  zostałeś i tak potraktowany ulogowo bo (ban na 1 dzień) rozumiemy "nerwowych" ludzi wiec ban  na grze  ma swoje podstawy. Jeśli nadal nie zgadzasz sie z nasza decyzja możesz odwołac sie na naszym forum.

Pozdrawiamy , Team Emperius.eu

5jw512.jpg

Opublikowano

Nic dodać nic ująć, kolega wyżej dobrze podsumował. Pani pseudo "Szi", wpie***** się w sprawy serwera jak nie a ma za przeproszeniem g*wno do powiedzenia.

Ma kompleksy, to się wyżywa na graczach. Co do serwera, jeśli ktoś wbije powyżej 200 lvl otrzymuje bana z automatu bądź cofke lvli.

Sumując serwera nie polecam.

Dowody przedstawiają dziecinade i patologie jaka panuje na serwerze.

vfb5zk.jpg

Dwie minuty poźniej, po rozmowie. Patrzcie na efekty; )c4ft83.jpg

PS. Nie wiedziałem, że za obrazę, powiedzenie prawdy na TS jest ban w grze.

Połowa administracji to pajace. Lepiej nie wdawać się z nimi w dyskusję bo własnie tak to się kończy. Człowiek poświęcił swój czas, może i nawet pieniądze, a taka banda pajaców przez jakąś piczę z ts, zabrała mu to wszystko bez żadnego ostrzeżenia. Istny cyrk i burdel, zatłukł bym za takie coś bo to przechodzi ludzkie granice. Gumowym penisem po karku! <tfu>

Do Pana up @kajojzdw

Bujaj wora, cyrkowcu ;)

Opublikowano

Karpie twoje wypowiedzi swiadcza o tym ze masz jakies 15 lat jezeli ktos gra uczciwie i nic szczegolnego nie robi to jest spokoj, a jak wpadaja na serwerwer tacy debile jak Ty nie ma co sie dziwic ze administracja sie wku****. Ja osobiscie i siedze na ts, gram na serwie normalnie i nic mi nie robia.

70940457705338833480.jpg

Opublikowano

widze, ze dzieci batiosa atakują! 

Top. Serwer jak najbardziej polecam! 

Kolego, wbij 200 lvl, to sie przekonasz czy jest top :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...