Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Exp jest Easy na 1-120, medium na 120-200, natomiast później ciężki medium (podchodzący lekko pod harda).

Mi np. nie chce się już expić od nowa na n-krotnym serwerze od początku w ciagu 2-3msc, później to tracąc.

Jeśli ktoś lubi expić, no to owszem, że dla niego będzie to serwer warty uwagi, ale już nie dla mnie, te czasy minęły kiedy stały porządne serwery na których exp sam w sobie był przyjemny.

Teraz jedyne co można napotkać to to, że połowa serwerów pada na stracie, a kolejne 40%+ w ciagu kilku dni-msc.

Skoro jest napisane, że jest to serwer Easy, to powinien taki być, jesli jest inaczej, to co to za problem zmienić to w nazwie tematu?

To miał być stary emperius, z lekkimi dodatkami, a nie z takimi zmianami, że już w sumie nić nie przypomina starego emperiusa (Serwery Easy są dla osób które nie chcą expić, bo o wiele większą frajde sprawiają im doungeny/pvp/wojny, więc jeśli wy lubicie expić, to owszem, że teraz nie macie żadnych zastrzeżeń).

@up na każdym serwerze metina masz dzieci... skoro 90% graczy to własnie oni (tyle, że na serwerach gdzie jest sporo graczy jest to dość bardziej odczuwalne, ponieważ kretacze/złodzieje itp się własnie takimi interesują, aby okradać innych).

P.S zauważ, że nie każdy ma czas expić kilka godzin dziennie/zajmować respy bossów cały dzień, by coś ubić. Więc owszem co to za problem wbić max w 100h+ wraz ze zrobionym full eq jeśli siedzi się cały czas na metinei. Ale jeśli ktoś dajmy na to ma tylko 2h dziennie na spędzenie czasu w wirtualnym świecie, to żeby coś osiągnąć na serwerze Easy, będzie potrzebował na to ponad 50 dni....

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I dobrze ze nie przypomina starego emperiusa. Skoro tamten upadł ,to znak ze cos bylo nie tak, wiedzieli by cos dodac, zmienic. By gracze grali, i tak jest, ktos odchodze a ktos przychodzi. Serwer i tak jeden z Topowych.

Opublikowano

Server jest dobry i gra sie przyjemnie, nei za latwo i nie za trudno.. Szkoda tylko ze duzo osob tego nie rozumie, i widzac ze na 160 lvlu za spot maja 5% twierdza ze to "za malo" a server jest hardem i uciekaja z niego. Miejmy nadzieje, ze graczy jeszcze przybedzie :-)

Polecam

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Polecacie serwer? Dużo ludzi w m1 w godzinach szczytu (Nie, nie będe kierował się licznikiem)??

­graphic.png

Opublikowano

Szczerze.

Ja polecam serwer, może padały ch, może było trochę bugów ale mnie to nie zniechęciło.

Podobno naprawili  ch, odbugowali nowe mapy, patrz na najlepszą odpowiedz.

Ludzi jest bardzo mało, z dnia na dzień jest co raz mniej. Wbiłem 190lvl i nie wiem czy dalej grać. Może jak gracze wrócą....

Serwer jeden z lepszych na jakich grałem, po mimo tych bugów i niedociągnięć, ale niestety myślę że nie długo padnie...

Opublikowano

Trzeba przyznac graczy ubylo około 600, powod był prosty, za ciezko im sie expilo od 160 lvla oraz ciezko było zdobyc ulepszacze(rosiczki) poniewaz bylo 1000 osob na serwerze i nie było jak dropic, exp został zwiekszony chociaz w 1 dzien mozna spokojnie 180+ wbic.Były takze problemy z channelami itp, oczywiscie ten problem został naprawiony, all ch dzialaja i od naprawy ani razu nie padło, serwer jest stabilny i warto grać bo gra jest tu na dluzej a nie miesiac i dowidzenia, przyda sie tylko reklama i jestem pewien ze serwer sie rozwinie bo trzeba przyznac ze serwer jest jednym z Topowych oraz bardzo fajnie rozbudowany :) Polecam

Opublikowano

Moze nie 180+ w jeden dzien jak to artes napisal, chyba ze ktos faktycznie by caly dzien gral.. :D Ale generalnie exp na 160+ zostal lekko podniesiony, naprawione zostalo wiekszosc bugow, administracja wziela sie do roboty.. Najgorsze, padajace channele, rowneiz dzialaja juz bez zarzutow. Nic tylk grac.

Warto tez dodac, ze mimo ze na liczniku ubylo, to nadal sporo widuje sie graczy 100+, wiec nie jest tak ze zostala sama topka.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jeżeli tylko rusza z reklama to mysle ze graczy przybedzie bo poki co na serwerze wszystko dzialo jak powinno  :)

Spokojnie,True nie śpi,czuwa 24/7 ;)

Reklama jak najbardziej będzie w najbliższym czasie o co martwić się nie trzeba,jednakże czekam na zielone światło od [HA]Lolka na jej rozpoczęcie :)

Co do serwera ma się dobrze,w godzinach popołudniowych gra po 350-400online :)

Zapraszam także na TS Serwerowego: TsGames.pl

Pozdrawiam

[HA]True!

Opublikowano

Wszystko dziala jak nalezy, warto zauwazyc ze nawet ludzi (niewiele bo niewiele.. :D) ale zaczyna znow przybywac. Nic tylko grac, server bardzo dobry

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Administracja wziela sie do robty i w zycie wchodza ciagle nowe poprawki ulatwiajace gre i kosmetyczne, nic tylko grac :D
Dodatkowo jutro ( w sumie to juz dzis..) jest event manwoo ^_^
Zapraszam i polecam !

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Teraz gra po 140 osob w szczycie z tego polowa to postacie do bonowania eq:(

Taki serwer a go zaniedbali i juz jest na wykonczeniu...Zero reklam, zero inicjatywy ze strony administracji:(

Opublikowano

Działa :)

Co nie zmienia faktu ze przez Wasze olewanie server pada. Postawiliscie dobry server, na ktorym swietnie sie gralo, ale tak go zaniedbaliscie ze grywalnosc jest MINIMALNA. Nawet nie ma sie z kim bic... A ze wbilem juz 245 lvl i full eq, to co ma mrobic? Pvp nie ma z kim, wojny nie ma z kim...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Co się dzieje z serverem ? Chcialem wbic wbilem na strone patrze 160 online... Na takim servie wtf do cholery ?

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

@UP
To wszystko przez brak reklamy :-) Ludzie odchodza, nie ma z kim grac.. True od 2 tygodni obiecuje reklame i na obiecankach sie konczy, zamiast ratowac emperiusa to wzial sie za sponsoring nastepnego servera, wiec ten zapewne pojdzie w odstawke...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@UP

To wszystko przez brak reklamy :-) Ludzie odchodza, nie ma z kim grac.. True od 2 tygodni obiecuje reklame i na obiecankach sie konczy, zamiast ratowac emperiusa to wzial sie za sponsoring nastepnego servera, wiec ten zapewne pojdzie w odstawke...

Nie lubie pisać 2 razy tego samego dlatego wstawie ss z PW:

q8cm8b.jpg

Opublikowano

znacie jakies bugi na ten serwer?

podsylac na pw bo zaczynam grę :v

serwer wydaje sie fajny, sponsoruje go True wiec mam pewnosc ze jest stabilny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...